H@ckerCesur kimdir ? hacker nicki nerden geliyor ?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Kapalı Hesap (79876)
04-04-2009, 17:32   |  #26  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,252 mesaj

Yahu ne alıp veremediğiniz var bu arkadaşla.
Böyle şeyle bütün forumlarda var "örn. tanışma bölümü". Herkes oradada kendini tanıtır. Bu forumda böyle bir topic yok. Burada olması gayet doğal.

Burası babasının forumu değil tamam ama  buradaki tüm üyelerin forumu. Herkez istediği konuyu açar forum kurallarını ihlal etmedikçe.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (93825) ~ 05 Nisan 2009 13:32
H@ckerCesur
04-04-2009, 17:38   |  #27  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj

jewor boşversene. Bunlar bu şekilde yazarak konuyu üstlerde tutuyorlar ve böylece daha fazla kişi tanıyor kimin ne oldugunu Göz kırpma

Ayrıca Jadex diye çok bilmiş arkadaş dün üye olmuş foruma bugün ahkam kesmeye çalışıyo. Adam benim konuyla post kasıyo Ağzı kulaklarına varıyor

Ya bi gidin işinize yaaa. Cool

Son Düzenleme: H@ckerCesur ~ 04 Nisan 2009 17:40
H@ckerCesur
04-04-2009, 17:42   |  #28  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj

Sana ne ister profilime yazarım ister konu açarım. İlgini çekmese girip yazmazdın konuma zaten ?

umut101010
04-04-2009, 17:42   |  #29  
umut101010 avatarı
Yıllanmış Üye
1,672 mesaj

bencede konuyu uzatmaya gerek yok arkadaş kendisi hakkında bilgi vermiş bence bu güzel bişey herkes biribirini tanır başka forumlardaki tanışma bölümü chipe eklensin dicem ama sonuçta burası bilişim ile ilgili bi site

Son Düzenleme: umut101010 ~ 04 Nisan 2009 17:43
silici06
04-04-2009, 17:46   |  #30  
Yıllanmış Üye
702 mesaj

ya ben sana artık birşey yazmayacam çünkü hastasın sen bakıyorumda hala ciddi ciddi yakışıklıyım falan yazıyorsun... daha fazla uğraşamam açıkçası. ne oldum delisi olmuşsun. yazık. Allah akıl versin diyorum o kadar

Banned
04-04-2009, 17:49   |  #31  
Banlandı
556 mesaj

hocam güzel özgeçmiş tebrikler sen yine iyi niyetli imişin ben hocaların not girdikleri şifreleri ele geçirsem varya vey anam vay okuldyaken bitirene dek bişey yapmazdım ama okul bitince not sistemini baştan ayağa değiştirir ya da tüm sisteme temizinden format atar dım, sonra görsünler prof denen ayda 6 milyar maaş alan pc nin nerden açıldığını bilmeyen adamaların durumunu

ya da üni serverini kullanarak tek bir yere saldırı kitlerdim

kısaca macera dolu amerika

H@ckerCesur
04-04-2009, 17:51   |  #32  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
baran101010
bencede konuyu uzatmaya gerek yok arkadaş kendisi hakkında bilgi vermiş bence bu güzel bişey herkes biribirini tanır başka forumlardaki tanışma bölümü chipe eklensin dicem ama sonuçta burası bilişim ile ilgili bi
haklısın kardeşim. Burası bilişimle ilgili bir site. Fakat adam nedenini nasılını sormadan beni eleştiriyor. Foruma dün üye olmuş bugün ahkam kesiyor. Hemen böyle bir konuyu neden açtıgımı anlatayım da bazıları için cevap olsun.

yaklaşık 5 -6 aydır bu forumdayım sabahtan akşama kadar. Açtıgım konulara bakarsan gereksiz tek konum dahi yoktur. Fakat son günlerde nickimden kaynaklanan sorunları bu forumda da yaşamaya başladım. Ben de böyle bir konunun forum kullanıcılarının beni biraz daha iyi tanıyarak yaptıgım paylaşımlarda bana güvenmeleri ve güvenlerini kazanmak için açtım. Fakat bazıları herkesi kendileri gibi sanarak yok face yok bilmem ne gibi şeyler diyorlar.
Bana da cevap hakkı doguyor dogal olarak. Hatta çarpıcı bir örnegini şu konumda görebilirsiniz...

Yani asıl amacım nickimden dolayı kafalarda oluşan ön yargıyı kaldırmaktı. Ama görüyorum ki yanlış yapmışım. Ağlıyor

H@ckerCesur
04-04-2009, 17:53   |  #33  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
silici06
ya ben sana artık birşey yazmayacam çünkü hastasın sen bakıyorumda hala ciddi ciddi yakışıklıyım falan yazıyorsun... daha fazla uğraşamam açıkçası. ne oldum delisi olmuşsun. yazık. Allah akıl versin diyorum o
Senin baştan beri yazman hata zaten. Ne oldu kıskandın mı ? Gülüş Gülüş Gülüş

Süleyman.
04-04-2009, 18:10   |  #34  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
H@ckerCesur
Hatta çarpıcı bir örnegini şu konumda görebilirsiniz...

Yani asıl amacım nickimden dolayı kafalarda oluşan ön yargıyı kaldırmaktı. Ama görüyorum ki yanlış yapmışım. Ağlıyor
Bir dakika burada duralım bakalım. Burada yazdığım mesajda güven vermediğini söylemem, mesajı sizin yazmanızdan değil. Bir kere hackermail, üzerine tuz biber olarak bir hacker tarafından kurulmuş demişsiniz. Kuranı tanımam etmem. Fakat, eğer insan bir iş yapacaksa, önce güvenilirliği olacak. Onu başka şekilde bir yerde kırmışsa, insanlar da artık güvenmiyorsa, sorun insanlarda değil, o kişidedir. Kimse hırsızlık yapmış birini tutup kapısına güvenlikçi olarak koymak istemez. Ben neden zamanında hackerlık yapmış birinin mail server'ına kayıt olayım. İsterse alası olsun.

Konu da saçma sapan bir hal aldı bu arada tabi. Burada Cesur'a saldıran ve üslubu da bozan kişileri kınıyorum.

H@ckerCesur
04-04-2009, 18:26   |  #35  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
eltahir
Bir dakika burada duralım bakalım. Burada yazdığım mesajda güven vermediğini söylemem, mesajı sizin yazmanızdan değil. Bir kere hackermail, üzerine tuz biber olarak bir hacker tarafından kurulmuş demişsiniz. Kuranı tanımam etmem. Fakat, eğer insan bir iş yapacaksa, önce güvenilirliği olacak. Onu başka şekilde bir yerde kırmışsa, insanlar da artık güvenmiyorsa, sorun insanlarda değil, o kişidedir. Kimse hırsızlık yapmış birini tutup kapısına güvenlikçi olarak koymak istemez. Ben neden zamanında hackerlık yapmış birinin mail server'ına kayıt olayım. İsterse alası olsun.

Konu da saçma sapan bir hal aldı bu arada tabi. Burada Cesur'a saldıran ve üslubu da bozan kişileri kınıyorum.

Dostum ben o siteye güvenli diyorum. Fakat siz bana inanmıyorsunuz. Ayrıca daha önce hata yapmış birisine her zaman bir şans tanınmalıdır diye düşünüyorum. Mutlaka herkesin hayatında pişmanlık duydugu şeyler vardır. Ve ben 4 yıldır o maili kullandıgımı ve güvenli oldugunu söylememe ragmen benim sözüm de hiçe sayılıyor. Tam olarak demek istedigim güvensizlikten kastım budur. Göz kırpma

Battal Gazi
04-04-2009, 18:27   |  #36  
Battal Gazi avatarı
Yıllanmış Üye
366 mesaj

İyi siteye hacker gelmiş. Belki faydası olur. Silinmezse tabi isimden dolayı

yemre_kara
04-04-2009, 18:28   |  #37  
Yıllanmış Üye
360 mesaj
AdRaMiTi

Güzel bir özgeçmiş...

Baştan sona okudum =)

Lakin insanın Adı cıkacağına,Canı cıksın daha iyi...

Adramiti nin aynısı başından sonuna kadar okudum. Bende hevesliyim ama bir türlü uğraşamıyom pc ile. İlkokul 7 de ders çalışmadan günün geçerse bazı şeyler değişiyor. Ben bilgisayar mühendisi olursam bende bir hacker olurum inş. İyi olandan.

Süleyman.
04-04-2009, 19:00   |  #38  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
JADEX
silici haklı bence sen buraya konu açıp kendini bu kadar reklam yapacak kadar hasta birisin.

bizi kınıyan arkadaş sana gel hakemlik yap diyen olmadı rotayı şaşırdın galiba.

Size de gel konuya atla, bir sürü itiş kakış ile forum sakinlerini rahatsız et diyen olmadı sanırım. Birşey söylüyorsanız önce kendinizle çelişmeyeceksiniz. Benim kınamam "lan-lun"lu konuşup "burası babanın yeri mi" tarzı külhanvari edayadır. Konu üslup ve saygı benim için. Size de gelince; bir kere söylediniz, gereksiz yere konu açmışsın demişsiniz, imzana koy demişsiniz. Onun haricinde lafı fuzuli uzatıp "hasta, ruh hastası" vs. kıvamına getirmeye hiç gerek yok. Size ne oluyor?

Süleyman.
04-04-2009, 19:03   |  #39  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
H@ckerCesur
Dostum ben o siteye güvenli diyorum. Fakat siz bana inanmıyorsunuz. Ayrıca daha önce hata yapmış birisine her zaman bir şans tanınmalıdır diye düşünüyorum. Mutlaka herkesin hayatında pişmanlık duydugu şeyler vardır. Ve ben 4 yıldır o maili kullandıgımı ve güvenli oldugunu söylememe ragmen benim sözüm de hiçe sayılıyor. Tam olarak demek istedigim güvensizlikten kastım budur. Göz kırpma
Sizin güvenli demeniz de yetmez. Adamı tanıyor musunuz? Hayır. Ben olsam tanımadığım birine kefil olmazdım sizin kadar kolay bir şekilde. Sadece henüz bir sorunla karşılaşmamışsınız. İleriye dönük bir sıkıntı olmayacağını, en azından risk olmadığını kimse söyleyemez. Ben yine de güvenmem ve bunu siz söylüyorsunuz diye bir anda değiştirecek değilim herhalde.

H@ckerCesur
04-04-2009, 19:31   |  #40  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj

Cidden yeter jadex iyice can sıkmaya başladın. Kullandıgın kelimeler saygı sınırlarını zorluyor. Dikkat et !
eltahir işte ben de tam olarak bu yüzden açtım konuyu Gülümseme

Ahmet Ertuğrul
04-04-2009, 19:52   |  #41  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Sakin olun arkadaşlar. Bu koca tartışmanın sebebi incir çekirdeğini bile doldurmaz. Gereksiz diyen olabilir. Ama bu da bu kadar karşılıklı çatışmaya dönüşmesin bence.

Süleyman.
04-04-2009, 19:59   |  #42  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
H@ckerCesur
eltahir işte ben de tam olarak bu yüzden açtım konuyu Gülümseme
Benim de anlatamadığım şu: Sizi tanısam da, kefil olsanız da güvenmem. Güvensizlik referans olanla alakalı değil yani...

umut101010
04-04-2009, 20:11   |  #43  
umut101010 avatarı
Yıllanmış Üye
1,672 mesaj

arkadaşlar konu açılımış isteyen yorum yazar istemeyen yazmaz her  iki tarafada söylüyorum uzatmayalım kapansın bu konu sonuçta hepimiz bu forumun birer üyesiyiz  gerek yok bu tür tartışmalara

H@ckerCesur
04-04-2009, 20:27   |  #44  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj

insanları anlamak imkansızdır... Artık cevap yazmıycam. eltahir senin de anlatmak istedigini anladım... Aslında haklısın da bu devirde kime güvenilir ki. Ben boşuna çabalıyorum burada. Pes ediyorum. Ve bir daha tartışmalara girmeyecegim. İsteyen istedigini yazmakta.

isteyen istedigi gibi yargılamakta

isteyen istedigi gibi anlamakta özgürdür.

Ben ne söylesem boş. Çünkü kimse ayranım ekşi demez.

Bir ürünün kalitesiz oldugunu tüm dünya bilse bile onu satan adama göre o ürün dünyanın en iyi ürünüdür. Bu herşey için geçerli. Kimse kendi suçunu kabullenmek istemez. ve yaptıgı hataları görmek istemez. Çünkü ona göre yaptıgı şeyler dünyanın en dogru şeyleridir. Fakat ben hatamı kabul ediyorum.

Böyle bir başlık açmamalıydım. Üzgün
Kabul ediyorum forum kirliliği yaptım.
Kelimelerin bittiği yerdeyim. Çünkü foruma açtıgım bir konunun beni bu kadar yoracagını hiç düşünmemiştim. Admine elektronik posta gönderdim. Konuyla ilgili gerekeni yapacagına inanıyorum kendisinin.

Tüm cevap yazanlara teşekkürler. iyi ya da kötü farketmez. Merak edip girmişsiniz sonuçta konuya. İyi ya da kötü düşüncelerinizi paylaşmışsınız.

Son Düzenleme: H@ckerCesur ~ 04 Nisan 2009 20:30
denemeee
04-04-2009, 20:33   |  #45  
Yıllanmış Üye
274 mesaj
JADEX
bana bak h@cercesur senin karşında çocuk yok laflarına asıl sen dikkat et sen kimi tehdit ediyorsun kendine gel burası forum babanın çiftliği değil birde bana üslüp dersi veriyordun önce sen nasıl davramılır konuşulur öğrende öyle geç karşıma anladın mı.
bak arkadasım o adama laf attın baslardan berı okudum ama yeter!

bak sımdı sana calıstıgım sıtelerı verıcem bunların bırınde sen dotunu yırtas qorev alamssın ha ben nasıl aldım 1 konu bıle acmadan orası senın muhendıslıqıne kalmıs adam akıllı konus azıcık reklam olucak amaa olsun sıfr onu korumak ıcın verıcem

1-katliamturk
2-hptimi
3-roothacker
4-jawnex-
5-hostcuda calısıyom bıde host sitesi
6-turkhackteam
7-turksworm....

daha sayamacagım kadar var bu hackledıqım sıtelerde bunun cabası ben bırcok hackledıgım sıte sonradan admın system root vs vs rutbelerler alındım adam ol akllı ol yoksa ... Göz kırpma

H@ckerCesur
04-04-2009, 20:58   |  #46  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj

Benim için tartışmaya girmene gerek yok ozan. Bazen susmak en iyi savunma şeklidir. Konu zaten dallanıp budaklandı ve rekora gidiyor. Kim kimi nasıl tanırsa tanısın benim için pek önemi yok artık. Ne de olsa sanal ortam...

PcMaKeR
04-04-2009, 21:36   |  #47  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

arkadaşlar arkadaş sadece anlatmış kendini.

niye yükleniyorsunuz gereksiz buluyorsunuz.

kırıcı olmayalım arkadaş olalım. Bu yazdıklarınızı herkez okuyor güvensizlik duyuyor saygı bozuluyor. HackerCesur ne güzel anlatmış. kötü mü etmiş şimdi. dövelim mi. atalım mı şikayetmi edelim. adam size zorla okuyun mu dedi.

Kırmayalım arkadaşlar kimseyi. ilerde sizede gelir bu tür kötü düşünceler.

H@ckerCesur
04-04-2009, 22:01   |  #48  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
JADEX
ağzını topla terbiyesiz seni toplamıyacaksanda bir daha bu foruma girme defol karşında bir bayan var senin haddini bil önce sonra gel böbürlen birde beni tehdit ediyorsun utanmadan allam ya!

sen o zamanda gitte o sitelerde takıl anladın mı chıpe girme o zaman ne haliniz varsa görün kardeşim muhatabım olamayacak kadar küçük insanlarsınız siz..!

Aslında anlamalıydım bayan oldugunu çünkü çok konuşurlar. Ve her zaman haklı olduklarını sanırlar oysa her zaman haksızdırlar. O yüzden muhatabım degilsin. Başta söyleseydin eger bayan oldugunu ben 2. mesajı yazmazdım bile...

silici06
04-04-2009, 22:07   |  #49  
Yıllanmış Üye
702 mesaj
PcMaKeR
arkadaşlar arkadaş sadece anlatmış kendini.

niye yükleniyorsunuz gereksiz buluyorsunuz.

kırıcı olmayalım arkadaş olalım. Bu yazdıklarınızı herkez okuyor güvensizlik duyuyor saygı bozuluyor. HackerCesur ne güzel anlatmış. kötü mü etmiş şimdi. dövelim mi. atalım mı şikayetmi edelim. adam size zorla okuyun mu dedi.

Kırmayalım arkadaşlar kimseyi. ilerde sizede gelir bu tür kötü düşünceler.

böyle konular gereksiz konulardır.
arkadaşlık forumu arayanlar başka adreslere gitsin bence..
neden konu gereksiz diyorum çünkü bunlar kişisel profile yazılacak şeyler..
her üye konu dışında konu açıp hayatını anlatsa forumun hali ne olur..
kimse hacker cesur kim diye sormamış etmemiş ee o halde bir insanın durduk yere kendini övmesi sizce doğru birşey midir..

ayrıca buna benzer kişisel konular daha öncede açılırdı ama hepsi sonunda kilitlendi örnek: https://www.chip.com.tr/forum/3-hafta-Yokum_t31481.html

Gone
04-04-2009, 22:16   |  #50  
Yıllanmış Üye
346 mesaj
H@ckerCesur
Zorluklar:
Fakat bu nickimden dolayı hangi forumda biraz paylaşımlar yapsam. Forumu sevsem hemen çekemeyenler ya da benle tartışma çıkarmak isteyenler.(...)
Önceden "uyarmistin". Gercekten dedigin gibi oldu ....