Guduruklar Sohbet Alanı :D
hani istek gelmedi yav :D ekle de faceden konusalım burdan yavaş :D
ekleyin tabi yavvv :D facesi olmayan da twitterdan olar :D
yav pc donduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yine ksraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas bakmayın fazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa basıoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa çççççççççççççççaresiiiiiiiiiiiiiiiiiii ooooooooooooooooooooolannnnnnnnnnnnnnn yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmuuuuuuuuuu
o da güzel be dostum en azından face bağımlsı değilsin :D
He ya. Zaman kaybı bana göre. Bilgi paylaşımı var diye giriyorum bu siteye. Orda insanlar uyuyor akşama kadar aynı videolar yorumlar.
Resmin güzel ckmışş gıızzz :))
Sağol cnmmm benimm :)) Senin gzelliğinnn :))
Ayy ne sıkıcı...
Hep aynı klasik laflar :)) Aynı paylaşımlar biri birşey yazar öteki kopyalar yazar biri video paylaşır ötekide hemen kopyalar. Bence vakit kaybı...
yok abi ben facede de teknoloji konusuyorum veya paylaşıyorum :D
Ya işin saçma yanı çoğu face kullanıcısı facenin güvenlik açıklarını ve güvenlik ayarlarını bilmiyor. Bilgilere herkes ulaşabiliyor. Ben öyle ayarlamıştımki beni eklemek için mutlaka bi arkadaşımla arkadaş olması gerekirdi. Arkadaş olmayanlar mesaj atamazdı. Bilgilerimi kimse göremezdi. Ama sildim facemi bi süre sonra. Seçimlerden sonra yani..
Selaam, ben geldiim :D Ne yapıonuz :D
Miyaavvvv :D :D Ben lazerle oynatırdım kedileri.. :D :D
:D :DO kedinin tiki vardır heralde. :D Hani bazi insanlarda da oluyor ya öyle, sen ne yaparsan o da aynısını yapıyor. :D Vizontele'deki Deli Emin gibi.. :D
Bizim orda bi kedi var.Otobüs durağında bekliyr.
Yaına gidiym.Ayaklarımı kaldırıyorum.o da kaldırıyor :D .Dövcekmiş gibi
Daha sonra o kediyi tekrardan gö