o da iyi olur tabi neden olmasın Bir besmele çeker sayarlar hepsini hatta pc tozlanıncada çağırırdık iki okuyup üflerlerdi toz filan kalmazdı kasada (cpt. macmillian arkadaşımızın espirisi)
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Yarabbi sen bizim gxt590 sahibi olmamızı nasip eylee :D -Chip forum: aminnnnnnnnnn :D
Çarpılmadan yatayım ben yaa
Ben yatayom genclik hadin iyi geceler ....
uykum geldi yavv 7.20de kalkcam :D
8 ders var ustam yavvvv :D 9da başlıyo 4.40a kadar . ve bişe iniyo o yüzdn pc açık.
settlers 4 2 cd
Yaklaşık 1.5Gb
Heç heves etmeyin indiremezsiniz. İndirseniz de çıktıramazsınız.
Piyasada crack ı bulunmayan tek oyun settlers dir.
iyi tamam siz bilirsiniz ben burda kendi başıma takılıyom çünki uykum yok artık birini bulabilirsem konuşacak muhabbet ederim
Siz beni bırakıp yola kendiniz devem edin :( bende o zaman MR_YAMYAM abime ö.m gönderir bu konuya çığırırım çok yanlızım :D
geldi sen demeden bak :D Neyse ben gerçekten gidiyorum bak gerçekten :D ipod sarj oluyo sabaha kadar kalsa tekrar boşalmaz demi öle bişe var mı :D
Siz bu mesajı görmeyin uykuluydum hatırlamıyorum derim :D
Yaf okin sen hala EDGE mi takılıyon.
3G olmayan 3G ile
Evet abi onla bağlanıyop ne yapak başka çaremiz yok :( 15 kb le idare ediyoz işte bu arada setlers ın korsanı var abi crack varmıydı hatırlamıyom heritage of the king setlers 5 yani bende 2 cd halinde korsanı var ama digerlerinin hic birini oynamadım 5 te sarhos etme olayı yok abi cok oynadım hava degistirme aracı felan co kzevklii oyun yaf sıkmıyor hiç uykum kactu geri geldüm :D
Valla konusakta benim internet byte lara düsüyo yaff her an kayabilir :( 3g cekmeyen 3g modemim benim :D
Yamyam abi gelir şimcik yaf bi şarkı indirem didim olmoor olmoor olmoor offff :D internet gittimi gari gelmiyi bu saatte konusan cok heralde baz istasyonu tasiyir :D
Aha vallaha YAMYAM'ın nerde olduğunu buldum hadi bu konuya :D
https://www.chip.com.tr/forum/vay-bee_t237138_wp1.html#1210530
Abi kendüm bi anten daptım folyodan daha beter oldu harici anten girisi var anten alam diyomda hep 3g antelneri satıyolar gprs i kuvvetlendirek yoh :( nası yaparık bu canagı abi :D