vp10cu ömer simdi dört kere geçtikten sonra ekrandaykenmi tablete yapıp kapatcaz yoksa ok diyipmi yapcaz de be
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
beyler tableti çok karıştırıyorsunuz.millet daha oyunları açamıyor siz nelerle uğraşıyosunuz. çok karıştırmayın bence.
2.34 güncellemesi ile ilgili hiç bir bilgim yok. olsaydı da elimden geleni yapardım.
kardeş sen ayarlara bilemi giremiyosun yoksa?
Bisey acsam gerisi gelcek sadece bi sey yaa
ben sana diyomki herşeymi engelledi sen bana diyosun tableti şifrele anlaşılan beynin sulandı oyunları kapanınca
kardeş şunları dene
tableti arkadan resetle açıldığı gibi durmadan uygulamara bas(tabi tablet internete bağlı olsun)
interneti unut sonra aç açtığın gibi uygulamaya durmadan tıkla
Ya arkiler ben sadece eba market uygulamalarini acabiliom ya kaspersyi eba market uygulamasi gibi yapamaz misiniz?
kardeşim bi fotosunu atsan daha iyi olur
arkadaşlar bende srsroot win7 de kurulumda bile hata veriyordu oracle vm virtualbox aracılığıyla sanal olarak winxp kurdum(windows un sitesinde var 300 mb gibi bişeydi) srs root u yükledim adımları takip ettim tableti hiç 4 kere kapatıp açmaya gerek kalmadan root ettim
tablete gectim ömer kardeşim birinde babam birinde istesem karne dandik laf edecek : hllyılmmaz sen nasıl yaptın