güvenl mod tabet açılırken ses tuşlarının 2sine birden basılı tuulararak açılır he bide nova launher daki ana ekrana uzun basılınca etkinlikler diye byr var bizden gizlenmiş çoğu ayarları açabiliyoruz ve dahası mdm nin alt menüleri de çıkıo eğerolara bişi yapabilirsek tamamdır yardımınızı tüm tablet kullananlar olarak beklioruz.Senin bu dediğini biz zaten adw ile yapıyoduk mdmyi de anca aktif edebilirsin bide dikkat edin onların içinde tableti kitlemeye yarayan aktivite var basarsanız tablet gider :)
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
Arkadaşlar klavyem çalışmıyor acil yardımcı olurmusun acil lütfen bilgisayara takıyorum algılıyor ama klavye algılamıyor
rootlamadan root izni için http://mediafire.com/?pb3t8nadpe69g9j olacaklardan ben sorumlu değYa root atılmıyo ancak rom yüklersin herhalde odesa yazılımın vardı bootloader olmadan kuruluyor olması lazım ama orada vp10 için uygun rom yok sanırım
Beyler bizim okuldaki bt hocası cuma günü tabletleri toplayacak.Yaz tatilinde tablet olmuyacakmış.Şu yöntemleri bilen biri bana özel mesajdan söyleyebilir mi!Tableti vermesem acaba unuttum falan desem vermesem olur mu?Öyle yapmayı düşünüyorumda.Burak sen bana general mobile tablet nasıl sökülüyor nasıl formatlanıyor onunla ilgili herşeyi özelden at ben sana istediklerini aynen vericem tmm?Bu arada güvenli moda almak için
1-Önce tabletimizi kapatıyoruz.
2-Daha sonra açıyoruz.
3-Tablet açılırken Siyah Ekranda Vestel yazan yere gelince ses kısmaya basılı tutuyoruz.
4-Tablet açıldığında sol alt köşede Güvenli Mod yazısı yazacaktır.Eğer güvenli moddan çıkmak istiyosanız tableti kapatıp açın.
Beyler bizim okuldaki bt hocası cuma günü tabletleri toplayacak.Yaz tatilinde tablet olmuyacakmış.Şu yöntemleri bilen biri bana özel mesajdan söyleyebilir mi!Tableti vermesem acaba unuttum falan desem vermesem olur mu?Öyle yapmayı düşünüyorumda.Güvenli mod Bilgisayardaki gibi daha az fonksiyon daha az program bilgisayara bağlanmaz fln. Kısacası bi işe yaramaz :) yariyosa bana da söyleyin ama :)Bu arada güvenli moda almak için
2-Daha sonra açıyoruz.
3-Tablet açılırken Siyah Ekranda Vestel yazan yere gelince ses kısmaya basılı tutuyoruz.
4-Tablet açıldığında sol alt köşede Güvenli Mod yazısı yazacaktır.Eğer güvenli moddan çıkmak istiyosanız tableti kapatıp açın.
kardeşim küçük usb uçlu üstünde b yazıyo vestelin tableti işte
bana proy ayarı verebilecek varmı ?
bide bizim tabltlerin ınch i kaç kavyeli kılıf alacamda
Beyler bizim okuldaki bt hocası cuma günü tabletleri toplayacak.Yaz tatilinde tablet olmuyacakmış.Şu yöntemleri bilen biri bana özel mesajdan söyleyebilir mi!Tableti vermesem acaba unuttum falan desem vermesem olur mu?Öyle yapmayı düşünüyorumda.Bizde tabletleri toplamayacaklarmış :D Hocaya sordum öyle dedi.Bu arada güvenli moda almak için
2-Daha sonra açıyoruz.
Beyler şu yöntemleri bilen biri bana özel mesajdan yazabilir mi.
Nerden alıcaksın klavyeli kılıf? nerelerde satılır?
arkadaşlar benim tablet tamamen kilitlendi ayarlara falan hiçbirşeye girmiyo ne yapabilirim
''Bu uygulamanın çalıştırılması mobil cihaz yönetim sistemi tarafından engellenmiştir.'' diyor
ROm var bendene yapacaksın ki soyle beraber yapabiliriz bişeyler ;-)
beyler iki sorum var
1) Klavyeli kılıf nerden temin edilebilir? ücreti ne kadar?
2) tabletime virüs bulaşmış olabilir. ne yapıcam? kaspersky felan yüklesem olr mu? mdm siler mi ne yapıyım?
Beyler aslında google den bulduğumuz başka bi mdmyi(http://airwatch.ihs.com.tr/) tablete kursak vestelin mdmsi kalkar diye düşünüyorum