Ömer'in imzası garip
Forumumuzun ilk 10000 postlu başkatibî.. =)
Borga-x tebrikler
İlk Maestro olmuşsun yeni rütben hayırlı olsun darısı benim ve diger forum takipçilerinin başına
Borga-xSağolun arkadaşlar.. Walla mahçup ediyorsunuz beni.. Ben sadece bilgimi paylaştım. Darısı sizlerinde başına..Hadi arkadaşlar, Borga abiyi daha da mahçup ediyoruz.
Borga Abi biraz daha mahçup olursa ne olur daha mahçup (iğrençti!)(- biliyorum)
O konuda aykırı düşünen olduğunu sanmıyorum. Şimdiye kadar hiç gereksiz bir mesajını görmedim Borga abinin. Her mesajı gerekliydi, bir amaç için yazılmıştı. Foruma kazandırdıkların için teşekkürler Borga-x.
NOT: Artık Konu Dışı'ndaki mesajlar da toplam mesaj sayısına ekleniyor.
waybeBorga-x tebriklerİnşaalah Tarızı Benim Ve Diger Arkadaşlarımın Başınaİlk Maestro olmuşsun yeni rütben hayırlı olsun darısı benim ve diger forum takipçilerinin başı
:)
Borga-x Pm'den Tebrik Etmiştim Ama Burdanda Tebrik edeyim.
Nice 20000 Mesajlara
Borga Ayıp Olmazsa 100 Mesajını Alabilirmiyim Borcum Var:)))
XxXDaRKoXxXÖmer'in imzası garipİlgi çekmek için oğlum
Seninkisiden farkı yok sadece abarttım biraz :D
bir topic actık 62 post olmuş maşallahhh... :):) Gün geçtikçe türeyen tabiri caizse "boş" forumlara benzemediği için hem chip online yi hemde borga abiyi tebrik ediyorum... Soylediğiniz gibi bu forumda post kasan birini gormedim daha.. görmeyizde inşallah.. ( ben söylüyorumda 2 ayda 1000 post var ama dikkatli bakın benimde boş postum taş çatlasa 20-25 tanedir =)=) )
Forumumuzun ilk maestrosu... !
Forumu kaliteli yapanda zaten ıvır zıvır postlar atarak kasılmaması zaten :) , Yazmış olmak için değil ! Gerçekten yazılacak birşey varsa yazılması doğru olanı zaten. ki Borga abi'nin kayıt tarihine ve forumun o dönemler bilgi sahibi üyelerin , uzmanların az olması ve sorunların , soruların çok olması 10000 post' a ulaştırmıştır bence. Biz şimdi ne yaparsak yapalım aynı süre içinde 10000 post' a ulaşamayız çünki artık teknik kadro daha geniş.
Evet arkadaşlar göruyorumkı benı sevenler çok hadi aranızda para toplayıp bana 1200W'lik PSU alın deeeermişim
Benim gibi birçok insanın bu forumda olduguna emınım. YEterki yardımlaşın ve doğru bildiklerinizi başkalarına aktarın yeter.. Gerisi zaten gelecek bu işten zevk alacaksınız.
Borga-xEvet arkadaşlar göruyorumkı benı sevenler çok hadi aranızda para toplayıp bana 1200W'lik PSU alın deeeermişimBende zaten 250W PSU var ne 1200W'ı ???Benim gibi birçok insanın bu forumda olduguna emınım. YEterki yardımlaşın ve doğru bildiklerinizi başkalarına aktarın yeter.. Gerisi zaten gelecek bu işten zevk alacaksınız.
Mesajlardaki toplam karakter sayısı hesaplansa Bogra-x herhalde katrilyon karaktere ulaşmıştır... Gereçkten de Bogra-x, mesajları 1-2 cümleyle bitmeyen ender üyelerden birisi...
Örneğin, https://www.chip.com.tr/forum/Vir ... Resimli_t37851.html .
İlk Maestro'ya en azından 5-6 YTL'lik bir CHIP dergisi hediye edilebilirdi. CHIP de amma cimriymiş...
Selçuk İslamoğluBorga da benim gibi çok klavye eskitenlerdendir :)Eee Hediyesini Vermicenizmi Bu Adama
HAKİKATEN BU KADAR EMEK VERMİŞ BİRİNE ÜYELERDEN BİRİSİN HEDİYE VERİLMESİNİN HATIRLATMASI BU SİTE İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR AYIP BANA GÖRE BUNU SİTEYİ KARALAMK İÇİN SÖYLEMİYORUM BAZI ŞEYLER ÖZELDİR ZAMANINDA GERÇEKLEŞİNCE
titi_boss_14HAKİKATEN BU KADAR EMEK VERMİŞ BİRİNE ÜYELERDEN BİRİSİN HEDİYE VERİLMESİNİN HATIRLATMASI BU SİTE İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR AYIP BANA GÖRE BUNU SİTEYİ KARALAMK İÇİN SÖYLEMİYORUM BAZI ŞEYLER ÖZELDİR ZAMANINDA GERÇEKLEŞTeşekkürler ama abartmayalım. Ben hediye lafını geyik olsun diye açtım. Kesinlikle kimseden hediye beklemiyorum. Benim bu forumdakilerle arkadaşlıgım en buyuk hedıye bana. Özellikle yüzyüze görüştügüm bir kaç insan var onların yerlerı apayrı zaten..Selçuk bey'le bile tanışıp hoş sohbet etmek bana en büyük hediyelerden biridir. Zaten Selçuk bey vakti zamanında bana hediye vermiştir Compex fuarında..
Herkese tekrar teşekkürler İnşallah herkes paylaşımını yapar ve benım gibi Maestro olur
BU MESAJ SENİN BÜYÜKLÜĞÜNÜN GÖSTERGESİDİR BENCE BORGA ABİ LAF OLSUN DİYE DEMİYORUM AMA DİLE KOLAY 10 000 MESAJ NE DEMEKTİR AZIMSANMAYACAK BİR SAYI BENCE
titi_boss_14BU MESAJ SENİN BÜYÜKLÜĞÜNÜN GÖSTERGESİDİR BENCE BORGA ABİ LAF OLSUN DİYE DEMİYORUM AMA DİLE KOLAY 10 000 MESAJ NE DEMEKTİR AZIMSANMAYACAK BİR SAYISaol Titi İnşallah sizde böyle sayıları görürsünüzde sizin içinde böyle güzel konu başlıkları açılır.
Madem çok klavye eskitiyorsun Borga abi, o zaman benden sana bir hediye
Beğendiğim bir kit. Umarım sen de beğenirsin