rapidshare yi bende severdim ama virus yuvası trojan solucan ne ararsan :D indirmenizi tavsiye etmem.Arkadaşım ben upload ettim.Güvenle indirebilirsiniz.
ee indirip, oynayan yok mu ?Tühbe direkte patladı :)
Oyunda en beğendiğim şey, kalecilerin toplara dokunuşları.Sıçrayıpta topu çelerse topa gerçekten dokunduğunu görüyorum.Eline yakın bir mesafeden geri sekmiyor top.güzel olmuş o.grafikler berbat.çimenler pastel boya.messiyi denemek için barçayı seçtim, pes09 daki gibi harikalar yaratamadım.burası biraz hoş olmuş.tabi fifanın kapak yıldızı messi olsaydı görürdüm.birde kontrollerde sorun yaşadım.alışmışım mis gibi gamepade klavyede zorluk yaşadım o yüzden.eksi bir özellik diye söylemiyorum yani. ilk gözüme çarpanlar bunlar oldu.kalecilere tav oldum ama konamide 08 den sonra 09 da baya toparlamıştı kalecileri 10da bombayı patlatır işallah(neyse pesle falan karşılaştırmıyorum.Konu fifa konusu boşverelim azcık pesi:) .menü falan hiç önemli değil benim için.fm gibi olsun isterse ama oyun içi bir şölen yaşayalım dimi. Penaltılarda kameranınbu şekilde olması hoş olmuş.sistem düşük olanlarda fps yi düşürebilir gibi geldi bana.Herneyse fena olmamış fifa.ama 2 3 senedir doğru dürüst oynamam,bende farklı görünmesine yol açmış olabilir.konaminin 10 u 09dan çok daha kötü çıkaracağını sanmadığım için pesi beklemeye devam..bir futbol oyunu oynayacaksam pes09 u fifa 2010 a tercih ederim.neyse artık dolmuşum baya:) sevenlere demoda olsa iyi oyunlar
Son Düzenleme: _hEro ~ 13 Eylül 2009 14:36
tmm hero , teşekkürler :)
görmemiştim , yeni görüyorum...ne güzel anlatmışsınız yaw , gel de indirme şimdi : )