tebrikler Borga abiciğim bir 10000 daha yapsan daha iyi olur çok tşk bu forumda bizlere yardım ettiğin için .tşkler.
Forumumuzun ilk 10000 postlu başkatibî.. =)
tuncabMadem çok klavye eskitiyorsun Borga abi, o zaman benden sana bir hediyeBende cok beyendım Tunca. Zevkine, gözüne sağlık
Beğendiğim bir kit. Umarım sen de beğenirsin
Bu klavyeyi Hızlı Sistem mağazasında test etmiştim arkadaşlar o kadar rahat ki elinizi koyup yazmaya başlamanızla size masaj yapıyormuş gibi hissediyorsunuz ahhh ulan ahhh...
Borga-xSaol Titi İnşallah sizde böyle sayıları görürsünüzde sizin içinde böyle güzel konu başlıkları açılır.İnşaalah. Borga Bi Hediyede Benden Şuanda Yolda Geliyor !
böyle bir foruma üye oldugum için kendimi şanslı hissediyorum herkes birbirine saygılı sevecen yardımsever alçak gönüllü davranıyor ALLAH bu siteyi kurandan emeği geçen herkesten razı olsun FOREVER CHİP ONLİNE
Arkadaşlar madem bana hediye almak istiyorsunuz size bir ipucu veriyim
Reborn91bütün forum 6 aylık maaşlarımızı biriktirsek alamayız onuCTRL+V yapıyodun galiba bi tane V dışarıda kalmış
Alırsınız canım abartmayın o kadar pahalı bır araba değildir kendileri..
borga abi yanlış görmüyorsam o shellby gt 500 elanor borga abi ben o arabanın içine binmeye fırsatım oldu mükemmel bir şey bizim buralarda olsan sana canlı göstermek isterdim yaa
alırız tabi ya, koyarmı bize en fazla ne kadar olabilirki hatta bidanede yedek alırız yada farklı bi renkte kafana hangisi eserse artık
2006 fiyatı 50.000 dolar 0 km
elaziglialırız tabi ya, koyarmı bize en fazla ne kadar olabilirki hatta bidanede yedek alırız yada farklı bi renkte kafana hangisi eserse artıkKardeşim şiir gibi konuştun valla...Nasıl heyecanlandım anlatamamBen 69 model isterim son modeller o kadar guzel gorunmuyo gozume. Ona kalırsa 115.000 dolara saleen mustang var turkıyede adam satıyo
Son Düzenleme: Borga-x ~ 21 Haziran 2008 01:05
ozamn sen şimdiden bir banka hesabı al.herkes 5-10 ytl ile alırız.binlerce kişi var nede olsa :)
10,000 mesaj iyi bir rakam, Borga'nın durmaksızın forumda her konuya yetişmeye çalıştığının da açık bir ispatı aslında. Borga gibi üyeler her zaman forumları ayakta tutan, hayat veren, canlı tutan katılımcının ötesinde üyelerdir. Doğrusu böyle bir üyeye sahip olduğumuz için kendimizi şanslı sayabiliriz. Yalnız elbette her zaman söylediğim gibi önemli olan mesaj sayısı değil, güzel paylaşım ve dostluk. Neticede biz bir aileyiz, aktif olan hemen her üye bir zaman sonra 10,000 mesaja ulaşacaktır şüphesiz. Son olarak diyebileceğim darısı diğer katılımcı üyelerimizin başına, hadi bakalım :)
Saol Elvis dedıgın gıbı dostluk ve aile olmanın getırdıgı sıcaklık. Biz herzaman forumda da Chıp ailesi diye konusuyoruz biliyorsun. Herkes böyle bir ailenin bir parçası olmak ıcın can atarken böyle bir ailenin içinde olmak bir parçası olmak, Adminiyle, blog yazarlarıyla, modlarıyla ve en önemlisi bizim gibi forum sakınlerıyle bir bütün olmak gerçekten ender yaşanan bir duygu..
Ama seninle birde Egemengiga ile yuzyuze tanışamadım ya içime oturdu valla.
Güzel insan Koray, klavyene sağlık. sende benim hep kardeşimsin. Biliyorsunku yuzyuze görüşmelerimizi çok özledim. bunu herzaman Serkan'a söylüyorum. Bizim için en kısa zamanda bir buluşma ayarla yıne.. Ama yine Beyoğlu olsun mumkunse
maaşallah forumdaki hiçbi paylaşım konusu bu kadar hızlı bi şekilde sayfalarca mesaja ulaşmamıştı, buda forumumuzdaki kaliteyi, saygıyı ve sevgiyi gösterir...
20.000'e ulaştıgınıda görürüz inşallah ne diyim, tebrikler
hakikaten borga abi egemengiga abinin fotosu yokmu
Borga Abi sen tasalanma benim 250W power'ı satarız 250KW diye :D
Sonra onu alırız :D
Reborn91Eğer birgün buluşma olursa benide çağırınForumun takipçisi olmayı bırakmayın..
kesin gelirim merak ediyorum herkesi