kınaşlı cevrim dısı ama A.t.c Var ne yapak kınaşlıyı yeni verisonu varkene peah :D hocam sende ağaç çürükmüş bende ip çürük :D ama hamak forever :D yamyam abi senin quad la anakartı bana yolla sana hamagımı yollıyam :D
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Yamyam 7 deYamyam abi
Ben kendi 2+1 ime yeni bi hoparlör kabini yapıcam.Nası yapıcam.neler gerekli.gerekirse konu açıyim.ya da özel mesaj atiyim.Hangisini yapim
Bu konuda uzmansın anladığım kadarıyla
Ahşap kutunun her yeri delik çıktı.Bu yüzden hoparlör öksürüyor.Sizin deyiminizle :D
Yaw arkidişler ben dayanamadım tekrar geldim hi hi hi :D
yamyam abi bizim teklifi beğenmedi heralde :( habuki hamak sarı kırmızıydı :D
Benimde indirmeler kalıp duruyo internet cortladı :( sarı kırmızı en sağlamı hocam diğerleri üstünden atar insanı :D
kınaşlı cevrim dısı ama A.t.c Var ne yapak kınaşlıyı yeni verisonu varkene peah :D hocam sende ağaç çürükmüş bende ip çürük :D ama hamak forever :D yamyam abi senin quad la anakartı bana yolla sana hamagımı yollıyam :Yoh aabi gelişi kurtarmaz falla.
Hem ben çanağımı çömleğimi kırdırmaya niyetim yok.
Yamyam abiAporlör yapacaksan bi konu aç. Konunun linkini bana gönder. Elindeki malzemelerin listesini ölçüleriyle yaz.
Ben kendi 2+1 ime yeni bi hoparlör kabini yapıcam.Nası yapıcam.neler gerekli.gerekirse konu açıyim.ya da özel mesaj atiyim.Hangisini yapim
Bu konuda uzmansın anladığım kadarıyla
Ahşap kutunun her yeri delik çıktı.Bu yüzden hoparlör öksürüyor.Sizin deyiminizle :
Ben o zaman seni ısırırım.
Abi ayıpsın sana sağlamını yollarız ya valla güzel bak anlasalım setlers da istiyom ama :D
BEnim internet 7.7 Mbps 6 GB kotalı :D Ama kotayı aşmayı becerdim hiç birşey indiremiyorum.. Nisan ayını bekliyorum.. Sıfırlansın şu kota :D
Abi ayıpsın sana sağlamını yollarız ya valla güzel bak anlasalım setlers da istiyom ama :SETTLERS istiyosan ayıpsın elimde 4 tene var hediye bilem ederim. Bir ara sipariş vermiştim. Getirdiler Bi tane aldım 30 Gayme idi. Soona ucuzluk yapmışlar tanesini 15 TL den hepsini topladım.[URL=http://img855.imageshack.us/i/resiml.jpg/][/URL]
anam Setlers a hayır demem abi valla süper olar az sehir kurarık :D
setlers bi efsanedir strateji oyunu meraklısı olmak lasım oynamak için biraz yamyam abiii setlers istiyomm :D:D:D
Bende strateji oyunlarına bayılırım.. Age of serisi, empire earth serisi, rise of nations,...vs.zamanı gelince indiririm.
Settlers Amiga bilgisayarlar döneminden beri tarihe geçmiş ödüllü bir oyundur. Hiçbir şekilde crack edilemeyen bir yapısı vardır. Dünyada ilk defa LAN ya da internet üzerinden oynanmış bir oyun olup klanlar oluşturulabilen istenirse evde birkaç arkadaş internet cafelerdeki gibi birbiriyle LAN üzerinden oynayabilir.
Amaç bir harita üzerinde ekonomik ve askeri olarak gelişip rakipleri öldürmek veya savaşamayacak duruma getirmektir.
Oyun içerisinde savaş olduğu gibi şarap marap gibi malzeme ticareti de olup düşmana casus yollanabilmekte sabotaj yapılabilmekte hatta düşman askerlerini sarhoş edip savaşamayacak duruma bile getirilebilmektedir.
abi ben heritage of the king oynadım süperdi bitirdim 12 senedir strateji oyniyim age of empires pentium 1 de ne oynardk abi setlers ları bana hediye edermisin ? bende internet kötü indiremiyom :( interneti düzeltirsen senle bi setlers oynıyak abi .D