Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
Arkadaslar eba markeye kasperskyi atip bama yollasaniza
o taılmazki eba markete kardeş
Eba kitaplik nasil acilio kasperskyda acilsin lutfen ya yapin nolur ya valla cok dua ederim size
baktım ben yok kardeş böyle bişeey yok piyasada
Arkadaşlar Mevlana 2.34 için MDM'nin düşük versiyonunu kurduk Kaspersky ile devre dışı bıraktık. Daha sonra AVG Pro kurduk. Tableti sıfırla kısmına geldik. Tableti sıfırlaya bastık. Sıfırlandı. Aktivasyon ekranı geldi. (Gerisi malum :) )
Bu benim teorim. Mümkün müdür bu? Ona göre bana e posta atanlara söylicem bi deneseniz?
Bu arada arkadaşlar 180'e geldi konu... Hiçbir forumda bu kadar zamanda bu denli hızlı büyümez, bakın sonra konuyu kapamasınlar :D
Eba kitaplik nasil acilio kasperskyda acilsin lutfen ya yapin nolur ya valla cok dua ederimBi kurcalayon nolur bi de uygulama indirdiginiz google playi bana yollasaniza nolur belki bemde acilir ordan yuklenen seyler kesi acilir bumantak tablet hic biseyi acmazken google playi aciodu
Rootlu birisi tabletinde uygulama indirebildigi google playi bana yollayabilir mi nolur
kardeş rootsuz tablette açılmıyor ki o
Arkadaşlar Mevlana 2.34 için MDM'nin düşük versiyonunu kurduk Kaspersky ile devre dışı bıraktık. Daha sonra AVG Pro kurduk. Tableti sıfırla kısmına geldik. Tableti sıfırlaya bastık. Sıfırlandı. Aktivasyon ekranı geldi. (Gerisi malum :) )teoriyi yaptin mi peki??Bu benim teorim. Mümkün müdür bu? Ona göre bana e posta atanlara söylicem bi deneseniz?
Bu arada arkadaşlar 180'e geldi konu... Hiçbir forumda bu kadar zamanda bu denli hızlı büyümez, bakın sonra konuyu kapamasınlar :
Arkadaşlar Mevlana 2.34 için MDM'nin düşük versiyonunu kurduk Kaspersky ile devre dışı bıraktık. Daha sonra AVG Pro kurduk. Tableti sıfırla kısmına geldik. Tableti sıfırlaya bastık. Sıfırlandı. Aktivasyon ekranı geldi. (Gerisi malum :) )dediğin olurBu benim teorim. Mümkün müdür bu? Ona göre bana e posta atanlara söylicem bi deneseniz?
Bu arada arkadaşlar 180'e geldi konu... Hiçbir forumda bu kadar zamanda bu denli hızlı büyümez, bakın sonra konuyu kapamasınlar :
Ya bana indirme yaptiginiz google playi yollayin nolurr
beyler xda dan üyelik alıp kaspersyi ükleyin oraya ve imzayı değiştirmelerini isteyin yaparsa onlar yapar tablette olmasam yapardım beyler