kaspersky 7.0
hangi antivirüs programını kullanıyosunuz
S.W.A.Tpc açılırken spyware doctor da açılıyor bir türlü durduramadım msconfig yaptım ama olmadı bir türlü o yüzden kullanmıyorum şuspyware doctoru kaldır ve takrar kurarken anlık korumasını kapat öyle kurulumu tamamla bu dediğim programın ara yüzünden de oluyordur belki ama spyware doctor kullanmadığım için çokta anlatamıyorum ama senin yapman gereken anlık korumayı kapatıp sadece arada tarama amaçlı programı kullanmak.
ilk tercihim kis 2009,
avira ve avast'ta fena değil ve avast'ın son zamanlarda kendini oldukça geliştirdiğinide belirtmek isterim, yani avast artık kendi dosyalarını bile virüs olarak gören bildiğimiz dandik avast değil.
Eset Smart Securyt kullanıyorum orjinal key siteside var
anlıcaqın kopuyoz eset mısalı
S.W.A.Tbende full sürüm avira var ama pc açılırken spyware doctor da açılıyor bir türlü durduramadım msconfig yaptım ama olmadı bir türlü o yüzden kullanmıyorum şuSpyware Doctor açılsın, niye kapatmaya çalışıyorsun anlamadım, çok mu kasıyor? Kapatman zararına olur yani.
Oha 300 mü? Bence sen onu kaldır başka bir çabuk tarama yapan program bul. Benim aklıma gelenler Malwarebyte's Anti-Malware ve Advanced System Care 3. Spyware Doctor'ı yine de tutmak istiyorsan çakışmayı engellemek için onun startuptan kaldırabilirsin. Bunu programın kendi ayarlarında böyle bir seçenek varsa oradan, msconfigden ya da herhangi bir startup düzenleyicisi kullanarak(bunlar genelde daha büyük programların içinde ek araç olarak gelirler) yapabilirsin. Startup düzenleyicisi olan aklıma gelenler Advanced Uninstaller Pro, Advanced System Care 3, Registry Mechanic(bunun 9 sürümü çıktı galiba) ama elbette googledan araştırırsan sadece startup düzenleyicisi olan bedava programlar da bulman mümkün. Giveawayoftheday sitesinin freeware arşivine de bakabilirsin.
spyware doctor kullanmak için iyi bir pc olması lazım yoksa aşırı kasıyor iyi bir pcde bile taram yapınca calıştıgını hissettiriyor nasıl bir program yapmışlarsa.
Vista 64-bit'te Windows Defender'ın yanında, ücretsiz Avira'yı kullanıyorum. Modemimde ve Vista'da firewall var. Herhangi bir program benden habersiz çalışmaya çalışırsa, UAC uyarısı alıyorum zaten.
Genel olarak ne performans'tan kaybediyorum aşırı güvenlik için, ne de güvenlikten çok fedakarlık ediyorum. Herşey kararında...
Selçuk İslamoğluVista 64-bit'te Windows Defender'ın yanında, ücretsiz Avira'yı kullanıyorum. Modemimde ve Vista'da firewall var. Herhangi bir program benden habersiz çalışmaya çalışırsa, UAC uyarısı alıyorum zaten.Bende Vistaya geçtim(Home Premium 32-bit) ama Windows Defender hakkında bişey sorucam;Defenderin Real-Time ve otomatik update özelliğini kapatmak istiyorum,Yani ben istediğim zaman update yapıp taratma yapmak istiyorum,Xp de bunu yapabiliyodum ama vistada bulamadım.Nerden yapıyoruz bunu ?Genel olarak ne performans'tan kaybediyorum aşırı güvenlik için, ne de güvenlikten çok fedakarlık ediyorum. Herşey kararında...
yani bende avira spybot ve win deffender var hiç bir sorunumda yok
Akıllı insanlar bu proğramı kullanır.tek dezavantajı ingilizce olması harıka bır proğram.Tavsiye ederim....
OUTPOSTPRO SECURITY SUITE 2009
Kaspersky Internet Security 2009 kullanıyorum.
halflife2gmanpeki ücretli mi
yeni pc de kaspersky 2009 iyi bir sistemde hiç kasmıyor ama çok hassas uyarı vermediği zaman yok
Nod 32 yi kullanıyorum.ve çok memnunum.