Arkadaşlar Fetih 1453'ün fragmanını izledinizmi çok manyak bi filmmiş keşke tam koysalardı
http://www.youtube.com/watch?v=5HoR9_VdAXc
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Şu ana kadar sistem tam anlamıyla yüklenmedi.Valla YAMYAM abi eğer Cafeplus kötü dersen anında bak ciddiyim anında format atar senein istedğin windows sürümünü yüklerim keşke bilgisayara USB'den boot atılsaydı ben Kaspersky Rescue Disk ile o virüslere göstermiştim ama ah... nerde o günler
Ne bela bi cafeplus muş o. Ses kartını yanlış yükledi değişmiyo. Antiböcük programı hala yükleniyo. Hemen hemen 4 saat oldu. Bu ne beeaa
Ama yamyam inadı bi kere bulaştık.Yaw YAMYAM abi USB girişi olan bir bilgisayara USB'den boot atılmaması saçmalık deilmi
Bu biosta boot menüzünde flaş bellek USB olarak mı geçer yoksa başkabi boot adımı var bunun ona göre tekrar bakıyım yoksa Floppy mi?
aleykum selam dostum kınaşlı git o pc yi camdan at direk en temizi :D
Ben yemedim iftiraa D::D:D:D millete düşük yaptırdılar sucuktu böğürtlenli dondurmaydı :D:D:D ben çay içtiimmm :D:D:D:
Valla YAMYAM abi eğer Cafeplus kötü dersen anında bak ciddiyim anında format atar senein istedğin windows sürümünü yüklerim keşke bilgisayara USB'den boot atılsaydı ben Kaspersky Rescue Disk ile o virüslere göstermiştim ama ah... nerde o günlerYaf kaç saattir virüs böcüğünü silmeye çalışıyom. Uyanıklar windows klasörü içerisine sıkıştırılmış dosya şeklinde atmışlar. Ama yeri yurdu belirsiz. belirtilen adrese bakıyom yok. win32 dahil tüm sistem dosyalarını mıncıkladım. Daha önce kaspersky internet securyti ile sildiğimi hatırlıyorum.Yaw YAMYAM abi USB girişi olan bir bilgisayara USB'den boot atılmaması saçmalık deilmi
Bu biosta boot menüzünde flaş bellek USB olarak mı geçer yoksa başkabi boot adımı var bunun ona göre tekrar bakıyım yoksa Floppy mi?
Başka bi windows sürümü bulabilirsen bi de onunla test etmelisin.
USB den boot etmek çok kolay. Ama senin bilgisayarın bunu desteklemeyebilir.
Yaf kaç saattir virüs böcüğünü silmeye çalışıyom. Uyanıklar windows klasörü içerisine sıkıştırılmış dosya şeklinde atmışlar. Ama yeri yurdu belirsiz. belirtilen adrese bakıyom yok. win32 dahil tüm sistem dosyalarını mıncıkladım. Daha önce kaspersky internet securyti ile sildiğimi hatırlıyorum.Abi bende işte onu diyorum USB girişi olan bi bilgisayara nasıl olurda USB'den boot yapılmaz anlamış deilim bu USB'nin bios menüsünde görünen adı yine USB mi? yoksa başka bişiymi
Başka bi windows sürümü bulabilirsen bi de onunla test etmelisin.
USB den boot etmek çok kolay. Ama senin bilgisayarın bunu desteklemeyebilir.
Abi bende işte onu diyorum USB girişi olan bi bilgisayara nasıl olurda USB'den boot yapılmaz anlamış deilim bu USB'nin bios menüsünde görünen adı yine USB mi? yoksa başka bişUSB bootable media olarak biosuna tanıtılmışsa buradan işletim sistemini yükleyebilirsin.
Biosta şu şekilde örnek görünüm olacaktır. USB Boot device= Kingston flash device
Gibi
Yamyam abi k-litte kurdum calısmayan videolar calısıyo suan ama müzikler biraz ağır tempo calısyo sanki yaff :S hoperlolara göre ayarladım banamı öle geliyo acaba ortadaki modu sectim kurarken :D
valla kanı gibi caldı bi ara kapatıp actım düzeldi bana öle geldi heral abi ama ayarları felaket karısıkmıs ya ama hic video sorunu felan kalmadı pc de oyun da sesler kesiliyodu onada bakacam düzelmişmi.