Beyler, tabletim aktivasyonsuz.. Root atmam için internet gerekir mi? Biri şu rootu anlatır mı? hangi hatad ane yapıcam her şeyi anlatır mısınız lütfen ya
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
kardeşim ben tabletı kople söktüm piline kadar tablette kamerada eser yok o delik ışık sensörü ama tablette kamera boşluğu var
Şu beyaz ekranda kalma sorununa bi el atacak arkadaş var mı
Hic adamlar root atmis olmayan kamerayla ugrasiolar allahim ben sadece uygulamalarin acilmasini istiom kimsenin umrunda degil insan bi yardim eder de mi herkes kendi derdinde biri onu biri sunu bulur birlestirilir birisi bana yardim ederse size cok guzel seyler bulcam ama....
bende rom manegerdan rom yükle felan vardı bi bastım tablet kapandı açıldı ünlem işareti çıktı sonra kapattm actm şuan vestel yazısında kalıyo tablet .root yaptm kurulum sihirbazı eba marketi fln silmiştim
Validate bmersan elvandalton adlarini bile ezberledim nedense kayboldu nese alacagim olsun uuuu
root anlatımı :, play store, 2.34 mebtabletleri.blogspot.com
validate meb bazı silmediğimiz sistem dosyalarından aktive ettikten sonra güncelleme yollarsa hep kitlenirse tehlikesi olabilir.aktive etmek doğru mu ?
Birisi su yeni guncellemenin cozumunu solesin onceki yazilan herseyi denedim olmuyorr
validate meb bazı silmediğimiz sistem dosyalarından aktive ettikten sonra güncelleme yollarsa hep kitlenirse tehlikesi olabilir.aktive etmek doğru mu ?Allahim illa rom atmak zorunda degilsiniz butun system dosyalarini silip tabi hepsini bi yere yazin onlarin yerine baska seyler koyabilirsiniz alin size rom
Şu vestel yazısında kalmaya biri çözüm bulsun yavvvv :/
Oh bee sonunda çıktı beyaz ekrandan çok mutluyum şu an
Siz bana su guncellemeden nasil kurtulcagimi soleyin omer o ise yaramio kardes
Yaa nolur su guncellemeye napc kac kere yazdim sizin root sorulariniz yizunden benimki kayboluo konuyu buna ceksek nolir ya olmuo
1000 kere uygulamaya basmaya hazirim ama olmaz ki ya neden yaa
Beni takan ya da aa bak bununki hicbiseye girmio diye uzulen ya da gulen yok mu lann
Cewap verin aciklayin soleyin benim bu tableti yapmam lazim 2.34 guncel kapatip acinca mdm durdu dien uygulamayaya cok basinca sistem time setter durdurulsun mu launcher durdurulsun mu die soran tablet yardimm
Beni takan ya da aa bak bununki hicbiseye girmio diye uzulen ya da gulen yok muhttp://mebtabletleri.blogspot.co ... -uygulama-acma.html umarım yardımcı olur
Arkadaşlar beyaz ekranda kalan varsa denesin cihazın şarjı bitene kadar bekletiyoruz beyaz ekranda sonra şarja tak devam et :D
Hllylmaz ben onu denedim oladi ya nolur ya ben kafayi yedim baska isimde yok
http://mebtabletleri.blogspot.co ... -uygulama-acma.html umarım yardımcıolmuor ya bu adam nerden bilio guncel tablete yapmis mi ki?