aynen lütfen baştan anlatın 2.34 ler için
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
arkadaşlar ben validate veya vestelVP10cu kardar bilgili olmasamda sizlere yardım etmeye çalışacam okul varken pek yardım edemedim sizlere derslerim biraz kötüydü artık nerdeyse günde 7-8 saat onlineyim facebook linkim fb.com/fthavdn bana özel mesaj atabilirsiniz büyük üstad valitade (!) yardımıylada sizlere yardım edecem burada tabletinde sorunu olan insan çok bir kisinin herkeze yardım etmesi beklenemez lütfen bizleride düşünün. ismini vermediğim arkadaşlar nickinizi unuttum kusura bakmayın isterseniz editlerim saygılar :Ya bana yardim edin ya hui
Eski mdm biraz terbiyeliydi hemen gidio du bunun yazisi sanki ekrana yapisti yha
En sonunda gitti pis mdm yazisi
benim tabletim 2,28 size yardım edemiyorum forumlardan falan araştırdım ama hep aynı yöntem durmadan bas falan sınıftan birkç kişiyle görüşecem yarın tabletlerini alabilrsem kendim birşeyler deniyecem biraz sabır
Arkiler tableti 2.28e geri ceviremem mi root edenler onun dosyasi varsa yollasaniza nolut
Kardeş dosyası olsa bile root olmadan olmazz
Uff elvan bi kere de olur de neden ya
Bana mevlana 2.28 surumunu yollar misiniz
hadibeeordan kardeş burda konu kirliliği yapıyosun sabahtan beri mesajmı kasıyosun anlamıyorumki lütfen biraz duyarlı olalım
dosya yöneticisine bastıktan sonra launcher çalışmayı durdurdu uyarısı geliyor :'(
hadibeeordan kardeş burda konu kirliliği yapıyosun sabahtan beri mesajmı kasıyosun anlamıyorumki lütfen biraz duyarlı olalıKirlilik mi ne munasebet cok ayip nese ugraslarim bosa demekki size iyi rotlu tabletler hayat sadece tablet degil ki ama o da olsa ii olur bye temiz forumlar...
Bana mevlana 2.28 surumunu yollarSen anlamıyormusun kardeşim güncelleme dosyasını nasıl atsınlar ? Flood yapıp duruyorsun milletin problemi varsa bile senin floodun yüzünden dolayı görülmüyor.Tamam anlıyorum tabletin kitlendi de bu kadar karamsar olmaya gerek yok.Benim tabletim şuanda 2.28 sürümünde ve şarjımı idareli kullanıyorum güncelleme gelmedi daha :)
Aslinda bisey yazmiycaktim zaten bit gobo telde zor yaziom napiyim aklina bu gelio gercekten ozur dilerim rahatsizlik verditsem byee..Sen anlamıyormusun kardeşim güncelleme dosyasını nasıl atsınlar ? Flood yapıp duruyorsun milletin problemi varsa bile senin floodun yüzünden dolayı görülmüyor.Tamam anlıyorum tabletin kitlendi de bu kadar karamsar olmaya gerek yok.Benim tabletim şuanda 2.28 sürümünde ve şarjımı idareli kullanıyorum güncelleme gelmedi daha :)
Kirlilik mi ne munasebet cok ayip nese ugraslarim bosa demekki size iyi rotlu tabletler hayat sadece tablet degil ki ama o da olsa ii olur bye temiz forumlar...kardeş biz sna forumda durma demiyoruz flood yapıyosun senin flood yüzünden bağzı yorumları görmeden geçen arkadaşlar var onlarda atılmadı diye flood atıyor sonra konu dağılıyo bizim sana bi garezimiz yok ama biraz anlayışlı olsan çok iyi olur
kardeş biz sna forumda durma demiyoruz flood yapıyosun senin flood yüzünden bağzı yorumları görmeden geçen arkadaşlar var onlarda atılmadı diye flood atıyor sonra konu dağılıyo bizim sana bi garezimiz yok ama biraz anlayışlı olsan çok iyiBen bu forumu aylardir uye olmadan takip etmis insan artik isin icinden cikamayonca uye oluyum demistim uuuu
Sana forumdan git demiyoruz mesajını at sonra bekle validate veya baska birisi senin hatana bakıcaktır mutlaka
Ben bu forumu aylardir uye olmadan takip etmis insan artik isin icinden cikamayonca uye oluyum demistimbende ilk gün üye oldum bildiğim birşey çıkarsa arkadaşlara yardım edeyim diye dersler yüzünden fazla ilgilenemedim sen şimdi burda ben üye olmadımda ok by da ne halin varsa gör koca forumda 1800 küsür yorum varsa 50 tanesi senin 2,34 yapamıyorum yardım edin seninle uğraşacak vaktim yok senin gibilerin tabletini yapmak için arkadaşlarımdan tablet dileniyorum ne halin varsa görSon Düzenleme: aduket4996 ~ 14 Haziran 2013 22:59
bende ilk gün üye oldum bildiğim birşey çıkarsa arkadaşlara yardım edeyim diye fersler yüzünden fazla ilgilenemedim sen şimdi burda ben üye olmadımda ok by da ne halin varsa gör koca forumda 1800 küsür yorum varsa 50 tanesi senin 2,34 yapamıyorum yardım edin seninle uğraşacak vaktim yok senin gibilerin tabletini yapmak için arkadaşlarımdan tablet dileniyorum ne halin varsa götmm anladim allah sana dusirmesin hayatin sonu degil zaten
Sana forumdan git demiyoruz mesajını at sonra bekle validate veya baska birisi senin hatana bakıcaktırBiliyorum zaten onlarin tableti guncel degil hem de rootlu gincel tablette dilenmesinler ben imodimi yitirdim istemiom tablet zaten okul derslerinide dusuruo bu okuyup adam olunca tablet te alirim tabletten daha iiyisinide yapari gule gule hayatta basarilar,..