Fifa 2010 demo çıktı!!

_hEro
13-09-2009, 14:34   |  #76  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,428 mesaj
Alıntı: alien_fx  
rapidshare yi bende severdim ama virus yuvası trojan solucan ne ararsan :D indirmenizi tavsiye etmem.
Arkadaşım ben upload ettim.Güvenle indirebilirsiniz.

Alıntı: OSMAN BAĞÇEVAN  
ee indirip, oynayan yok mu ?

Alıntı: _hEro  
Tühbe direkte patladı :) 
Oyunda en beğendiğim şey, kalecilerin toplara dokunuşları.Sıçrayıpta topu çelerse topa gerçekten dokunduğunu görüyorum.Eline yakın bir mesafeden geri sekmiyor top.güzel olmuş o.grafikler berbat.çimenler pastel boya.messiyi denemek için barçayı seçtim, pes09 daki gibi harikalar yaratamadım.burası biraz hoş olmuş.tabi fifanın kapak yıldızı messi olsaydı görürdüm.birde kontrollerde sorun yaşadım.alışmışım mis gibi gamepade klavyede zorluk yaşadım o yüzden.eksi bir özellik diye söylemiyorum yani. ilk gözüme çarpanlar bunlar oldu.kalecilere tav oldum ama Beğendim konamide 08 den sonra 09 da baya toparlamıştı kalecileri 10da bombayı patlatır işallah(neyse pesle falan karşılaştırmıyorum.Konu fifa konusu boşverelim azcık pesi:) .menü falan hiç önemli değil benim için.fm gibi olsun isterse ama oyun içi bir şölen yaşayalım dimi. Penaltılarda kameranın 

bu şekilde olması hoş olmuş.sistem düşük olanlarda fps yi düşürebilir gibi geldi bana.Herneyse fena olmamış fifa.ama 2 3 senedir doğru dürüst oynamam,bende farklı görünmesine yol açmış olabilir.konaminin 10 u 09dan çok daha kötü çıkaracağını sanmadığım için pesi beklemeye devam..bir futbol oyunu oynayacaksam pes09 u fifa 2010 a tercih ederim.neyse artık dolmuşum baya:) sevenlere demoda olsa iyi oyunlarAlkış

Dil çıkarıyor

Son Düzenleme: _hEro ~ 13 Eylül 2009 14:36
OSMAN BAĞÇEVAN
13-09-2009, 14:39   |  #77  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

tmm hero , teşekkürler   :)
görmemiştim , yeni görüyorum...ne güzel anlatmışsınız yaw , gel de  indirme şimdi : )

_hEro
13-09-2009, 14:48   |  #78  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,428 mesaj

Rica ederim:p
Ya bir garip olmuş fifa.güzel desem güzel değil tamam ama kötüde değil:) diablo 3 çıkmadan önce sacred 2 oynamak gibi:) Bu sene biraz fazla oynıcam gibi fifayı.Herşey pese bağlı bekleyip görcez.

alien_fx
13-09-2009, 17:26   |  #79  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj

bende oynadım batak rezalet kısacası berbat vasat sakat. nese ben susuyum daha uzar yani fikrim bu.