Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
validate win7 kurunca rootladım saol yardımların için setteride sildim zaten gereksiz uygulama bırakmadımgoogle play yükleme videosu çeksemmiki isteyen varmı arkadaşlar :D
Validate kaspersky i beba kitaplik gibi acamazmiyiz hen sorunda olmaz kanki hemen birakma dusun arastir biraz
ayarları sildim şimdide yüklüyemiyorum yardım
http://k1306.hizliresim.com/1b/g/p5duj.jpg beyler napacağım
gençler apknın imzasını değiştirmek her yiğidn harcı değil ben böyle biliyorum özel programlama yapılıyor onlar için çalınınca imzasına bakıp hangi şirkete ait olduğunu falan buluyolar siz o işi unutun bence
hobbitdead fb.com/fthavdn gel özelden anlatıyım pnp validate sağolsun
Arkadaslar video cekmeyin meb videodan goruo nelki bu forumdan da haberi vardir hangi sayfayi takip etcek de mi??
hadibeeordan daki sorunun aynısı bende de var uygulama açılınca resetlyin diyosunuz da uygulama 1 sn bile açılmıyo ki tableti açar açmaz mdm durdu diyo çıldırcam daha ayrıntıılı yazın lütfennnnnn:'(
ayarları silen arkadaş system/app de ayarların apksı war onu dene istersen root explorer yada astro kullanmanı tavsiye ederim
ve bu 2.34 için anlattığınız yöntemi deneyip yapabilen var mı çok merak ediyorum denemeden söylediyseniz baştan söyleyin kesinmiş gibi konuşmayın bu yöntemi yapan var mı şu ana kadar çünkü hiç bi türlü olmuyor
ayarlaruı silen e posta ver atayım ayarları aynısı banada olmuştu çok kotu bi durum dedmi :D
arkadaşlar ben validate veya vestelVP10cu kardar bilgili olmasamda sizlere yardım etmeye çalışacam okul varken pek yardım edemedim sizlere derslerim biraz kötüydü artık nerdeyse günde 7-8 saat onlineyim facebook linkim fb.com/fthavdn bana özel mesaj atabilirsiniz büyük üstad valitade (!) yardımıylada sizlere yardım edecem burada tabletinde sorunu olan insan çok bir kisinin herkeze yardım etmesi beklenemez lütfen bizleride düşünün. ismini vermediğim arkadaşlar nickinizi unuttum kusura bakmayın isterseniz editlerim saygılar :D
Edit: elvandalton,bedirhanergul
arkadaşlar ben validate veya vestelVP10cu kardar bilgili olmasamda sizlere yardım etmeye çalışacam okul varken pek yardım edemedim sizlere derslerim biraz kötüydü artık nerdeyse günde 7-8 saat onlineyim facebook linkim fb.com/fthavdn bana özel mesaj atabilirsiniz büyük üstad valitade (!) yardımıylada sizlere yardım edecem burada tabletinde sorunu olan insan çok bir kisinin herkeze yardım etmesi beklenemez lütfen bizleride düşünün. ismini vermediğim arkadaşlar nickinizi unuttum kusura bakmayın isterseniz editlerim saygılar :Editlemek ne demek¿¿Edi
editlemek hani sonraden değiştirme yapıyosun edit oluyo ne biliyim mk :D