evet bu kadar savastan sonra tum bu konuya yazanlara tek bır sozum olacak okadar kendınız asagıladınız o kadar kastınız alın sıze lafım ıster ustune alırsınız ıstersenızde off sen kımsın dersını bu benım hıc alakader etmez ıste lafım :
"Yükselirken karşınıza çıkanları ezmeyiniz , çünkü düşerkende onlarlar aynı safta olcaksınız." umarı bu soz artık bu konuyu noktalar
--------------------------------------------------------------------------------
sımdıde sıze gelelım hanfendı eger benı asalamaya kalkıyosaz daha kıbar bır dılle uyara bılırdınız veya ıyı bır yanımı soyleyıp sonrada kotu yanımı soyleyebılırdınız ben sıze karsı terbıyemı bozumuyacagım ve benden ozur dılemenızı beklıyorum.Bu lafımda sıze bende :ağzını topla terbiyesiz seni toplamıyacaksanda bir daha bu foruma girme defol karşında bir bayan var senin haddini bil önce sonra gel böbürlen birde beni tehdit ediyorsun utanmadan allam ya!sen o zamanda gitte o sitelerde takıl anladın mı chıpe girme o zaman ne haliniz varsa görün kardeşim muhatabım olamayacak kadar küçük insanlarsınız siz..!
"Seven sever , sevmeyen yoluna gider bizim dünyamız her zaman devam eder ."
---------------------------------------------------------------------------------
bakınız kardesım eger konunun kıtlenecegını bılıyorsanız neden arkdasımıza bole bır tepkıde buluyosunuz.böyle konular gereksiz konulardır.
arkadaşlık forumu arayanlar başka adreslere gitsin bence..
neden konu gereksiz diyorum çünkü bunlar kişisel profile yazılacak şeyler..
her üye konu dışında konu açıp hayatını anlatsa forumun hali ne olur..
kimse hacker cesur kim diye sormamış etmemiş ee o halde bir insanın durduk yere kendini övmesi sizce doğru birşey midir..ayrıca buna benzer kişisel konular daha öncede açılırdı ama hepsi sonunda
sonra arkadas ınsanlardakı en zor seyı on yargı kaldırmaya kendını temız gostermeye calısmı eskılerden bır sozde sıze bende :
"Hayatta atomu parçalamaktan daha zor olan şey on yargıyı kırmaktır."
ister alınırsınız ıster alınmasınız ben lafımı soledım.
evet işte mutlu son demek ıstıryorum