birde zaten max peyne bi çizgi romandan ibaretmiş ilk önce 1 çıkmış sonra 2 daha sonra MAX PEYNE isimli filmi çıkmız bakmış çok tutuluyo en sonda MAX peyne 3 çıkmış ki benim bilgisayar onu açmaz
Zaten benim sistem özellikleri Max peyne 2 de bile direkten dönüyo :D
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Ben filmini izledim.. Hiç güzel değil.. Bir iksir içiyorlar ve deliriyorlar, kanatlı canavarlar görüyorlar..
Ya birşey soracam. Bu 2010 yılında çıkan bir film vardı inception muydu neydi.. Başrölde Leonardo Dicaprio oynuyordu.. o filmi izledin mi? Nasıl bir film..? ARkadaşlarım boşver izlemeye değmez diyor ama film ödül almış yaa. güzelse indirecem de..
Buradyım da az sonra çıkacam :)
iyi o zaman ben max peyneye başlayım diycem ama siz olmayınca zewki çıkmaz yaw bunun multiplayer özelliği yokmu daha hiç denemedimde yada bi online oyun oynayak siz seçin bu gün indirir yarın hep bereber oynerız ama GTA VI olmaz benim PC kaldırmıyo :D
Max Payne'den sıkıldım artık yaa.. 10 kere bitirip baştan oynamışımdır onu bıktım artık.. Call Of Cthulhu oyununu indirdim geçenlerde, oyunu çok güzel yapmışlar yaa.. Düşük sistemde çalışıyor.. Oynamadıysan eğer indir oyna, pişman olmazsın.. Ben sonlara geldim şimdi. :)
inception.iyi filme benziyordu.Lakin izlemedimYok yunus kardeşim ama eğer yutubda bulursan indirebilirsin İDM kur ve youtube'a gir ordan videoyu bul oynat zaten İDM sorar vidyoyu indiremmi die :D
Ya bana şu filmin indirme linkini bulurmusunuz?
e2 de izlemiştim.Çok bilindik bi film değil.Ama konusu süper
DramEdit: IDM = İnternet Download Manager
Hemde bu program filmi sakize bölgüğü için daha kısa sürede indirin yani paralel download yapıyo
1 saatte inecekse 7,5 dakikada indiriyo zaten sen biliyosundur u praoramıda neyse
Max Payne'den sıkıldım artık yaa.. 10 kere bitirip baştan oynamışımdır onu bıktım artık.. Call Of Cthulhu oyununu indirdim geçenlerde, oyunu çok güzel yapmışlar yaa.. Düşük sistemde çalışıyor.. Oynamadıysan eğer indir oyna, pişman olmazsın.. Ben sonlara geldim şimdi. :)Yok abi ben daha bitirmedim bilerek yawaş yawaş oynıycan ki sonra üzülmiycen :D
o Call of Cthulhu ney yaw bi an Call of duty die okudum ha..O Call of Cthulhu Multiplayer olarak oynuyomu internet üzerinden bak siz olmazsanız oyun filan oynamam ha..
Yok abi ben daha bitirmedim bilerek yawaş yawaş oynıycan ki sonra üzülmiycen :DYok onun Multiplayer özelliği yok malesef :( Ama çok güzel oyun.
o Call of Cthulhu ney yaw bi an Call of duty die okudum ha..O Call of Cthulhu Multiplayer olarak oynuyomu internet üzerinden bak siz olmazsanız oyun filan oynamam ha..
Benim bilgisayarda Call of Cthulhu' dan başka oyun yok.. Gına geliyor hep aynı oyunları oynamaktan.. Bir yerde okumuştum, farklı türde oyun oynamak zekayı geliştirir diyordu.. Yani bir oyunu bitirdiysen fazla oynamayacaksın. Gerçi counter strike bitmeyen bir oyun.. :) Bir de benim hdd nin boyutu az olduğundan eğer bir oyun kuracaksam eskisini kaldırırım bilgisayardan. İşte öyle..
Haydi ben çıktım, sana multiplayer arkadaş olamadım oyun konusunda, başka arkadaşlar bulursun sen :) Haydi iyi geceler :)
Cpt.MacMillan dostm filmi aradım bulamadım
Torentinide bulamadım.Ne gariptir ki youtube dada bulamadım
O yüzden size sormustum
Filmin konusu söyleyeyim size
Adamın biri pc işlerine sarmış durumda.(Aynı bizim gibi) bu işte ilerlemek istiyor.
Birçok arkadaşı ile bi bilgisayar yazılımı geliştiriyorlar.Tabi baya bi zaman sora yapıyorlar bu işi.
Bu işi yaparken adamın bazı arkadaşları bu işten hoşlanmamaya başlıyorlar,yapılan o yazılımın amacı dünyanın ücra köşelerindeki insanları hızlı bir şekilde birbirleriyle görüştürmek.
Program kısa sürede dünyaya yayılıyor.Bunlar ünlü oluyorlar tabi.Bu işten milyarlarca para kaldırıyorlar.Diğer yapımcılar parayı görünce azda olsa yoldan çıkıyor.Fakat pc meraklısı adam yaptığı yazılımı dahada geliştirmeye çalışıyor.Yapımcıların düşmanları da bu programı çökertmek için çok büyük bi virüs hazırlamaktalar.Pc meraklıları bolca paranın karşısında ne yaptığını şaşırıyor.Adamın eski eşinden çok kötü bir şekilde ayrılması ve bunun yanında gelen sorunlar gerçekten adamı bu işinden bezdiriyor.Bu arada magazin ve dünyadaki butun insanlar bu kişileri takip ediyorlar.
Ama birgün sabah uyandıklarında bütün sistemleri çökmüş bir vaziyette oluyor.Virüs çoktan birçok kişinin bilgisayarını ele geçirmiş,şirketin telefonları zır zır ötmeye başlamıştır.
Çok yakında batacaklardı.Ve bu onları hem hem vezir hemde malesef rezil yapacaktı...
Yukarda aklımda kalanları yazdım.Gerçekten çok beğenmiştim filmi .2 sene önce izlemiştim
Kısası:
Herşey bir teknolojik alete bağlı olmamalı!Hayatımızı daha zevkli yaşamak varken,biz neden bu sanal makinaların karşısındayız.
Gerçek hayatla,sanal hayatı birbirine karıştırmamalıyız
''diyor film :D
iyide o zamanfilmin adı nie balıkçı ??? ne alaka yoksa herifin asıl mesleği balıkçılık mı :D
Boş ver yaw o filmi eğer hırs azim ve dövüş filmlerini seversen sana önerim diycektim ama az önce baktım filmi bulamadım
İsmi ayakta kal mıydı neydi ama şimdi yazıyombaşka film çıkıyor filmçok manyaktı bir ara tam ismini öğrenince sana linkiyle beraber pm atarım