Uçak modu yöntemini kullan hiç internete girmessin olur biter
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
Ben size bunun olacağını söylemiştim atkive etmeden kullanın dedim günlerdir.
Ben tableti istediğim gibi kullqnıyorum şu an istediğim şeyler açık nedeni aktivasyon yapmamak.
Aktivasyon yspıdığında mdm mdm.eba.gov.tr:415 e bağlanır bunun yüzünden engellenir. Haberiniz olsun
Tableti şifrele kısmı kalktı mı yoksa engellendi mi ? Eğer kalktıysa hala şansınız var demektir.Herkesten ricam herkes uçak modu yöntemiyle kullansın tableti.Onu engellemeleri çok zor sebebi donanımsal bir açığı kullanıyoruz.Bir yöntemi bulunduğunda herkesle paylaşırım.
Bu konu bile 856 mesaj 86 sayfa olmuş
Beyler lisans ı anladık google play'in.. Fakat bi arkadaş program felan indirmeyi yazmıştı google playden.. özel mesaj attım cevap alamadım... nasıl oluyo anlatır mısın
tableti şifre yok mu açılmıyor mu ne olmuş? reset felan olmuor mu? ne oluo ayrıntılı bi şekilde yazında yardım ediyim şu an tableti root etmekle uğraşıyorum root hakkında da bildiklerimizi paylaşım
Arkadaşlar 79. sayfada anlattım google playden uygulama indirmeyi ... ama bende lisnsı yapamıyorum
Arkadaşlar 79. sayfada anlattım google playden uygulama indirmeyi ... ama bende lisnsı yapamıyorum
google play açılıyo ama lisans kontrol yapmıyo yine hata veriyor
Tablet aktive değilken bile bemn MDM disable ediyorum sen de et.
ALT+TAB yöntemini yaptım... Bilgisayara nasıl bağlarım.. Anlatır mısınz?
Ben ALT+TAB yöntemini yaptım. Google Play'den program indirmem için ne yapmam gerekir? Lisans kontrolleri için ne yapmam gerekir? Lisans kontrolleri olunca data felan mı indiriliyo google play'den??
bana mdmnin son sürümünün apk sı lazım yardımcı olan?
Kodlardan ve benzeri şeylerden anlayan kişi tabletin bootloader'ını unlock yapamazmı? Amazon'un Kindle Fire'ını unlock yapanlar gibi bi yöntemle bizde kırabiliriz.
Bu arada işlemci ve ekran kartı Amazon Kindle Fire'la aynı. Kindle'a yapılan yöntemlerin aynısı uygulayabiliriz.
Eroot programını bi deneyin arkadaşlar
bide merak ettiğim bişi var otg kablosuyla oyun kolu takılırmı
ADB offline olarak gözüküyor. Root olmuyor o yüzden.
recovery modda bütün iş arkadaş baya uğraştım ama sonunda yaptım :D