H@ckerCesur kimdir ? hacker nicki nerden geliyor ?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
denemeee
04-04-2009, 22:16   |  #51  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
274 mesaj

evet bu kadar savastan sonra tum bu konuya yazanlara tek bır sozum olacak okadar kendınız asagıladınız o kadar kastınız alın sıze lafım ıster ustune alırsınız ıstersenızde off sen kımsın dersını bu benım hıc alakader etmez ıste lafım :

"Yükselirken karşınıza çıkanları ezmeyiniz , çünkü düşerkende onlarlar aynı safta olcaksınız." umarı bu soz artık bu konuyu noktalar

--------------------------------------------------------------------------------

ağzını topla terbiyesiz seni toplamıyacaksanda bir daha bu foruma girme defol karşında bir bayan var senin haddini bil önce sonra gel böbürlen birde beni tehdit ediyorsun utanmadan allam ya!

sen o zamanda gitte o sitelerde takıl anladın mı chıpe girme o zaman ne haliniz varsa görün kardeşim muhatabım olamayacak kadar küçük insanlarsınız siz..!

sımdıde sıze gelelım hanfendı eger benı asalamaya kalkıyosaz  daha kıbar bır dılle uyara bılırdınız veya ıyı bır yanımı soyleyıp sonrada kotu yanımı soyleyebılırdınız ben sıze karsı terbıyemı bozumuyacagım ve benden ozur dılemenızı beklıyorum.Bu lafımda sıze bende :
"Seven sever , sevmeyen yoluna gider bizim dünyamız her zaman devam eder ."

---------------------------------------------------------------------------------

böyle konular gereksiz konulardır.
arkadaşlık forumu arayanlar başka adreslere gitsin bence..
neden konu gereksiz diyorum çünkü bunlar kişisel profile yazılacak şeyler..
her üye konu dışında konu açıp hayatını anlatsa forumun hali ne olur..
kimse hacker cesur kim diye sormamış etmemiş ee o halde bir insanın durduk yere kendini övmesi sizce doğru birşey midir..

ayrıca buna benzer kişisel konular daha öncede açılırdı ama hepsi sonunda

bakınız kardesım eger konunun kıtlenecegını bılıyorsanız neden arkdasımıza bole bır tepkıde buluyosunuz.
sonra arkadas ınsanlardakı en zor seyı on yargı kaldırmaya kendını temız gostermeye calısmı eskılerden bır sozde sıze bende :

"Hayatta atomu parçalamaktan daha zor olan şey on yargıyı kırmaktır."

ister alınırsınız ıster alınmasınız ben lafımı soledım.

evet işte mutlu son demek ıstıryorum Göz kırpma

Son Düzenleme: denemeee ~ 04 Nisan 2009 22:18
ziyaaa
04-04-2009, 22:32   |  #52  
Yıllanmış Üye
309 mesaj

herşey göründüğü gibi değildir

Süleyman.
04-04-2009, 22:36   |  #53  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
JADEX
ağzını topla terbiyesiz seni toplamıyacaksanda bir daha bu foruma girme defol karşında bir bayan var senin haddini bil önce sonra gel böbürlen birde beni tehdit ediyorsun utanmadan allam ya!

sen o zamanda gitte o sitelerde takıl anladın mı chıpe girme o zaman ne haliniz varsa görün kardeşim muhatabım olamayacak kadar küçük insanlarsınız siz..!

Ne kadar da pespaye, üçüncü sınıf bir üslubunuz varmış yahu sizin. Bir de bayanım diye başkasının tepesine çıkmaya, üslup dersi vermeye kalkıyorsunuz. Önce "bayan var karşınızda" derken kendinizin utanması lazım bu dilden ötürü. Bayanın bayan gibi hanımefendi lisanı olmalı... Sakın şimdi "hesap mı vereceğim, maydonoz olma" vesaire demeyin, sorun sadece ve münhasıran sizinle, kişilik ve karakterinizle alakalı. Beni de esasen hiç mi hiç ilgilendirmez. Ama öncelikle had biliniz. Karşınızdakine (hani bayanım diye meşruiyet zemini oluşturuyorsunuz ya), karşınızdakine, özellikle yaşını da düşünerek saygılı olmayı öğrenin önce. Saygı; sadece sizi tanıyanlara karşı gösterilen bir ritüel değildir, insanın karakterinin bir unsuru, sabit ve ona has bir duruşudur ki onu her ortamda üzerinde taşır, yeter ki insanın bir şahsiyeti bulunsun...

silici06
04-04-2009, 22:39   |  #54  
Yıllanmış Üye
702 mesaj

kendini öven insan kendini över gibi görünürken aslında sürekli etrafındakileri öven, kendi dünyasında "böyle adamlar içinde bir ucubeyim" tadında bir eziklik yaşayan zavallılardır. onun için arkadaşın bize teşekkür etmesi gerekir ona kızdığımız için.:)) hiçbirşey demeseydik daha mı iyiydi.!! öğrenmiş oldu işte kendini övmek iyi birşey değildir.. durmadan kendini öven insan, durmadan kendisini döven bir insanla karşılaşmadan adam olamayacak insandır. umarım cesur kardeş yeterince aydınlanmıştır, birdaha da hayatının hiçbir evresinde bu megalomanlığı tekrarlamaz.

ilginch
04-04-2009, 22:49   |  #55  
Yıllanmış Üye
1,635 mesaj

konu, 'diğer konu dışı'na açıldığı için, isteyen istediğini yazar, kaynanasını bile tanıtır, tabii forum kurallarına aykırı olmamak şartı ile.

ha, konuyu beğenmezsiniz,o zaman yorum yapmazsınız.
ya da kurallara aykırılık varsa 'uyar'ırsınız.

denemeee
04-04-2009, 22:56   |  #56  
Yıllanmış Üye
274 mesaj
eltahir
Ne kadar da pespaye, üçüncü sınıf bir üslubunuz varmış yahu sizin. Bir de bayanım diye başkasının tepesine çıkmaya, üslup dersi vermeye kalkıyorsunuz. Önce "bayan var karşınızda" derken kendinizin utanması lazım bu dilden ötürü. Bayanın bayan gibi hanımefendi lisanı olmalı... Sakın şimdi "hesap mı vereceğim, maydonoz olma" vesaire demeyin, sorun sadece ve münhasıran sizinle, kişilik ve karakterinizle alakalı. Beni de esasen hiç mi hiç ilgilendirmez. Ama öncelikle had biliniz. Karşınızdakine (hani bayanım diye meşruiyet zemini oluşturuyorsunuz ya), karşınızdakine, özellikle yaşını da düşünerek saygılı olmayı öğrenin önce. Saygı; sadece sizi tanıyanlara karşı gösterilen bir ritüel değildir, insanın karakterinin bir unsuru, sabit ve ona has bir duruşudur ki onu her ortamda üzerinde taşır, yeter ki insanın bir şahsiyeti bulunsun...
sizi cani gönülden tebrik edıyorum beyfendım bıde lafım var ama sıze degil :

"Saygınlık lafla , parayla , arsayla kazanılmaz , sagınlık ınsanlar karsı gosterdıgız saygıyla kazanılır." Göz kırpma

umut101010
04-04-2009, 23:56   |  #57  
umut101010 avatarı
Yıllanmış Üye
1,672 mesaj

arkadaşlar gerçekten konu gereksiz yere uzadı kapatalım bu konuyu arkadaşın kendisini tanıtması nerelere geldi bayanlar baylar tekrar söylüyorum konu kapansın artık

silici06
05-04-2009, 00:22   |  #58  
Yıllanmış Üye
702 mesaj
ozan1213
Lutfen saygılı takınınız bızde azımızı bozup dunya duymaqınız lafler edebılır cok ıstıyosanız bu mesajıma evet yazınız!

ya arkadaşım neye evet yazalım ne diyorsun ya?!
kapatalım artık şu konuyu yeter cesur kardeş bile yazmıyor artık siz niye devam ettirme çabasındasınız. bence bu konu silinmeli acıdım size yeterince rezil oldunuz. daha mı yazayım istiyorsunuz yoksa?
(yoruldum ben artık söyleyim)

ziyaaa
05-04-2009, 00:32   |  #59  
Yıllanmış Üye
309 mesaj

Banned
05-04-2009, 01:07   |  #60  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
ziyaaa
anlayan beri gelsin.

Ahmet Ertuğrul
05-04-2009, 01:09   |  #61  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Konu ne uzunmuş okumaktan uykum geldi diyor. Kahkaha

ziyaaa
05-04-2009, 01:13   |  #62  
Yıllanmış Üye
309 mesaj
Kylie
anlayan beri gelsin.
combofix KylieCool

Banned
05-04-2009, 01:34   |  #63  
Banlandı
5,024 mesaj
ziyaaa
combofix KylieCool
bana lakap mı taktın şakacı hüsam seniKahkahaKahkaha
ahmeyt05
Konu ne uzunmuş okumaktan uykum geldi diyor. Kahkaha
açıklama için sağol ahmetçim sende olmasan inan bu arkadaşın ne söylediğini anlamazdım bile geniş bir hayal gücü varHa?

Ahmet Ertuğrul
05-04-2009, 01:53   |  #64  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Evet benim de çok genişmiş, şu hani mürekkep lekesi testi var ya Freud'un. Onu yapmıştım. Hayal gücün çok geniş diyordu. Genelde kötü bir özellikmiş ama kişi kendini gelecekte olmak istediği konumda hayal ederse, motivasyon yaratıp olumlu yönde etkili oluyormuş.

Bu arada blog yaptım, çok heyecanlandım nedense, pek bi şey yok halbuki içinde.

Banned
05-04-2009, 02:02   |  #65  
Banlandı
5,024 mesaj

ferrarisini satan bilge kitabında da vardı bu ilerde olmak istediğin meslek yada kendini hangi konumda görmek istiyorsan ona odaklanmak inancı insanı başarıya götüren kutsal öğretilerden biriydi bir yerde yalanda değil hani bizi yönetinin düşünce olduğunu göz önünde tutarsak.

bloğun şimdiden hayırlı olsun ahmet nod32'i ile işe başlamış olabilirsin ama nasılsa ilerde bloğunun içeriğini genişletirsin sorun değil.

H@ckerCesur
05-04-2009, 12:05   |  #66  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj
TBCMagic
Zorluklar:
Fakat bu nickimden dolayı hangi forumda biraz paylaşımlar yapsam. Forumu sevsem hemen çekemeyenler ya da benle tartışma çıkarmak isteyenler.(...)

Önceden "uyarmistin". Gercekten dedigin gibi oldu ....

Bunu görmek zor degilki dostum. Başıma gelecekleri biliyorum ben. Fakat her konuda oldugu gibi bu konuda da cesurca davrandım ve tüm bunları önceden sezmeme ragmen konuyu açtım. Yine yanılmadım...

Ama grurluyum. Böylesine gereksiz bir konu iki günde 9 sayfa oldu ve 1500 görüntülenme sayısına ulaştı... Bayan olan jadexe başka sözüm yok. Çünkü bizim güneydoguda bayanlar ikinci sınıf insan yerinde. Ben öyle görmesemde Doğuda öyledir. Amacım yeni bir tartışma yaratmak degil. Sadece muhatabım degilmiş. Silici06 da kendi yorumunu yazmış ona da diyecek bir lafım yok. Kızamam da gereksiz bulmuşsa gereksizmiş. 9 sayfalık gereksiz bir konu işte. Gereksiz olmasa devam etmezdi kendisi de...

silici06
05-04-2009, 13:10   |  #67  
Yıllanmış Üye
702 mesaj
H@ckerCesur
Bayan olan jadexe başka sözüm yok. Çünkü bizim güneydoguda bayanlar ikinci sınıf insan yerinde. Ben öyle görmesemde Doğuda öyledir.
yine bir tartışma başlatıyorsun. ne alaka şimdi bunun konuyla ilgisi?
güneydoğulu da olsa bir aydın insan böyle laflar etmez bunlar güneydoğunun belki gerçekleri olabilir ama normalmiş gibi söylemek ayıp.
ama sen kendine yakışanları bu günde söylemeye devam etZonk

denemeee
05-04-2009, 13:10   |  #68  
Yıllanmış Üye
274 mesaj

yuh konuya bak oku oku bıtmıyo bende guzel yazmısım ama hea Kahkaha

Yamay
05-04-2009, 13:14   |  #69  
Yıllanmış Üye
170 mesaj
eltahir
Sonuna kadar konuyu okudum ve el tahir arkadaşımızın bu yazdıkları herşeyi açıklıyor...Alkış

H@ckerCesur
05-04-2009, 13:49   |  #70  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
silici06
yine bir tartışma başlatıyorsun. ne alaka şimdi bunun konuyla ilgisi?
güneydoğulu da olsa bir aydın insan böyle laflar etmez bunlar güneydoğunun belki gerçekleri olabilir ama normalmiş gibi söylemek ayıp.
ama sen kendine yakışanları bu günde söylemeye devam etZonk
Bu benim çıkarttıgım birşey ya da savundugum bir durum degil. İslamiyette bile kadınlar hep ikinci sınıf insan muamelesi görmüştür.
Benim amacım yeni bir tartışma yaratmak olmamakla birlikte bilinen bir gerçegi gündeme getirmektir.
Neden bir erkek 3 kadınla evlenebilirken. Bu normal karşılanırken bir kadın aynı şeyleri yapamıyor ?
Bunları ben çıkarmadım yani.
Ayrıca benim görüşüm eşitlikten yana.
Hz. Muhammedin bile 9 tane karısı vardı...
Ama dünyada 9 erkegi olan bir kadın olamaz. Göz kırpma
Hatta şurdan yola çık. Bir erkegin bir kızla çıkması aile içinde dogal karşılanırken neden bir kızın bir erkekle çıkması hoşgörülmüyor. ?
Bu tartışmayı uzatmayalım çünkü türkiyenin gerçegi budur.
Bende pek muhattab olmam kadınlarla. Ama nedeni bu durum degil. Farklı bir yapım var ben karşı cinsle normalde hiç tartışmaya girmem. Ayrıca kadınların hor görülmesine de en karşı olan benimdir heralde.

Son Düzenleme: H@ckerCesur ~ 05 Nisan 2009 14:01
Yamay
05-04-2009, 14:02   |  #71  
Yıllanmış Üye
170 mesaj
H@ckerCesur
Hz. Muhammedin bile 9 tane karısı vardı...
Arkadaşım başından beri açıkcası senin Haklı olduğunu düşündüm. Fakat bu cümlen olayı bitirir. Kusura bakma ama sen Hz. Muhammes(s.a.v)'in birden fazla evlendiğini bilmeden böyle bir cümle söylemen...Yakışmadı. Ayrıca Hz. MUhammed(s.a.v) aynı anda birden fazla eşi yoktur. Biri öldüğünde belli bir süre sonra evlenmiştir ki bunun da amacı İslamiyeti diğer arap kabilelerine yaymaktır. Biraz araştırma yap istersen... Ve böyle konularda dikkatli ol...

man on the moon
05-04-2009, 14:11   |  #72  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
2,151 mesaj

cesur, sen bizi güldürdün, Allah'ta seni güldürsün....

CU_GS7
05-04-2009, 15:01   |  #73  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Yamay
Arkadaşım başından beri açıkcası senin Haklı olduğunu düşündüm. Fakat bu cümlen olayı bitirir. Kusura bakma ama sen Hz. Muhammes(s.a.v)'in birden fazla evlendiğini bilmeden böyle bir cümle söylemen...Yakışmadı. Ayrıca Hz. MUhammed(s.a.v) aynı anda birden fazla eşi yoktur. Biri öldüğünde belli bir süre sonra evlenmiştir ki bunun da amacı İslamiyeti diğer arap kabilelerine yaymaktır. Biraz araştırma yap istersen... Ve böyle konularda dikkatli ol...
Yeri gelmişken, Kur'an'da kadına verilen "değer" Nisa suresinde yer almaktadır..
Buyurun siz de islamın kadına verdiği "değer"i türkçe okuyun..:

"34. Allah'ın, bazısını bazısına üstün kılması ve onların kendi mallarından harcaması nedeniyle erkekler, kadınlar üzerinde 'sorumlu gözeticidir.' Saliha kadınlar, gönülden (Allah’a), itaat edenler, Allah nasıl koruduysa görünmeyeni koruyanlardır. Nüşuzundan korktuğunuz kadınlara (önce) öğüt verin, (sonra onları) yataklarda yalnız bırakın, (bu da yetmezse hafifçe) vurun."

H@ckerCesur
05-04-2009, 15:01   |  #74  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
Yamay
Ben hz. Muhammed(s.a.v) 9 tane eşi oldugunu biliyorum ve bunu getirdim. Ayrıca yanlış bir bilgi verdigimi sanmıyorum. Kuran'ı Kerim' de bile erkeklere helal oldugu yazıyor. İstersen daha fazla uzamasın konu. Cidden sıkıntı geldi bana. Yorumlara cevap yazmadan da duramıyorum. En iyisi konuyu burda kapatmak.
Ayrıca dini inancım çok iyi degildir. Çünkü islamiyette kadına deger verilmiyor. Ama ben verilmesinden yanayım. Göz kırpma
THE END

Son Düzenleme: H@ckerCesur ~ 05 Nisan 2009 15:04
CU_GS7
05-04-2009, 15:37   |  #75  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
JADEX
zaten kadınlara doğuda ikinci sınıf insan muamelesi yapanlarda hep senin gibi geri düşünceli insanlardır.

tüm forum adına kadınlardan bu yorumun için özür dilemeni istiyorum görelim bakalım senin mükemmelliğin nereye kadarmış.

Arkadaş, yorumundan dolayı özür dileyebilir ya da dilemez onu bilemem..
Ama merak ettiğim bir konu var; Kur'an'da geçen ifadelerden dolayı kimden özür dilemesini bekleyeceksin??

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 05 Nisan 2009 15:38