Sağolun bakalım inşaalah limitsiz diyerek hep pc başında oturmam yoksa vay halime sınıfta kalırım.
Fifa 2010 demo çıktı!!
EA Sports'un sitesinde 6 gün sonra diyor. Nasıl oluyor anlamadım şimdi :) Acaba bu demonun betası falan mı XD
Rica Etsem Torrent Linkini Alabilirmiyim Bu Kendi Sitesindekinin Aktarım Hızı Çok Yavş
ben oynadım sunu solıyım top kontrolu daha yumusatılmıs 360 derce kontrol var ama klavyede bısey oldugu yok rakıp yapabılıyor.En onemlı nokta sutlardakı degısım olmus artık sutlar daha gercekcı her vurdugunuz gol olmuyor veya daga tasa gıtmıyor paslarda da gelısme var hareketler yıne aynı ıkılı mucadeleler daha gercekcı olmus fızık bakımından grafıkler ıse makyaj ama oyuncu suratlarında gelısme var gerısı cok kotu 9 dan daha kotu geldı bana cımler ve saha cızgılerı berbat gıbı bısey olmus.Konsol kalıtesı ıcın bıraz daha beklıcez gıbı ama yınede oynanmıcak gıbı degıl olumlu yonde gelısmeler var oyunda.Unutmadan kalecıler daha gelıstırılmıs anımasyonları guzel ve yapayzekaları dusuk degıl.Bır dıger ozellık ıse penaltılarda kalecı kontrolu bızdeyken kamera kale arkasına gecıyor o sekılde kurtarıyoruz hos bı ozellık olmus o da.
Ne demek onemlı degıl ama penaltıda kale arkasından kurtarmamız ayrı bı heycan olmus penaltı olsun dıyor ınsan .D cımler buyuk ıhtımal demo dıye o kdar kotu glba cunku her stadta degısıyor zaten ama cok vasat gormenız lazım oynadıgım her stadta oyleydı suana kadar.Hele o saha cızgılerı resmen duz bır boya var ve cok kotu duruyor butun detaylar hıghta ama sonucta demo bakalım full surumde gorucez artık.
kardes banada zamunda link verebilrimsn ? zamundaya girdim üyelik istiyor :S
yardımcı olrsan cok sevinirim.
teşekkürler.
saol kurdum programı linkide özelden atmısın teşekkür ederim
ben indirdim ama başka bir siteden. rezalet diyebilirm demo ya. kendisini bekliyorum.
banada özelden link yollarsanız sevinirim arkadaşlar :):)
siteyi ben yollardım ama bayağı oluyo silmiştim. tavsiye etmem oyunu.
Ea fifa yı 2007den sonra bozdu kanımca 08 zaten tam bi fiyasko 09 deseniz menüleri falan güzelde oynayış pek iyi değil. inş. 10 da herşey yerinde ve güzel olur.
bende ole düşünmek isterdim. acımasız gercekler.
ya fifada pas atınca top duraksayarak gider sanki saha ıslakta top gidemiyor gibi. tüm serilerde nerdeyse böyleydi. pesteki gibi top akıcı gitmiyor. bu sorunu düzeltmişler mi top nasıl gidiyor akıcı mı ?
Bu sistemle bile sadece ekran kartından kaybediyor.
EbRaR ErDeM senin ekran kartında problem yok. SystemRequirementsLab ekran kartını tanımıyor. Problem sadece bu. Baksana tek çizgide kalmış. Böyle ekran kartına bu puan olmaz, olamaz.
Arkadaşlar ben de indirmek istiyorum ama bağlantı kesildi diyerek sürekli hata veriyor torrentte ne yapmalıyım? Ayrıca linki almam mümkün mü:)
EbRaR ErDeM senin ekran kartında problem yok. SystemRequirementsLab ekran kartını tanımıyor. Problem sadece bu. Baksana tek çizgide kalmış. Böyle ekran kartına bu puan olmaz, olamaz.
Tanımıyor değil arkadaşın heralde laptop u var ve ekran kartı intel.
Kaldı ki intel ekrankartları genelde kendi belleği olmayan veya az olan kartlardır, sistem belleğini yer güncel olanları bi nebze performanslıdır ama tanımamak söz konusu değildir. kart, gerçekten kötü bi kart tır bu yüzden en düşük çizgi ile ifade edilmiştir.
Tühbe direkte patladı :)
Oyunda en beğendiğim şey, kalecilerin toplara dokunuşları.Sıçrayıpta topu çelerse topa gerçekten dokunduğunu görüyorum.Eline yakın bir mesafeden geri sekmiyor top.güzel olmuş o.grafikler berbat.çimenler pastel boya.messiyi denemek için barçayı seçtim, pes09 daki gibi harikalar yaratamadım.burası biraz hoş olmuş.tabi fifanın kapak yıldızı messi olsaydı görürdüm.birde kontrollerde sorun yaşadım.alışmışım mis gibi gamepade klavyede zorluk yaşadım o yüzden.eksi bir özellik diye söylemiyorum yani. ilk gözüme çarpanlar bunlar oldu.kalecilere tav oldum ama konamide 08 den sonra 09 da baya toparlamıştı kalecileri 10da bombayı patlatır işallah(neyse pesle falan karşılaştırmıyorum.Konu fifa konusu boşverelim azcık pesi:) .menü falan hiç önemli değil benim için.fm gibi olsun isterse ama oyun içi bir şölen yaşayalım dimi. Penaltılarda kameranın
bu şekilde olması hoş olmuş.sistem düşük olanlarda fps yi düşürebilir gibi geldi bana.Herneyse fena olmamış fifa.ama 2 3 senedir doğru dürüst oynamam,bende farklı görünmesine yol açmış olabilir.konaminin 10 u 09dan çok daha kötü çıkaracağını sanmadığım için pesi beklemeye devam..bir futbol oyunu oynayacaksam pes09 u fifa 2010 a tercih ederim.neyse artık dolmuşum baya:) sevenlere demoda olsa iyi oyunlar