Extreme ne ola nedir acep
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Benim gibi bir fifaseverin çok fifa oynayıp da sıkıldığı daha sonra pesi güzel bulmadığı için www.turkcespiker.com 'un yaptığı Pes exTReme 2012 yamasını indirip de oynadığı bir çalışma :D
Bir de rld.dll hatası vermeyeydi eyiydi :D
Zıplayan Smileye neoldu öle bea :D
Bugün arkadaşla iddialaştık denize girersin giremezsin mevzuu dedim atlarım ulen o dedi gt lazım bu soğukta atlamaya soyundum atladım kafam çatlıcak gibi ağrıdan :(
Darwin haklı dağılın :D 800 kilo mu ne eroin ele geçirmiş polisler :D hepsi 50ser kilo çalıp satsa zengin işte :D
Kesko abi ne yaptın yaa :D karşılığında gtx590 falan mı vercem dedi de atladın :Bugün güneşli idi hava deniz kenarında oturuyorduk birden dediki eğer denize atlayabilirsen bu soğukta aracının deposunu fullyeceğim (Babasına güveniyor) eğer atlayamazsan sen benim aracın depoyu fullyecen onun araba 130 lt're alıyor benmki 68 litre baktım suya bumbuz dedim atlayamzsan büyük zarardasın sen olsan sende atlardın
Bi daha iddiaya girmem aga :D
Aslında o atlayamaz diye düşündü çünkü benim ciğerlerden zorum var kışın üşütmüştüm tedavisi sürüyordu :))
Atlayamaz diye düşündüSon Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 30 Mart 2012 22:47
Arkadaşlık isteiğin geldi aldım seni arkadaşların arasına :D
Full ledimi bari yav ? :D
Çelik jant iste seneye şubatta atla :D
Full ledimi bari yav ? :DYa aslında tamamen şakalaşmadan başladı herşey o inat etti ben inat oraya kadar geldi atlamasa idim oda fulletmezdi bana bende fulletmedim benzin var zaten ama pazar günü şalpazarı diye bir yer var burda yayla oraya gidecez mangal yapmaya herşey ondanÇelik jant iste seneye şubatta atla :
400 tlye fulleyemez depoyu :D
24 yıllık arkadaşıma birde depomu fulletecem 24 yıldır ne o bana nede ben ona kırıcı tek kelime konuşmadık..
İddialaşmasa idik yine atlayacaktım denize çünkü denize girmeyi özledim balık tutmayı uçsuz bucaksız mavilikte açılmayı özledim..Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 30 Mart 2012 23:03
aynen kesko abi onlar işin esprisi zaten :D çok doğru yapmışın mangal seçimi güzel :D zaten türkiyede öyledir yaa. birinin borcu olsun sana mesela parayı almazsın gidersin beraber bişeyler yersin falan o parayla. :)
neyse kesko abicim ben çıkıyorum saat 12 gibi gelcem burada olursan muhabbet ederiz doyum olmuyo :)
Bakıyorum da beni unuttunuz :D