Guduruklar Sohbet Alanı :D
TrigonometriOff çok zor resmen bu konular yaa... Bak sana bir site önereceğim.. Bu sitede konu anlatımları var videolu çok güzel.. Ben hep buradan çalışırım..
Limit
SüBu siteden konu anlatımlarına gir.. Oradan matematik 2 konu anlatımı var en baştan ikinci sırada.. Oradan izle.. İnan çok yararı oluyor.
Biliyorum siteyi ama sağol yinede. Matematik nedir ya... Bize bu sınıfa geldiğimiz halde hala yazılımı değilde matematiği zorluyor olmalarına sinir oluyorum. Daha konsolun ve accessin ötesine geçemedik. Ama kaç yıldır matematikten kurtulamadık...
Biliyorum siteyi ama sağol yinede. Matematik nedir ya... Bize bu sınıfa geldiğimiz halde hala yazılımı değilde matematiği zorluyor olmalarına sinir oluyorum. Daha konsolun ve accessin ötesine geçemedik. Ama kaç yıldır matematikten kurtulamadık...Geçme notunu al kurtul.. Bende senin gibi şikayetçiydim bu limitten, determinantlardan, fonksiyonlardan, logaritmadan.. Geçme notunun biraz üstünde al ve kurtul. Vize 50 Final 50 aldım kurtuldum ben.. Vize'nin %40'ı, Finalin % 60'ı alınıyordu galiba..
Biliyorsn zatenEvet yaa, gerçekten Chrome bilgisayarın anasını ağlatıyor afedersiniz.. Bakın görev yöneticisinin resmini koyuyorum, şu an sadece chip forum sayfası açık ama görev yöneticisindeki chrome işlemlerinin sayısına bakın..
PC donuyr sadece bugünlerde :D
Şuan Monzilla dan girdim
Chrome hafayı yedi.garibim
:Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 17 Nisan 2012 21:35
Ya ben firefox'u kullanıyorum ama chrome daha hızlı yüklüyor sayfaları.. Yani şöyle söyleyeyim. Bilgisayarımda Chrome açık iken onun dışında bir program açarsam bilgisayar kasılıyor.
Firefox ta biraz karışık geldi banaFirefox'ta Chrome gibi aynı.. Araçlar menüsünden istediğin ayarı yapabiliyorsun. Ben o eklentileri, toolbarların hepsini kaldırdım. :)
Ya girceğim sayfayı göremiom.2 cm lık yer kalmış sayfada :D
Yukarısı toobar ve eklenti bilmem bisürü şeyle dolmuş.
Chrome un sadeliğini özleyeceğim..
yaw kardeşim yukarı toolbarların olduğu yerde boş bir yer bul sağ tıkla seçenekler gelir ordan istemediğin toolbarın tikini kaldır :D tik dediğim şçyle bi işaret ı/
Bu arada ben geldim :D
yaw nerde olayım işte 64MB ekran kartı ve 256 MB RAM ile insan ne oyanr ttabiki ya Metin2 yada Maxpeyne :D
Edit: Max peyne 2 veya 3 deil ha... 1. versiyonunu oynuyom seriyi bozmadan yılların oyunu ama herifler güzel yapmışlar sağ tuşa basınca filimlerdeki heycanlı sahneler gibi yavaşlıyo oyun ağır çekime geçiyo :D :D
yaw nerde olayım işte 64MB ekran kartı ve 256 MB RAM ile insan ne oyanr ttabiki ya Metin2 yada Maxpeyne :DHmm bende oynamıştım Max Payne 1'i.. Max Payne 1'de adamın suratı sanki limonu somurmuşta yüzü büzüşmüş gibi aynı. :D :D Ama asıl Max Payne 2 dehşet bir oyun yaa.. Sağ tuşa tıklayınca mermilerin gidişi süper görünüyor.. Sinematik mod muş o sağ tuş.. O oyunuda bitirdim ben.. Ama Max Payne 3'ü bilgisayarım kaldırmayacak..Edit: Max peyne 2 veya 3 deil ha... 1. versiyonunu oynuyom seriyi bozmadan yılların oyunu ama herifler güzel yapmışlar sağ tuşa basınca filimlerdeki heycanlı sahneler gibi yavaşlıyo oyun ağır çekime geçiyo :D :
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 17 Nisan 2012 22:04
:D
Yok abi ordaki adam biraz garip duruyor aşağıdaki resme iyi bak :D
Benzemiyomu abi
Birde asıl max peyne 1 den başlıycan ki oyunun amacını iyi öğrencen ben öğrendim amaç intikam
1. versiyonda adamın karısını öldürüyorlar adam ondan intikam için milleti öldürüyo
Edit: Adam intikam için öldürüyo bi zevk için :D
:D:D Benziyor gerçekten.
Yok abi ordaki adam biraz garip duruyor aşağıdaki resme iyi bak :DBenzemiyomu abi
Birde asıl max peyne 1 den başlıycan ki oyunun amacını iyi öğrencen ben öğrendim amaç intikam
1. versiyonda adamın karısını öldürüyorlar adam ondan intikam için milleti öldürüyoEdit: Adam intikam için öldürüyo bi zevk için :