Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
googleden dosya yöneticisi indirsin kursun sonra hafıza kartına mdm nin eski sürümünü ve kaspersky atsın internete bağlıyken tableti açıp kapasın durmadan dosya yöneticisine bassın açılaca o an hızlı olup mdm nin eski sürümünü yüklesin sonra kasperskyda yüklesin tamamdır
googleden dosya yöneticisi indirsin kursun sonra hafıza kartına mdm nin eski sürümünü ve kaspersky atsın internete bağlıyken tableti açıp kapasın durmadan dosya yöneticisine bassın açılaca o an hızlı olup mdm nin eski sürümünü yüklesin sonra kasperskyda yüklesin tamamdıAynisini yaptim ama acadim
Hobbitdead ve validate cevap¿¿
Hasan acamiom uygulayi sana acip kapatonca mdm durdu dio muydu
Yazdıklarımı görmedin sanırım.
Arkaya bak link attım bolmaya çalıştık linki.
Dosya bulunmamaktadir dio puremustafa@hotmail.com a yollar misin bi zahmet aslinda hic bir zorunlulugun yok ama hayir iste
Arkadaşlar Mevlana 2.34 için MDM'nin düşük versiyonunu kurduk Kaspersky ile devre dışı bıraktık. Daha sonra AVG Pro kurduk. Tableti sıfırla kısmına geldik. Tableti sıfırlaya bastık. Sıfırlandı. Aktivasyon ekranı geldi. (Gerisi malum :) )ALT+TAB fınksiyonuda engelli :)Bu benim teorim. Mümkün müdür bu? Ona göre bana e posta atanlara söylicem bi deneseniz?
Bu arada arkadaşlar 180'e geldi konu... Hiçbir forumda bu kadar zamanda bu denli hızlı büyümez, bakın sonra konuyu kapamasınlar :
Atmadıysa tekrar atarım önemli değil :-)
Beyler eğer rootladıktan sonra direkösystem time setteri dilerseniz nasıl bir tehkikkesi olduğunu anlarsınız.