Yok aga filmin üstüne fareyi getiriyom balıkçı yazıyo bunun amacı ne sorun bakalım Amacı neymiş len onun :D
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Ben öğleden sonraları uyuyup kalktığımda bana tuhaf birşeyler olur.. Sanki bir sonraki günün sabahına doğru uyanmışım zannederim ama o günün akşam vakti uyanmışım meğer :D
Kardeş normalde alıntılasan okumazdım ama baktım o kadar kendin uğraşıp yazmışsın okudum :D
Ama yan çok daha güzel filmler var konu olarak ben genellikle şu tür filmler izlerim
Problem
dövüş + kılıç + silih + ölüm + zulüm + işkence + kan = nedir ???
Valla bi soru yazdım bende işin içinden çıkamadım :D :D :D
Kardeş normalde alıntılasan okumazdım ama baktım o kadar kendin uğraşıp yazmışsın okudum :Ddövüş + kılıç + silih + ölüm + zulüm + işkence + kan= Spartacus :D
Ama yan çok daha güzel filmler var konu olarak ben genellikle şu tür filmler izlerimProblem
dövüş + kılıç + silih + ölüm + zulüm + işkence + kan = nedir ???
Valla bi soru yazdım bende işin içinden çıkamadım :D :D :
hah... işte onu diycektim mi aceba yok yaw ben onu öylesine koydum spartacus ne ki yoksa 400 spartalı gibi bişiy mi ?
yok yaw o film 400 spartalımızydı 450 miydi 457'de olabilir yaw iki nufus memuru gitsinde şu spartalılara bi sayım yawsın yaw :D
Gerçi senin dediğin filmin konusuyla alakası yok ama, Iron Man serisini izledin mi? İzlemediysen tavsiye ederim. Iron Man 1'deki bir sahne çok hoşuma gidiyor yaa.. Bak linki buraya yazıyorum o sahnenin..
Tony Stark jericho füzesini afgan askerlerine tanıtıyor..
Yaw abi şimdi benim PC'de iki adet HDD var biri 80GB biride 20GB ben format atarken tuttum vindowsu 20GB olana attım neyse normaldir fazla bişiy olmaz dedim ama bu gün farkettim ki 20GB olanın saniyede 2.05MB okuma özelliği var 80GB olanın saniyede 12.50MB okuma özelliği var
Tüh... pişman oldum windows daki programları okuma yeteneği daha hızlı bi bir harddiske kurmak varken gittik en mal harrdiki bulduk :D :D :D
Yaw abi şimdi benim PC'de iki adet HDD var biri 80GB biride 20GB ben format atarken tuttum vindowsu 20GB olana attım neyse normaldir fazla bişiy olmaz dedim ama bu gün farkettim ki 20GB olanın saniyede 2.05MB okuma özelliği var 80GB olanın saniyede 12.50MB okuma özelliği varNeyse artık bir daha ki format atışında değiştirirsin yerlerini. :DTüh... pişman oldum windows daki programları okuma yeteneği daha hızlı bi bir harddiske kurmak varken gittik en mal harrdiki bulduk :D :D :
ben playstation'da o oyunu oynuyodum worms 2 armagddon :D :D :D solucanlar bi şirindiler ki :D :D :D
istediğin dil yapabiliyodun ama türkçe yoktu biraz almanca bilgim olduğundan almanca yaptım sen o oyunda kendi takım arkadaşına ateş edince beni sattın diodu (fidgiyta mı ne diodu işte) :D :D :D
sende indir insanın can sıkıntısını alıyo hemde 60MB bişiy 10 dakka sürmez ndirmek :D
Ben bir ara Worms 3D oynamıştım o da güzeldi ama sonradan sıkıldım ve sildim oyunu..