benimki 2.28 di bu arada ayrıca aktive edilmemiş siz heralde alt tab yöntemi diyorsunuz şu ikidebir aktivasyon şifresi isteyenden
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
ya lütfen birisi baştan anlatabilir mi benim 2.34 ve yarın otg kablosu alıp yapıcam ama lütfen önce birisi anlatsın çoğumuzun buna çok ihtiyacı var madem video çeken yok bari yazın çok mu zor
evet beyler rootlu tablet görün
ekranı düzelttim biraz dan sizdede düzelir
evet beyler rootlu tablet görünkeşke ters çekmeseymişsin :Dekranı düzelttim biraz dan sizdede düzelir
düzeltmeyi yaptım youtubeden az kaldı bekleyin düzeliyor diyor
http://mebtabletleri.blogspot.com/ aradaığınız herşeyi topladım(oyun hariç herşey var )
arkadaşlar bildiğim kdarıyla tableti şifrele butonu aktif ama sonra gelen tableti sıfırla butonu kapalı şimdi vereceğim yöntemle tableti tekrar sıfırlıyabilecez şimdi tableti şifreleyin bekleyin sorunsuca şifrelesin sonra tablet açıldığında sizden koydugunuz şifreyi isteyecek siz şifreyi baya bi yanlış giriceksiniz 200-250 kere tuşlara basılı tutun sürekli ok diyin yanlış şifeyi girin sonra otomatik tablet kendini sıfırlayacak ben yaptım ve gerçek bi yöntem ilk yaptıgım zaman oldu ama siz yine bi deneyin
arkadaşlar benim tabletin Ekranına Frodo orogo gibi bişeyler gelmiyor Testing exploit: root4b (please wait..) da kalıyor
---= SRS One-Click-Root v4.6 =---
11:49:05 - Starting ADB Server..
11:49:10 - ADB Device: NOT FOUND
ERROR: Make sure your device is connected in Android Debug mode, and the drivers are installed. then try again.
yeniden başlattım yine aydın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---= SRS One-Click-Root v4.6 =---
11:49:05 - Starting ADB Server..
11:49:10 - ADB Device: NOT FOUND
ERROR: Make sure your device is connected in Android Debug mode, and the drivers are installed. then try again.
aynı işte
Allah a şükür hallettim pc ye sanal xp kurdum ordan yaptım :)
kardeş ilk önce adbdriver.com dan programı indir sonra driverini yükle öyle yap
şu ayarları tamamen açacak program yok mu ?
kardeş system/app da ayarların apksı war onu kurmayı dene ama root şart