Borga abicim nice 10000 postlara Yeni bir üyede olsam gördüğüm kadarıyla bayağı bir emeğin var forumda...
Forumumuzun ilk 10000 postlu başkatibî.. =)
Saolasınız daha olmadı 10000 post (Gerçi bunu yazarken 9998 postumun sonu olup 9999 postu yazıyor olucam) Burdakı herkez gıbı bende sorunları çözmek için ügrasıyorum bazen ögrenıyor bazende öğretiyorum. Umarım herkez bu mutlulugu yaşar. Ben yine burda olacağım..
Selçuk beye sorsak 10.000 posttan sonra bır hedıye verıyorlarmı dıye
Tebrik ederim Borga abi yani bende yeni üyeyim ve gördüğüm kadarıyla gerçekten çok emeğin var foruma hayırlı olsun
Coşkun OLCATebrik ederim Borga abi yani bende yeni üyeyim ve gördüğüm kadarıyla gerçekten çok emeğin var foruma hayırlı olsunBeni sizler varettiniz, saolun varolun" Bu arada benı Affet Reborn bir arkadaşa yardım ettıgım ıcın 10.000 postu senın ıcın kullanamadım
Walla bende ilk kez goruyorum bu rutbeyı.
Selçuk bey hedıye isterim.. (mumkunse X38 yongalı bır anakart )
Selçuk İslamoğluTebrikler Borga bey :)Amin...Dahası diğerlerinin başına :)
Saolun arkadaşlar Selçuk Bey'in de dedıgı gıbı darısı diğer arkadaşlarımızın başına..
Adres bilgilerimi yolliyim mi?Son Düzenleme: Borga-x ~ 17 Haziran 2008 13:39
Reborn91banada bi adet E8400 mümkünse :D:Önce maestro ol bakiyim... Ondan sonra istersinBuarada Selçuk Bey rütbede ufak bır değişiklik yapmış. İLK MAESTRO olarak
Son Düzenleme: Borga-x ~ 17 Haziran 2008 13:46
Saolun Cenk Bey.. Hep beraber büyütüyor ve destek oluyoruz..
Tebrikler Borga abi , Üstad ;) , Burdayken mevcutların üstüne birşeyler eklememde bayağı katkın oldu.
maestro'luga doğru 9890 post daha atmam gerek :D vay canına ya az uz değil.. rakamlara dökünce işi sitedeki emeğin daha çok anlaşılıyo üstad. Varsa daha üst mevkiilerde görmek isteriz
Maestro ne demek açıklama yaparmısınız.Bu arada tebrik ederim borga beyi.Daha bizim çok yol kat etmemiz lazım Gerçi farketmez burda benim gözümde yardım eden herkes Maestro dur.O neyse bilmiyorum
Maestro Orkestra şefine verilen isim. Evet Şahin senin de dedıgın gıbı yardım eden herkes maestrodur bızım için.
Saolasın Shadow. Yeterki yardımcı ol, öğren, öğret ve paylaş.. o zaman sende bizim için maestrosun zaten..
(Selçuk Bey P35'e razıyım )
Hayırlı uğurlu olsun abicim.Darısı herkesin başına.Bende inş. Second Maestro olucam:)
ilk maestro borga-x sonra Zidan dolu dolu 10 bin mesaj kolay değil,üstelik gördüğüm kadarıyla bu rütbeyi zaten hak eden birisi...tebrikler
Borga abi hayırlı olsun darısı diğer kullanıcılara.Benim daha çok yolum war sanırsam 8870 mesaj lazım
Arkadaşlar mesaj sayısı hiç önemli degil. Önemi olan paylaşım ve birbirimize yardım edip doğrularla sorunları çözmemiz. Herkes bizim için Maestro (Ama ilki benim )