bence oyunun full sürümüde düşmüştür torrente araştırmak lazım=)
Fifa 2010 demo çıktı!!
Tarife geçişlerinde illaki fazladan fatura ödetiyorlar ben hazirandanın ortalarında geçtim ay sonu çifte fatura gibi bişey ödedim sınırlı kullanımında gider ayak parasını alıyorlar biraz karışık iş ama şöle söyliim sınırsız 45 lira siz şimdi sadece 45 tl gelmesini umuyorsunuz ama maalesef 60-65 gibi bişe gelir diyorm bana öyle gelmişti ama kesinlikle aramalarını beklemeyin siz arayın sınırsıza geçtiniz haberiniz yok.:)Aynısı Banada Oldu Aradım Acaba Tarifede Bi Problemmi Var Diye Temmuzun Ortalarında Geçtim Bende Maalesef Bu Ay 45'e Geçilmiş Oldu Tamamen...
Kardeş bana da yollarmısın linki çok teşekkürler
4 gb kotamla anca resimlerimlere bakarım
Arkadaşlar indirdim denedim indirmenizi tavsiye etmiyorum bilindik demo oyunlar gibi değil.Normalde demolarda süre sınırı vb..şeyler olur ama bunda özellikler hep kapalı çözünürlük ayarıda yok doğru dürüst grafikleride test etme imkanı bulamıyoruz ama sisteminizde çalışıp çalışmayacağını falan öğrenmek istiyorsanız indirin yoksa indirmeyin zaten 2 ekimde çıkacak.
Arkadaşlar indirdim denedim indirmenizi tavsiye etmiyorum bilindik demo oyunlar gibi değil.Normalde demolarda süre sınırı vb..şeyler olur ama bunda özellikler hep kapalı çözünürlük ayarıda yok doğru dürüst grafikleride test etme imkanı bulamıyoruz ama sisteminizde çalışıp çalışmayacağını falan öğrenmek istiyorsanız indirin yoksa indirmeyin zaten 2 ekimde çıkacak.Eminmisiniz ayarları olmadığına? En sonda mevcut.Oyunda süre sınırlaması yok.Bilindik friendly maç yapılıyor.90+30 dk uzatma ve penaltılar oynanabiliyor.Grafikleri köklesende berbat orası ayrı:)Son Düzenleme: _hEro ~ 11 Eylül 2009 20:32
Eminmisiniz ayarları olmadığına? En sonda mevcut.Oyunda süre sınırlaması yok.Bilindik friendly maç yapılıyor.90+30 dk uzatma ve penaltılar oynanabiliyor.Grafikleri köklesende berbat orası ayrı:)
Hadi ya valla didik didik rttim bulamadım:)dur şimdi bi kökliim ayarları saolun bilgi için.
Bende denedim en sonunda 3 maç yaptım genelde güzel fakat tuşları ayarlayıp alışmak biraz zaman alakcak, grafikler _hEro nun da dediği gibi köklesende banamısın demiyor gibi, oyuncular resmen parlıyor arka plana göre yapmacık gibi desem yeri var , grafikleri kökleyince benim bildiğim gerçekçi olur. taraftarlar zaten ayrı bi berbat , söz etmek bile gereksiz.
indiren , deneyen yok mu ?
ben de indi ama yaptığım bir kaç nedenden dolayı dosyaları eksik inmiş..tekrar indircem : )
indirip deneyen varsa ,
bilgi verebilir mi ? , indireyim ve ya indirmeyim ?
hiç indirmeseydin. bosuna yapılmıs bi oyun.
bendensin :D fifa dan oyun olmaz. aynı vasatlıkta devam uzaktan yine atmosferi hissettiremiyo. pes daha gerçekci animasyonlar daha gerçekci.
rapidshare yi bende severdim ama virus yuvası trojan solucan ne ararsan :D indirmenizi tavsiye etmem.