bak yaa hakkımda neler çizilip neler yazılıyor :) hepsi iftira :) sınırsız uzaklaşıcam bu forumdan hea :) sonra ne parti, ne film, ne video falan konuşmucam :( o zaman özlersiniz belki aklınız başınıza gelir :PDasti olmaz gitmene izin vermem... Sen bizim için özelsin..Sen iste ben parti veririm.3d led tv'mde doya doya film izler oyun oynarsın..0-15 yaş ergen tripleri :p :)
Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
Bakma dastini öyle dediğine computeraddict, parti meraklısıdır kendileri, hadi de hemen çıkar gelir, kim gelmez ki, ucunda üç boyutlu film izleme ve oyun oynama keyfi var.
Ayse biliyorum Dasti koşa koşa gelir film izlemeye , oyun oynamaya. Ama dastinin forumu bırakıp gitmesine gönlüm razı olmaz..
bak yaa hakkımda neler çizilip neler yazılıyor :) hepsi iftira :) sınırsız uzaklaşıcam bu forumdan hea :) sonra ne parti, ne film, ne video falan konuşmucam :( o zaman özlersiniz belki aklınız başınıza gelir :Pdasti 3d tv nin magıc kumandasıda varmış biliyrmuydun ?0-15 yaş ergen tripleri :p :)
Biraz bahseder misin danini ? Bu kumandanın özelliği nedir ?
Ben de magic motion kumandasını ilk gördüğümde aklıma wii gelmişti. Smart tv'lerde kullanımı çok rahat ve hızlı.
Magic motion kumanda olamadan smart tv kullanmak tam bir işkence, olmuşken oda olsun değilmi.
Satın almışken en iyisi olsun istiyor insan. En iyi 3d tv' yi de satın almışken magic motion kumandasını da alınmalı bence..
cok rahat oluyor. normal kumandanın tuşları ile yazı yazmak çok zor onuda denedim. ama bu kumanda ile çokHenüz 3D tv'mi satın alamdığımı hepiniz biliyorsunuz, smart tv almayı düşündüğümüde biliyorsunuz, smart tv'ler hakkında çok fazla arşatırma yaptım, izlediğim videoların çoğunda magic motion kumanda vardı, smart tv'lerin kolay kullanımı için geliştirilmiş bu kumanda olmadan standart kumandayla işlem yapmak çok zor ve zahmetli, rahat ve kolay kullanım için magic motion kumanda şart.
bu bahsettiğiniz kumanda peki ürünlerin içinden mi çıkıyor yoksa ekstra bir ücret ödeyerek mi satın almak gerekiyor ? Yani her smart tv de var mı magic motion kumanda ?Smart tv ile bir kumanda veriliyor. Ama verilen kumandayla tv içerisinde gezinmek ve mesaj yazmak çok zor oluyor. Bu yüzden smart tv satın alanlar bir de Magic Motion kumanda alıyorlar..
3D Smart TV' de izlemek istediğimiz film ve videoları 2D' den 3D' ye çeviri yaparakta en iyi şekilde izleyebiliyoruz.
Tabi tabi. Çeviri özelliği ile filmleri veya yayın kanallarını rahatlıkla 3d olarak izleyebiliyoruz. Bunun yanında smart tv'de internete girip sörf de yapabiliyoruz..
Bu özelliklerle ayrı ayrı 2 televizyon yapıp satabilecekleri halde, tüm bu harika özellikleri tek bir televizyonda toplamışlar, bu 3D smart tv'ler gerçekten harika.
Smart tv'lerde istersen internete gir facebookta arkadaşlarınla konuş, ister film izle, ister oyun oyna..Yok yok..
Filmi izlerken, oyun oynarken aynı ekranda başka bir pencerede internette dolaşmak, sosyal paylaşım sitelerinde aktif olarak arkadaşlardan kopmamak gerçekten çok güzel olsa gerek, ben çok sevdim bu smart tv'leri :)
Filmi izlerken, oyun oynarken aynı ekranda başka bir pencerede internette dolaşmak, sosyal paylaşım sitelerinde aktif olarak arkadaşlardan kopmamak gerçekten çok güzel olsa gerek, ben çok sevdim bu smart tv'leri :)Ayse sevilmeyecek gibi değil. Teknolojiyi kullanmak insana keyif veriyor.. İş çıkışı eve gittiğinde rahat koltuğunda otururken ister film izliyorsun, ister oyun oynuyorsun ister de internete giriyorsun..