Elinizde olan 3D oyunlarınızı ve filmlerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim 3D olarak 3D tv'de izlemek istediğiniz filmleri, oynamak istediğiniz oyunları yazmışsınız ama ben isim değil filmleri paylaşırsınız diye düşünmüştüm indirilebilecek link felan verirsiniz diye umuyordum, yanlış anlaşıldım galiba :)
Magic World in 3D.
http://www.fileserve.com/file/eCYSj5Q
Bu birr, teşekkür ederim efendim.
Rica ederim.. İyi seyirler..
Geçen günde FOX' da DARBE diye bir film vardı ilk defa izledim ama çok beğendim.
Cesur yürek, gladyatör,truva asla unutulmayacak insanlığın ve cesaretin simgesi olan çok değerli filmler, bırakın 3D'yi 1D ile bile izlenir : ) ama tabi 3D tv'le 3boyutlu izlemek bambaşkadır,3D tv'de film izlemek izlemek değil yaşamaktır, bambaşka bir eğlence, bambaşka bir dünya.
Arkadaşlar 3d film ya da oyun eklemesi yapacak başka kimse yok mu? Link eklemenizi rica ediyoruz.
3D TV' de film izlemek oyun oynamak bahsettiğiniz gibi çok eğlenceli oluyor.
Oyun oynamaki film, futbol ve spor karşılaşmalarını izlemek zaten çok eğlenceli bir de 3D tv'le izlenince çok daha eğlenceli oluyor, bide en iyi 3D tv'le harika bir görüntü kalitesi ve parlaklığı izlendiğinde durum nasıl olur düşünebiliyormusunuz ?
Film, futbol ve spor maçlarını izlemeyi bir kenara bırakın kaç arkadaşım sadece oyun oynamak için aldılar 3d led tv' yi.. Bu bir eğlence makinesi:))
LED TV üstün görüntü kalitesinden dolayı, film izlemeyi sevenlerinde ilk tercihi.
Benim 3d led tv' de yapmayı en çok sevdiğim şey arkadaşlarımla çektiğim videoları 2d'den 3d' ye çeviri yaparak izlemek.
Bu bahsettiğiniz videoları 2D' den 3D' ye çeviri yaparak izlemek çok eğlenceli olacaktır, eminim.
Çok eğlenceli oluyor. Tavsiye ederim. Anılarınız tekrar canlanıyor..