kınaşlı sen bu hesaba girme iddiayı kaybetcen bak :D
Guduruklar Sohbet Alanı :D
her iddiasına varım kınaşlı geri döner hesabına demiştim :D dön ama çaktırma :P :D
ee bu arada ne yaptın son_goku GTX680 çımış sen laptop a onu al daha iyi olur ama bu arada asus da fiyatı abartmış
genç ben yatcam yaa :/ zaten sağ bacağımdaki bağlar zarar gördü bugün ölcem acıdan
glscgn biraz gül yav :D ben laptopa wireless gtx590m aldım ve harici psu aldım :D direk yüksek gerilim hattına bağlıyon :D
bilmiyorum ki yaaa bi anda oldu top oynarken mi anlamadım.
arkadaşlar burada da konu açmak istemiştim ama unutmuşum zaten sizler burdasınız
http://forum.donanimhaber.com/m_ ... y_//tm.htm#59130817
neden bu kadar fiyat farkı var anlamadım asus bizi biipliyor galiba
sanırım evet :D ama 5-6 tur dolaşmıştık ya okulda :D
arkadaşlar burada da konu açmak istemiştim ama unutmuşum zaten sizler burdasınızAsus'a okadar yüz veriirseniz şimarır tepenize çıkar tabihttp://forum.donanimhaber.com/m_ ... y_//tm.htm#59130817
neden bu kadar fiyat farkı var anlamadım asus bizi biipliyor
Aynen yüz buldu ve dışarda fiyatı 520 dolar!
ısınma haraketlerine önem ver daha ciddi sakatlıklar olabilir dikkat edilmesi gereken bir konu sakatlanmaların çoğu iyi ve doğru biçimde ısınma hareketilerini uygulanmadığı için oluyor
Abi bizim ülkede beden dersleri boş şeyler astronomi resim falan da öyle! hatta adam gibi ders yok :D ben kaçar :D
ısınma haraketlerine önem ver daha ciddi sakatlıklar olabilir dikkat edilmesi gereken bir konu sakatlanmaların çoğu iyi ve doğru biçimde ısınma hareketilerini uygulanmadığı içinEvet Hocam ısınma hareketlerini siz iyi bilirsiniz sonuçta zaten resminizden anlaşılıyor spor konusunda başarılı olduğunuz isteseniz şurda bize bir araba dayak atarsınız hatta yok araba az olur komyon , tır
Evet Hocam ısınma hareketlerini siz iyi bilirsiniz sonuçta zaten resminizden anlaşılıyor spor konusunda başarılı olduğunuz isteseniz şurda bize bir araba dayak atarsınız hatta yok araba az olur komyon , tıryok yaw ben sadece bruce lee hayranı ve dövüş sanatlarına meraklı ama sadece meraklı yani herhangibir dövüş sanatında eğitim veya pratiğim yok bide dövüş filmleri seven biriyim bu kadar