Tebrik ederim Borga Abi..Darısı hepimizin başına..Ben de büyüyünce Maestro olucam.. Birkaç sene sonra ben de olurum heralde yahf...
Forumumuzun ilk 10000 postlu başkatibî.. =)
Saolun beyler bu kadar abartılcak bir durum yok.
Dediğim gibi beni sizler varettiniz. Bu şan şöhret sizlerin sayesinde
Borga-xSaolun beyler bu kadar abartılcak bir durum yok.Tebrikler Borga abi
Dediğim gibi beni sizler varettiniz. Bu şan şöhret sizlerin sayesinde
Bana biraz mesaj versene
gerçekten net aleminin en düzgün insanlarından birisi borga.
kıymeti bilinesi bir insan.
OOOOMMMMEEEERRRRTebrikler Borga abiAl hepsi senin olsun Omer
Bana biraz mesaj verseneSaol Bir Dost burdakı herkes güzel insan beni şımarıyorsunuz. Selçuk bey'den anakart istedim sizde de RAM isterim bak..
(Selçuk bey P945'e de razıyım )
Böyle bir konuyu açmayı ben de düşünüyordum ama ev dışındaydım. Eve gelene kadar 10000 olmaz Borga abi dedim ama olmadı Neyse, başka bir arkadaşımız açmış konuyu. O da güzel Hayırlı olsun Borga abi.
Bu arada chip'in yayınlandığı diğer ülkelerdeki forumlara baktım. En fazla post yine Borga abide sanırım
Yok bea pinti buranın adminleri öyle bir jest felan yapmazlar sana
emre1990Böyle bir konuyu açmayı ben de düşünüyordum ama ev dışındaydım. Eve gelene kadar 10000 olmaz Borga abi dedim ama olmadı Neyse, başka bir arkadaşımız açmış konuyu. O da güzel Hayırlı olsun Borga abi.Düşünmen bile yeterli. Saol EmreBu arada chip'in yayınlandığı diğer ülkelerdeki forumlara baktım. En fazla post yine Borga abide sanırım
Desene Dünya üzerinde rekor kırmışım..
Reborn91darısı bizim başımıza... ama 10000 post yapalım diyede saçma sapan mesajlar atılmaz tabiki... yavaş yavaş ^^Yaşımız genç daha Alper, yaparız biz de
Borga-xArkadaşlar mesaj sayısı hiç önemli degil. Önemi olan paylaşım ve birbirimize yardım edip doğrularla sorunları çözmemiz. Herkes bizim için Maestro (Ama ilki benim )Chip binasına ismin yazılacak!!
Evet Selçuk Bey ben anakart istemiyom. Bina üzerinde ismimin oldugu bır pankart asın. Şöyle 5metreye 5 metre nasıl ama..? (OHA buda istenmezki)
Borga-xEvet Selçuk Bey ben anakart istemiyom. Bina üzerinde ismimin oldugu bır pankart asın. Şöyle 5metreye 5 metre nasıl ama..? (OHA buda istenmezki)evet üstünede yazın "İlk maestromuz borga bey" diye hatta borga abiyi online olarak chip modluguna getirin birde maaş bağlayın
Maaş bağlamayın adamın geri kalan yaşamı emekli kuyruğunda geçebilir DİKKAT!
Pankart şöyle olacak:BORGA YURT 10000 MESAJLI BÜYÜK MAESTRO...
Aslında bu daha çok opera bileti satmaya yarayan bişey gibi oldu ama olsun:)
Borga-x: Tüm dünya CHIP Online'larının maestro'su
Tebrikler Borga abi.
tuncabBorga-x: Tüm dünya CHIP Online'larının maestro'suSaol Tunca İnşallah nicelerine beraber yaşarız. Erdem abartmayın adımı soyadımı yazıp benı Tüm türkiye'ye mı duyuracaksınız? Nickim yazılsın yeter.. Abartmayın hem pankart fıyatları çok pahalıdır.
Tebrikler Borga abi.Çılgına dönmüş Admin__________Zavallı User
_______________SelçukBorgaSon Düzenleme: Borga-x ~ 17 Haziran 2008 17:43
Borga-xSaol Tunca İnşallah nicelerine beraber yaşarız. Erdem abartmayın adımı soyadımı yazıp benı Tüm türkiye'ye mı duyuracaksınız? Nickim yazılsın yeter.. Abartmayın hem pankart fıyatları çok pahalıdır.Olsun, senden bir pankartı mı esirgeyecekler?Çılgına dönmüş Admin__________Zavallı User
_______________SelçukSon Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 17 Haziran 2008 17:47
tamam ya kızma
Ben OKS ye hazırlanmasaydım ben şimdiye 25000 olurdum.( Abarttım mı ne? )
Neyse hayırlı uğurlu olsun Borga Abi önemli olna mesaj sayısı değil insanın kendisi 100 mesajın olsaydın da değerliydin şimdi de bizim için değerlisin iyi ki buradasın. ( Doğum günü mesajı oldu ama )
Tebrikler Borga kardeşim.sadece 1,5 yılda 10000 mesaja ulaşman senin ne kadar bu işe gönül verdiğinin kanıtı.yorumlarını bende devamlı takip ediyor ve faydalanıyorum.başarılı yorumlarının devam etmesi dileğiyle ...
Sağolun arkadaşlar.. Walla mahçup ediyorsunuz beni.. Ben sadece bilgimi paylaştım. Darısı sizlerinde başına..
WAY WAY WAY DAHA YENİ GÖRDÜM YA BORGA ABİ CHİPİ FETH ETMİŞ MAESTRO ÇOK FİYAKALI OLMUŞSSUN ABİİ