onunla ne oyun oynanır ne film izlenir
Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
Sg gözlüğü teknolojisi ile yapılsa yapılsa kaynak yapılır..:)))
Sg gözlüğünü dün bir dizide gördüm..Ne o öyle dedim içimden.. Kocaman, ağır, kalın ve sevimsiz..
Görüntüsüde çok önemli değil aslında sg gözlüğün, gözlüğü takıp poz vermeyeceğiz, işlevselliği iyi olsaydı yeterliydi, göz sağlığını bozduğu gibi mide bulantısı ve baş dönmeside yaşatıyor, sg gözlükle izlenen görüntülerin görüntü kalitesi de parlaklığı da hiç iyi değil, ayrıca fiyatıda diğer bir 3D tv gözlüğü olan fpr gözlükten yüksek, fpr gözlük bu rahatsızlıkların hiç birini yaşatmıyor, fpr gözlükle saatlerce film izlenebiliyor, oyun oynanabilir hemde hiç bir sıkıntı yaşamadan.
Görüntüsüde çok önemli değil aslında sg gözlüğün, gözlüğü takıp poz vermeyeceğiz, işlevselliği iyi olsaydı yeterliydi, göz sağlığını bozduğu gibi mide bulantısı ve baş dönmeside yaşatıyor, sg gözlükle izlenen görüntülerin görüntü kalitesi de parlaklığı da hiç iyi değil, ayrıca fiyatıda diğer bir 3D tv gözlüğü olan fpr gözlükten yüksek, fpr gözlük bu rahatsızlıkların hiç birini yaşatmıyor, fpr gözlükle saatlerce film izlenebiliyor, oyun oynanabilir hemde hiç bir sıkıntı yaşamadan.Bütün bu kötü özelliklerine rağmen hala piyasada ve hala satışta..İnanamıyorum..
Hala satışta ve hala satın alınıyor sg teknolojili gözlük, bende bunu anlamıyorum,
İyi pazarlama teknikleri ile satabiliyorlardır..Bunun başka açıklaması yok..
İnsanlarımız bilinçsiz, onlarında suçu yok aslında, lg fpr gözlüğün artıları ve sg gözlüğün eksilerini daha iyi ifade etse kimse sg gözlüğe elini bile sürmez.
Pvr özelliği izlemek isteyip de izleyemediğin filmi ya da futbol maçını kayıt edip sonradan izlemeni sağlayan bir özellik..
Bence çok mantıklı.. İzleyemediğimiz bir diziyi vaktimiz olduğunda rahatça izlemek bence çok güzel bir şey..
Lg'nin Lw serisinin en iyi 3D smart tv'si hangisi ?
Ve bence lw980s modelini 2012 yılında hiç bir marka geçemicek.
Lw 980s modeli şu anda Türkiye'de satılıyor mu? Satılıyorsa ne kadara satılıyor?
hocam 55lw980s var bende teknosadan almıstım..Mükemmel bir tv yapmıs adamlar.