Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,316 mesaj
Smart tv alırsan daha iyi olur dasti. Oturduğun yerden internete de bağlanırsın..Facebook, twitter... Bir de magic motion kumanda da alırsan yanında senin için çok iyi olur..
Son Düzenleme: clairvoyant ~ 21 Kasım 2011 14:26
OP Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
:)))) Ayse çok pozitif bir insansınız.. Umarım en güzel filmleri izlersiniz smart tv çeşidinizde..
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Ben bugün eski bir film izlemek istiyorum. Eve gidince arşivime bakacağım..
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Yabancı film izlemeyi düşünüyorum..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj
3D TV' de çeviri yaparak bütün film arşivini izlemeye doyamaz insan =) Ayrıca geniş bakış açısı ile en iyi şekilde izlenebilir.
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
OP Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Ayse ben bunu izlemiştim gerçekten çok eğlenceli bir film...
OP Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
marc antony nin filmi. izledim bunu dehset bir film gercekten.Evet filmde Marc Antony'de oynuyor, baba rolünde, kötü bir baba hemde, ben çok severim Marc Antony'yi, bu rolü hiç yakıştıramadım ona, ama onurlu bir şekilde kendini öldürmesi güzel oldu, kendi çocuklarına karşı nasıl bir baba acaba, çok iyi olduğuna eminim aslında, filmde ki kız çok tatlı, yerim ben onu, öyle akıllı bir kız çocuğum olmasını çok isterdim, izlemeye değecek en güzel filmlerden biri bence, herkese tavsiye ederim, süper sözler var Denzel Washington'a ait.
Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
Evet filmde Marc Antony'de oynuyor, baba rolünde, kötü bir baba hemde, ben çok severim Marc Antony'yi, bu rolü hiç yakıştıramadım ona, ama onurlu bir şekilde kendini öldürmesi güzel oldu, kendi çocuklarına karşı nasıl bir baba acaba, çok iyi olduğuna eminim aslında, filmde ki kız çok tatlı, yerim ben onu, öyle akıllı bir kız çocuğum olmasını çok isterdim, izlemeye değecek en güzel filmlerden biri bence, herkese tavsiye ederim, süper sözler var Denzel Washington'a ait.Bende izledim gerçekten mükemmel bir film izlenmeye değer.
Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
3D TV' de film, video izlemek, oyun oynamak ayrıca çokta eğlenceli oluyor.
OP Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Teknolojinin hayatımıza kattığı en iyi eğlence aracı smart tv'ler bence.