Vayy be.. Bu konu bizim yamyam olmadan önce ilk sohbet konumuzdu.. Hatta Kınaşlı bu konunun ismini sakın girme olarak açmıştı da ben dedim guduruklar olarak değiştir diye :D
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Tamam teslim oluyorum...
alexandra stan bana hayran :)
alexandra stan bana hayran
Yook çok aramadım resmi :D Buz devri sincap yazdım google'a en baştan dördüncü resim :D :D Nasıl uydurmuşum ama konuya :D
basalım nikahı dedi bana yaşım 17 dedim
hortladımda yoruldum hort hort hort iyi geceler :)
Bu konuları cekemiyenler yamyam abiye basvurun size güzel antenler yapacaktır yüksek kazanclı hemde :D
ellerim ayaklarım uyuşmaya başladı 24 saattir hiç masadan kalkmayınca azcık hareket edem
basalım nikahı dedi bana yaşım 17 dedimtürk ceza kanunlarına girer bu olay
17 yaşındaki bir kız yasalarımıza göre çocuk sayılır...
aileler kendi aralarında anlaşıp 17 yaşındaki bir kızı evlendirseler bile resmi nikah kıyamaz imam nikahı kıyar anca imam nikahıda yasalarımızda karı koca olmaya yetmez..
savcılık bu olayla ilgili şikayet alırsa 17 yaşında olan kız aileden devlet tarafından alınır ve evlendirdikleri adamıda tecavüzle yargılar..
6 yılla 15 yıl arası
buda demek oluyorki
babalara geldin
Valla tv lerde görüyorum 14 yasındaki cocukları evlendiriyolar göz göre göre hatta satıyolar resmen t.c.k var ama uygulayan varmı nayır :D.
Valla tv lerde görüyorum 14 yasındaki cocukları evlendiriyolar göz göre göre hatta satıyolar resmen t.c.k var ama uygulayan varmı nayır :D.Ülke olarak sorunumuzda bu işte
Yasa var ama uygulayan yok,,,
Cüneyt abimizin bir filminde karısı olarak rol alan hatun kendini para karşılığı satıyordu
Cüneyt abimiz o an içeri giriyor ve ağzından çıkanlar
Nayırrr
Nolamazzz
Nahppeee
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 01 Temmuz 2012 22:44