Guduruklar Sohbet Alanı :D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Herkesler horul mışıl uyurken bi mesaj yazayım barim.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj
Ya herkesler horul mışıl uyurken ben de mesaj yazmak isterim ama sağa sola gidemiyorum. Dün gece bahsettiğim mevzu. :)
Not: Şu anda sağa sola gidebiliyorum. Bu konuya özel bir şey mi acaba? Az önce diğer konulara cevap yazarken gitmiyordu.
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Ya herkesler horul mışıl uyurken ben de mesaj yazmak isterim ama sağa sola gidemiyorum. Dün gece bahsettiğim mevzu. :)Aynı durumlar bende de var.Not: Şu anda sağa sola gidebiliyorum. Bu konuya özel bir şey mi acaba? Az önce diğer konulara cevap yazarken gitmiyordu.
Kafasına göre bazen gidiyo bazen gitmiyo.
Üstüne üstlük gelen arkadaşlık davetlerini kabul ettiğim halde herhangi bir etkisi olmuyor.
Yazım karakterleri veya diğer seçenekler çıkmıyor.
Bu anormalliklerin başlamasından bu yana özel mesaj alamıyorum.
İlgililer durumu çözüyorlarmı yoksa böyle kalacak mı bilmiyorum. Ama bu haliyle chip online çok kötü durumda.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
yamyam abi profilindekiş resim ne? ses kartı falan mı?
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
O gnome nin sembolik resmi.
ben yapmadım falla o devreyi
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Hmm ben de dedim ses kart galiba :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Nirede bu millet yok oldular höyt hişt aloha :D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Vay A.C.T hakkaten yoktunuz nerdesiniz yaw :D:D Yaw şu an internetimde bir sorun var.. O sorunu halledince gireceğim.. Şimdi telefondan bağlandım chip'e.. Fazla duramıycam 100 MB kotası var :D azıcık kaldı :D
Okin nerde o da yok Mac.Millian da girmiyor galiba artık chip e.
Son goku sen gel bari :D
Yamyam abi de aniden gelebilir :D
Edit.Bu konu burdan ileriye gitmicek gibi geliyr bana .)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 16 Nisan 2012 22:49
Kapalı Hesap
771 mesaj
Bende telefonumdan illegal yollarla bağlamıyodum bi aralar İnterneteHocam sorma yaa :D Bizim evin mutfağında kablosuz ağ vardı bir tane.. Adam şifre koymamış 2-3 çıt çekiyor tamam mı.. Varya ne giriyordum telefondan internete :D Ama adam farketti heralde şimdi hiççbir odadan çekmiyor wifi. :D Ben de 100 MB internet paketi aldım 5 TL'ye onunla idare ediyok şimdilik.. En kısa zamanda interneti bağlatacam :D
Telefonda paket te satın almamıştım.Yaaa :
Kapalı Hesap
771 mesaj
Yaw sorun dediğime bakma sen.. Aslında sorun yok.. Şu aralar sınavlarım var da. İnternet benim ders çalışmamı engelliyor.. Bende interneti dondurttum.. Derslerin yükü omzumdan kalksın bağlattıracam interneti. :)hıh... NE !!!! ders çalışmanı engelliyormu ????
Abicim sen işi bilmiyon bak şimdi vitamin ücretsiz olda sende üye ol zaten en fazla 10dakikanı alır ben şu an Vitamindeyim çok kral tarih dersi anlatıyo varya :D
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Proje ödevi de yapıyo mu o vitamin :D çayımı yaptım laptop bi yanda ders yapıyom :D