kis 2009 kullanıyordum, key sorunundan gına geldi, Avast pro'ya geçtim eskiye göre daha iyi en azından sistem dosyalarını virüs olarak görmüyor artık:)
hangi antivirüs programını kullanıyosunuz
Arkadaşlar ben arada kaldım biraz. Kaspersky, Panda veya Outpost'tan birini seçeceğim hatta satın alacağım. Hangisi dersiniz?
BubingaArkadaşlar ben arada kaldım biraz. Kaspersky, Panda veya Outpost'tan birini seçeceğim hatta satın alacağım. Hangisi dersiniz?Sistem özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz panda ve kaspersky ağır programlardır ama Outpost hiç kullanmadım
bende nod32 yi kullanıyorum şimdilik benimde bir sorunum yok
avira ve windows defender kullanıyorum spybot kullanmalımıyım
Aykut_26Sistem özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz panda ve kaspersky ağır programlardır ama Outpost hiç kullanmadıIntel i7 920 2.66
2GB DDR3 ramXp'ye kurmayı düşünüyorum. Panda alacağım sanırım. Ne dersiniz?
Antivirüs kullanmayı epey bi önce bıraktım. Sistemimde sadece bir tek zone alarm firewall var.O da zone alarmın doğum gününde ücretsiz full sürümü olduğu için
avast home edition kullanıyorum. ücretsiz ve kullanıcı dostu. zaten virüslü dosyalarla işim olmaz. hijnenik olmayan yerlere girmiyorum:D
Bu arada her bir virüs programının deneme sürümlerini birer kere kullansanız, bir tur atınca bilgisayarın formatlanma zamanı gelir ha. Rekabet bize yarıyor. Gerek yok uğraşmaya kayıt defteriydi, program kalıntılarıydı, ürünü tekrar aktifleştirmekti...:D
Eset Smart Security 4.0.314.0
Malwarebyte's Anti-Malware
Spybot - Search&Destroy
SpywareBlaster
SUPERAntiSpyware
Sadece Eset'i(firewalllu olması sebebiyle) startupta çalışmasına izin verdim. Diğerlerini paranoyaklaştığım zaman tarama için kullanıyorum(ayda bir falan). Spyware Blaster'ı sadece arada bir güncellemek yetiyor. Sonra kapatıyorsunuz. Startupta çalışmıyor, ram yemiyor.
ESS i şiddetle öneririm.
ahmeyt05Diğerlerini paranoyaklaştığımAntivirüs: Avira AntiVir Free Antivirus
Güvenlik Duvarı: Modeme yüklediğim Güvenlik duvarı
Anti Spyvare + Anti Logger: Zemana Anti-LoggerHa bu arada hiçkimse Zemana Anti-Logger Kullanmuyor mu?!
şiddetle tavsiye ederim 1 yıllık lisansım var Giveavay sayesinde
IGive Avay of the Day
McAfee int. sec.ve Avira int. sec.
BubingaIntel i7 920 2.66Bana kalırsa kaspersky al ama senin kararın
2GB DDR3 ramXp'ye kurmayı düşünüyorum. Panda alacağım sanırım. Ne dersiniz?
Mustafa CanBende zemana kullanıyorum iyi bir anti-logger hemde bir Türk programıAntivirüs: Avira AntiVir Free Antivirus
Güvenlik Duvarı: Modeme yüklediğim Güvenlik duvarı
Anti Spyvare + Anti Logger: Zemana Anti-LoggerHa bu arada hiçkimse Zemana Anti-Logger Kullanmuyor mu?!
şiddetle tavsiye ederim 1 yıllık lisansım var Giveavay sayesinde
IGive Avay of the Day
Aykut_26Bende zemana kullanıyorum iyi bir anti-logger hemde bir Türk programıZemana yı kurmuştum. Sonra nasıl olsa netten alışveriş ya da banka işlemi yapmadığım için kaldırdım. Kötü mü yapmışım?
ahmeyt05Zemana yı kurmuştum. Sonra nasıl olsa netten alışveriş ya da banka işlemi yapmadığım için kaldırdım. Kötü mü yapmışım?Zeamana olmasada herhangi bi anti-logger programı kullanmanızı öneririm gerçekten Logger günümüzde tehlikeli olmaya başladı ama anti-Logger olarak zemana çok iyidir
norton internet securty 2009 kesinlikle yılın en iyisi ... aviraya da hayır demem
kaspersky internet security 8 (2009)
kaspersky kullanıyorum..gayet güzel:)
trend mıcro ınternet securıty