sorum başlıktaki gibidir
hangi antivirüs programını kullanıyosunuz
Bağımlılık yapar uyarıyorum.
Tanışınca, aklınızdaki tüm antivirüs seçenekleri altüst olmazsa ben de Bülent Ersoy olayım. Alanında çok başarılı olduğunu da ısrarla belirtmem gerekiyor.
Eyvah biri antuvurus dedi birazdan konuda savaş cıkıcak :)
Ben nod32 kullanıyorum.Bayada memnunum
bende nod32 kullanıyorum yanında windows defender
on-access Nod32 On-demand Avira kullanıryorum mutluyum
avast + windows defender sıkıntım olmadı
PC tools Antivirüslü Spyware Doctor
norton kulanıyorum... neden sordun anketmi yapıyorsun ? çok kullanılana göremi alıcaksın sende ?
Origin_Angelnorton kulanıyorum... neden sordun anketmi yapıyorsun ? çok kullanılana göremi alıcaksın sende ?ben avira kullanıyorum ama güncelleme sorunu var program disable şu anda guard stopped yazıyo bende kaspersky 2009 var onumu yüklesem acaba ama kimsede kullanmıyo :)
S.W.A.Tkimse kaspersky kullanmıyormu :)AdRaMiTi arkaşımız kaspersky kullanıyo resime dikkatli bakın belli olur.Eğer avirada sorun varsa kesinlikle kasperskyı kur
Kaspersky Anti-Virus ben bunu kullanıyorum. hiç bir sorun olmuyor. http://www.inndir.com/program.php?id=10380 burada 30 günlük deneme sürümü var indirebilirsin
Bitdefender güzeldir.İyi bir firewall ayarı var. Fireawall doğru yapılandırıldığında antivirüs tarihi geçse bile koruma güvenli. Avira nasıl bir antivirüs anlamadım? Var mı oyk mu belli deil. Avg başlangıçta iyi fakat her açılışta virüs listesini güncellemesi açılışı çok yavaşlatıyor. Norton serisinin en büyük avantajı System Works gurubu. Square-a (a2) arka planda çalıştığından iyi bir koruma sağlamakta fakat standart taramalar ve güncellemeler elle yapılmakta. Ayrıca sistemin çalışmasını zaman zaman ağırlaştırmakta. Avast sisteme kurlurken ilk taramayı MS-Dos modunda yaptığından kurulum esnasında boot virüslerini temizlebilmek adına iyi. Fakat kurulumundan sonra çok fazla kontrol yaptığından sistemi ağırlaştırıyor. Kaspersky son zamanlarda kendini iyi toparladı. Fakat oda sisteme çok fazla yayılıyor ve kaldırılmak istendiğinde sistemin çalışmasını bozabiliyor.Yukarıda bahsettiğiniz OUTPOST Pro bitdefender gibi Türkiye de fazla bilinmeyen güzel bir program. Ashampoo antivirüs ve antispam kullanımı basit ve koruması iyiyazılımlar. Kaldırma esnasında sisteme büyük bir sıkıntı vermiyorlar yalnız güncellemeler bazen geç oluyor ve sistem virüsün etkisine girmiş olabiliyor.NOD-32 uzun zamndır gördüğüm en rahat antivürüs programı. Zaman zaman güncel virüsler için database'i geç güncellensede sistem kaynaklarını en az yoran ve kullanıcıyı en az sıkan avtivirüs. Uzun zamandır gözle görülür bir başarı elde edemeyen PANDA son dönemlerde yaptığı çoklu kullanıcıl sunucu kitiyle hayli iyi bir gelişme yapmış durumda. Ama hala geçmişin hayal kırıklığını aşabilmiş değil. Kurulumu ve kaldırması sistem sorun yaratmıyor. Neredeyse NOD-32 kadar rahat çalışabiliyor.
Bunun gibi daha pekçok yazılım sırada. Fakat günümüzde en büyük sıkıntıyı boot solucanları ve trojanları yaratıyor. Sistem boot una yerleşen gizli bir autorun.inf dosyası sayesin devreye giren bu basit yazılımlar hem canınızı yeterince sıkmaya hemde sisteminizin çalışmasını alt üst etmeye yetiyor. Çoğu zaman taşınabilir belllekler vasıtasıyla bulaşan bu programcıkları genelde antivirüs programlarının pekçoğu yakalayamıyor. Enteresandır ben bu konuda en büyük performansı Norton 2004 ile alıyorum ve hala almaya devam ediyorum. Yeni sürüm Norton 2009 da yakınlarda test havuzumdan geçireceğim.