Evet arkadaşlar oyunun 2.16gb'lık demosu torrente düştü şuan indiriyorum denedikten sonra yazarım.
Fifa 2010 demo çıktı!!
Demoya bak. Ben ne oyunlar biliyorum kendisi 2.5 gb... :D
Torrent olayını bir türlü çözemeyen ben varım şu forumda her halde,şimdi torrent ten bir şey indirince daha mı hızlı iniyor yani ne dir bu torrent?
Çözemicek bişe yok kardeş faydaları şunlar;
1-Herşey ilk torrent ağlarına düşer
2-Kaliteli torrent sitelerinden indirirsen normal downloaddan çok daha hızlı ve sabittir yani 2de 1 hızında düşme olmaz.
3-Herhangi bir şekilde yarıda kesilse bile %100 devam edebiliyorsun.
4-İndirmek istediğin herşeyin mutlaka torrentide vardır.---->(Aramasını bilmek lazım)
5-Özellikle büyük boyutlu (oyun,film vs..) dosyalarda çok büyük kolaylıktır.Mesela 7-8gb'lık oyunları 40-50 rapid part indirmek yerine(ki buna ömür yetmez) torrent olarak tek parça hemde orjinal iso dosyası olarak indirirsin bir yandan da nette sörfünüzü yaparsınız
Torrenten dosya indirmek için torrent programı kurmalısın en iyiside utorrenttir.Son Düzenleme: matrax-38 ~ 11 Eylül 2009 02:50
Rica ederim... inşallah fifa 2009 gibi optimizasyon sorunu olmaz fifa 2009 kasmadan oynatan bi pc görmedim hep bi takılma vardı ama bunun minimum sistem gereksinimleri beklenenin çok altında inşallah bu sefer akıcı bir şekilde oynanabilir.
Ya aslında tam olarak kasma değil demek istediğim mesela uzun bir pas veya şut atıyorsun hani kamera topu takip ediyorya işte o anlarda kesik kesik takip ediyor bilmiyorum ben oyunlardaki detaylara aşırı takılıyorum belkide ondandır:)
Teşekkürler Bi bilmediğim torrent kalmıştı onu da öğrendik,Matrax-38
Şu anda kotalı benim ki 2 gün önce sınırsıza başvurdum tel le daha haber yok ne zaman olursa bu işlem onu bekliyorum sonra ben de sarılırım indirme işlemine.
Rica ederim Torrent dünyasına hoşgeldin:) bu arada sınırsız tarifeye başvuru yaptıktan 24 saat sonra sınırsız downloada başlayabilirsiniz bende haziranda geçmiştim aradım ttneti ertesi gün geçtiniz dediler bi arayı isterseniz onlar sizi aramayacak çünkü beklemeyin boşuna.Son Düzenleme: matrax-38 ~ 11 Eylül 2009 03:04
Tarife geçişlerinde illaki fazladan fatura ödetiyorlar ben hazirandanın ortalarında geçtim ay sonu çifte fatura gibi bişey ödedim sınırlı kullanımında gider ayak parasını alıyorlar biraz karışık iş ama şöle söyliim sınırsız 45 lira siz şimdi sadece 45 tl gelmesini umuyorsunuz ama maalesef 60-65 gibi bişe gelir diyorm bana öyle gelmişti ama kesinlikle aramalarını beklemeyin siz arayın sınırsıza geçtiniz haberiniz yok.:)