abi ben heritage of the king oynadım süperdi bitirdim 12 senedir strateji oyniyim age of empires pentium 1 de ne oynardk abi setlers ları bana hediye edermisin ? bende internet kötü indiremiyom :( interneti düzeltirsen senle bi setlers oynıyak abi .Angaraya gelirsen söz birisi senindir.
Ama bulaşırsan foruma girmezsin biz de gudururuz.
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Abi bana yollıyamazmısın yaf :D ben ankraya gelicem ekim ayında birazda mecburen askeri yoklama var vallah yolarsan cok makbule gecer abim kargo ile felan ekim ayına vallah cok vardır :(
Heimm tamam abim sağol sen boş vaktin olursa söle bana ben adresi yazarın özelden ehi aras kargo forever :D:D
Hah geldim MR_YAMYAM abim bu oyunun boyutu nekadar nerden indiririm be bunu sevdim bak bu oyunu max 50 Mb oyun indirebilirim sence bu oyun nekadar tutar eğer internetten indiremezsin diyosan sen upload edemezmisin
Rapit Share filan eğer upload edersen kullanıcı adı şifremi yazıyom(rapit için :D)
ID : kinasli
şifre ya 123456 yada kasrikinas3 tam bilmiyom bu forumdaki üyeliğimin şifreside bu inanmıyosrsanız girin bakın
NOT:BU mesaj 30dk içinde yok edilecektir :D
50 mb mı :O bu setlers a bi hakarettir 50 mb a mario indir istiyosan hocam :D
Bende eskisi vardı heritage of the king o bile 2 cd li bi oyun hayallerini yıkmak gibi olmasın fulloyuna bak orda linkler var
En güzeli bence Mayın Tarlası her pc'de çalışıyor ya adamlar süper yapmış Ne yoksa bir sorun mu var ?
Ben yamyam abiye ö.m dan taruza geceyim bari :D:D
Şimdi konu açcam şifreni yayınlıcam kınaşlı :D
Tutun kacıyo tutun tühbee kactıı ne güzel indirme hızı arttıydı kactı :(( .D
Yakında BİM pc işine de atılır var yaa :D Düşünsene yaa :D
BİM Le'5750 1 Gb 128 Bit Falan :D
Veya Le'İ7 :D
Hatta hikaye bile olur bu.
Le'ptop dcm 420ac serisi laptop 1400 TL
Özellikler:
Le'5670m ekran kartı
Le'3 işlemci :D
....
Baya komik yaa :D
Yakında BİM pc işine de atılır var yaa :D Düşünsene yaa :DHarbiden iyi olurdu biri bilgisayarın markasını sorduğunda le'toplama derdik artık :DBİM Le'5750 1 Gb 128 Bit Falan :D
Veya Le'İ7 :D
Hatta hikaye bile olur bu.
Le'ptop dcm 420ac serisi laptop 1400 TL
Özellikler:
Le'5670m ekran kartı
Le'3 işlemci :D
....Baya komik yaa :
Harbiden iyi olurdu biri bilgisayarın markasını sorduğunda le'toplama derdik artık :Yanlış hatırlamıyorsan ya gigabyte ya da asus da le serisi anakartlar var :D yorumlara baktım vatan da le serisi olması kötü falan demişler acaba bimden mi şüpheleniyolar :D neyse ben yatıcam iyi geceler :D