hea gene unuttum off :D benim sağ göz baya bi bozuk görmeye basladı sol göz 1204 x 768 sağ 640 x 480 gibin oyun yokmu ah bu oyunlar mafediyorlar :(((
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Sen o baloncukları yakalamaya çalışınca kaçıyolar mı.Kaçiyorlaaarr hemide nasıl kaçıyorlaaarr :D Şimdi sağa doğru bakıyorum o geliyor şimdi yavaş yavaş tamam mı ona hissettirmeden bi sola bakıyorum gözgöze geliyoruz baloncuklarlarımla
Öyleyse aynısı bendede var
yukardan aşağı iniyolar.Eğer gözümü kıpırdatırsam çok hızlı iniyolar.kıpırdatmazsam da yavaş yavaş
bendeki balonlar bazen capısıyolar bölünüyolar trafik yoğun tabi :D
Birisi konuya 33 . sayfadan bakmaya baslasa der ula ne diyo bunlar balonlar felan :D
Gecen birinin yorumunu okudum ondada ucusma varmıs onlara isim koymus adları HÖD :D:D:D: baya bi güldüydüm höd höd höd diye geizyolar diyo :D ben kulak cınlamama isim koyduydum ismi recai :D
A.C.T, şu eski hesabına girip konunun ismini değiştir bence.. Mesaj ve okuma sayısı rekor kırdı resmen :D
"Guduruklar sohbet alanı" yaz bişeyler yaz işte..Yamyam abi de öyle diyor ya guduruklar :D Mıncıklayın :D
Gecen birinin yorumunu okudum ondada ucusma varmıs onlara isim koymus adları HÖD :D:D:D: baya bi güldüydüm höd höd höd diye geizyolar diyo :D ben kulak cınlamama isim koyduydum ismi recai :Recai deyince aklıma Fox tv deki dizi geldi.. Canım Benim diye bir dizi var hafta içi 16:45'te gülmek istiyorsanız izleyin valla bana komik geliyor :D
Sizde şey oluyomu:
Gözünüzün kapağını ışık geçirmeyecek şekilde zifiri karanlık bi yerde ellerinizle kapatın.
9-10 dk sonra garip şekiller.yuvarlanan toplar.desenli desenli bisürü obje.Bunlardan oluşmuş bi kainat.Uzay gibi.bir boşluk oluşacak
Bi deneyin küçüklüğümden beri yapıym.Çok garip birşey.Neden olduğunuda bilmiyom.
Bilinçaltı mı yoksam :D
Sizde şey oluyomu:Valla yunus sen benim beynime mi girdin hacı.. Aynısı bende de var.. Sanki böyle deniz dalgası kumsala vurur ya.. Öyle dalgalanmalar geliyor.. Gözümün kenarından Siyah yeşil kırmızı renk karışımından oluşan yılan gibi kıvrılan garip şekiller :D
Gözünüzün kapağını ışık geçirmeyecek şekilde zifiri karanlık bi yerde ellerinizle kapatın.
9-10 dk sonra garip şekiller.yuvarlanan toplar.desenli desenli bisürü obje.Bunlardan oluşmuş bi kainat.Uzay gibi.bir boşluk oluşacak
Bi deneyin küçüklüğümden beri yapıym.Çok garip birşey.Neden olduğunuda bilmiyom.
Bilinçaltı mı yoksam :
Yaf bu forumda bi denk benmi imza kullanıyom kendimi yalnız hissettim :D :DD:
Valla yunus sen benim beynime mi girdin hacı.. Aynısı bende de var.. Sanki böyle deniz dalgası kumsala vurur ya.. Öyle dalgalanmalar geliyor.. Gözümün kenarından Siyah yeşil kırmızı renk karışımından oluşan yılan gibi kıvrılan garip şekiller :Aynen sanki bumba patlıyomuş gi kıvılcım çıkıyor.Sonra o kıvılcımlar başka bir şekle dönüşüveriyor :D
Abi sizin gözlerde birileri partimi veriyo ne bi ben eskikim :D
Sizde şey oluyomu:Kuru kafa geliyor iskelet geliyor kafası kesilmiş öylece çağresizce oturan bir kadın geliyor yüzü görünmeyen siyah bir varlık kadına doğru yaklaşıyor kadın sanki konuşuyormuş gibi dudaklarını kımıldatıyor .... .... ....
Bilinçaltı mı yoksam :
Sonracığıma bir kartal üzerime doğru uçuyor Valla sonrasını hatırlamıyom kartal üstğme gelince korktum gözümü açtım
Kuru kafa geliyor iskelet geliyor kafası kesilmiş öylece çağresizce oturan bir kadın geliyor yüzü görünmeyen siyah bir varlık kadına doğru yaklaşıyor kadın sanki konuşuyormuş gibi dudaklarını kımıldatıyor .... .... ....Bilinçaltındaki duygular anılar,hatıralar bunu yapıyor olabilir
Sonracığıma bir kartal üzerime doğru uçuyor Valla sonrasını hatırlamıyom kartal üstğme gelince korktum gözümü açtımA.C.T
Biz anlamsız objeler görüyoz,sen resmen 3D film keyfi yapmışın gözlerin kapalıykenSon Düzenleme: yunus07 ~ 27 Mart 2012 20:32
Bilinçaltındaki duygular anılar,hatıralar bunu yapıyor olabilirYok zaten o görüntüleri kesik kesik görüyorum ama size birleştirerek anlattımA.C.T
Biz anlamsız objeler görüyoz,sen resmen 3D film keyfi yapmışın gözleri kapalıykenAslında ben yakın bir zaman dilimi içinde şu karabasan denilen varlığı gördüm odamdan içeri girmişti ve çok korkmuştum isterseniz ayrıntılarınıda yazarım..
O günden bu güne her gözümü kapatışıma korkunç nesneler var anlamsız varlıklar görüyürom ve genellikle gözümü her kapatışıma sürekli gözümün önüne farklı indanların gözleri geliyor korkup geri açyorum