Guduruklar Sohbet Alanı :D
Arkadaşlar bende kendime profil resmi hazırlıyordum bi bakın isterseniz iyimi kötümüProfil resmin bana DeliYürek dizisini hatırlattı.. :D Ama senin yaptığın daha güzel.. Fakat zaten eski avatarında yeni yaptığına benzer değişik birşey yap istersen.. Yine de sen bilirsin tabiki, güzel olmuş yenisi..Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 29 Mart 2012 00:19
Haydi arkadaşlar ben yatacam valla çok uykum geldi.. İyigeceler hepinize
(-_-) ---> Bakın gözlerim kapanıyor uykudan :D
Aha Vallaha YAMYAM abi senin uyuduğun bir anı buldum çevrim dışısınVohaaahaa :D Ama Yamyam abi birden gelebilir haa.. :D Yamyam abi birden gelip hepimizi yiyebilir :DTamam yamyam abi utanma bak sen utanma millet görmesin die yüzünü sansürledim :D
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 29 Mart 2012 10:11
Benim yüzüme küçükken yarasa çarpmıştı biliyor musun? :D Ahanda bu konuda yazmıştım bak linkini vereyim :D
https://www.chip.com.tr/forum/bas ... i-olay_t237213.html
Bu konuda aşağıya doğru indir sayfayı orada anlattım :D
Benim yüzüme küçükken yarasa çarpmıştı biliyor musun? :D Ahanda bu konuda yazmıştım bak linkini vereyim :DLan varya gül gül öldüm yaw bu nası işhttps://www.chip.com.tr/forum/bas ... i-olay_t237213.html
Bu konuda aşağıya doğru indir sayfayı orada anlattım :
Yarasa ses dalgasını gönderiyor bakıyor etraf serbest tam gideyim derken sapp Lan varya gülgül öldüm yaw bu foruma senin gibi komik kişilerde lazım :D
:D Arasıra komiklik yapıp güldüreyim diyorum işte.. Benim çok güldüğüm olayları paylaşıyorum sizde gülün diye. :D Farkındaysan bilgisayar donanımı ve bilgisayar toplama ile ilgili konulara hiç girmedim şimdiye kadar.. Şu an bilgi toplama ve öğreme aşamasındayım. Şimdi bilmediğim bir konuya atlarsam olmaz. Ama az çok bilgi sahibi oldum valla. Yakında bir sistem toplarım buraya atarım konuyu, sizde doğru mu yanlış mı bana bilgi verirsiniz. :)
A.C.T. benim acil çıkmam lazım.. Sonra görüşürüz tamam. :)
ben geldim la bu arada sabah olmuş ya
Oyun çevirirkene arkamdan konuşmayın haaa