Guduruklar Sohbet Alanı :D
Evet arkadaşlar sizlerinde yorumlarını alayım bu sorum ile ?
Benim 1Tb HDD var ve bunun 100Gb,sinde win 7 yüklü ama ben şimdi 160Gb,lık başka bir HDD,e win 7 kurmak ve sonrasındada o 1Tb,deki kurulu olan win 7,yi silip 1Tb,den geri kalanI 900Gb,ye eklemek istriyorum ama bunu D bölümündeki yedeklerim zarar görmeden yapmak istiyorum,bunu nasıl yapabilirim ?
Evet arkadaşlar sizlerinde yorumlarını alayım bu sorum ile ?abi valla bilmediğim yerden sordun abi istiyorsan sana geçici olarak 1 tb HDD yollıyayım ona atıp biçimlendir ondan sonra dosyaları kendi HDD ine geri yüklersinBenim 1Tb HDD var ve bunun 100Gb,sinde win 7 yüklü ama ben şimdi 160Gb,lık başka bir HDD,e win 7 kurmak ve sonrasındada o 1Tb,deki kurulu olan win 7,yi silip 1Tb,den geri kalanI 900Gb,ye eklemek istriyorum ama bunu D bölümündeki yedeklerim zarar görmeden yapmak istiyorum,bunu nasıl yapabilirim ?
onu boşver de şu konuda jokerin yazısını oku :Dben yazdım zaten bu çocuk hakkatten tinerci galiba kafa bir milyon
glscgn, abicim şu yoruma koptum yaa :Dne diyeyimki harbiden ya bilmiyor yanlış bildiklerini söylüyor yada kafası güzel
Aaa.. Bende ATI ekran kartlarında soldan ikinci rakama göre iyi yada kötü olduğunu biliyordum.. Yanlış mı o yöntem?
Bazen bu adam iyi şeyler yazıyo bazen bakıyorum alakasız şeyler çözemedim :D
Aaa.. Bende ATI ekran kartlarında soldan ikinci rakama göre iyi yada kötü olduğunu biliyordum.. Yanlış mı o yöntem?Tam anlamıyla yanlış değil ama bence tam anlamıyla doğru da değil :D mesela HD5750 çıktığı zamanın 2. 3. en iyi seviye kartı desek , HD67...8845797544566 404 Not Found :D
ya bakacan yorumlara karttan memnunmu millet memnun öle ise alırsın :D hızlarda önemli ama kullanıcı yorumlaru daha önemli soldan 3. rakkam ortadan 3. bacak felan cokta önemli degil kart ne veriyo ??? onu bilcen :D
https://www.chip.com.tr/forum/yam ... 2_wp30.html#1215954 buraya gel okinkurt anime seven arkadaşım :))))
ya bakacan yorumlara karttan memnunmu millet memnun öle ise alırsın :D hızlarda önemli ama kullanıcı yorumlaru daha önemli soldan 3. rakkam ortadan 3. bacak felan cokta önemli degil kart ne veriyo ??? onu bilcen :Valla ben ekran kartının iyi olup olmadığını çekirdek hızına bakarak anlıyorum.. 900 MHz ise iyi bir karttır.
Peki 600 mhz bi kart kötümüdür ? örnek 9800gt ?
sadece bir özelliğe bakmak düz mantık :D mesela adam HD4850 ile HD6850 256 bit oo süper hangisi ucuzsa al diyor :D bizim okuldaHD4850 var diye hava atanlar var :D
sadece bi özellik dedigin hızlar yani önemli 256 bit okadar önemli degil hızlarla alakasız :D
Arkadaşlar bana öğretin şu işi yaw.. Konuşunca rezil oluyorum. En iyisi susayım ben. Siz haklısınız. :)
Yaşanmış bir örnek verdi yavv :D Adam slayt yapıyo diye okulda bilgisayarcı oldu valla :D
Valla biz topluca yamyam abiye gidelim o bize ders versin en iyisi .D