Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
kardeş hepsnii açtım ama nova 3 ve a7 kaldı açamadığım oyun datasından tablette yer yok
sen kesin yaz bütün oyunları okey yarın BMERSAN21 sana diyıırımm
taabikide ilk önce asphalt7 apkmania yaz ordan datasnı indir aapk sını iindir zaten orda yazıyor nereye kopyalaman gerektiği ibiliyorum yinede söylediğin için teşekkürler ben yaptım zaten ilk önce pes i sildim sonra bi daha yükledim oldu tai google play varken :Dolmadıysa yarın tüm oyunların linkini ve nasıl yapıla cağını anlatırım şuan müsait değ
fifa 12 cidden iyi sadece apkyı indirin check licence yapmıyor datayı kendin indiriyorsun ilk tavsiyemdir beyler oyunlarla ilgili blog kursakmı ?
upload edeceğim oyunlar : mc4, most wanted , dead space, shadowgun, mass effect, fifa12, max payne gta 1 gta 3 (10th year anniversy) real racing 3.... ancak biraz vakit istiyorum arkadaşlar hepsi denenmiştir daha var yazcam
Shadowgun bende de var... fifa12kendi otomatik kuruyomu data?
gta vice city çalıştıran var mı
(not:şu an nova 3 ve mc4 kurdum sorunsuz çalışıyor :D)
http://vp10tablet.blogspot.com
Sürekli güncellenmektedir... Oyun datası da koyarım... Takipte kalmanız ve beklemeniz gerekmektedir.. Eğer File Manager açma yolunu bulursak, gerisi kolay (Son güncelleme için söylüyorum)... File manager açma yöntemini bulursanız : [email]vp10tablet@hotmail.com[/email] mail yollayın...
gta vc lazım arkadaşlar bulan var mı siyah ekran hatası veriyor hep bende
GTA 3 ve Shadowgun datası var şuan elimde... Yakında blogda paylaşıcam...
Beyler biz oyunlar açamıyoruz. Siz oyun paylaşımı yapıyorsunuz zamanında biz size yardım etmiştik. Şimdi siz bize yardım edin lütfen
Niye açamıyosun oyunları? Gel blog.. yöntem yollarım.. mail bırak.. Tableti Şifrele bölümü var mı sende?
The Dark Night Rises (yani Batman :D) çalışılo mu ???
gece indirirm onu bakarımbunu da indir bari
Batman: Arkham City Lockdown v1.0.1apkarchive yaz oradan indir
ya arkadaşlar benim tablette bütün uygulamalar mobil cihaz yönetimi tarafından engellendi ayarlar kitaplık dahil. bunu MEB Mİ YAPAR VESTEL Mİ meb yapabilmesi için herhangi bir internete bağlı olması gerek değilmi ama herhangi bi internete bağlanamıyorum ki, sizce bunu vestel mi yapar bir biligisi olan paylaşabilirmi.