H@ckerCesur kimdir ? hacker nicki nerden geliyor ?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
H@ckerCesur
03-04-2009, 10:14   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj

Merhabalar. Bu konuda kendimden bahsetmek istiyorum. Amacım isim yapmak filan kesinlikle degildir. Zaten öyle bir niyetim olsa bu yazıyı 262. mesajda yazmazdım.

Her neyse öncelikte tüm önyargılarınızı kaldırarak okursanız. Nickime bakarak soguk ya da olumsuz tavırlar sergilemekten kaçınırsanız sevinirim.

Özgeçmiş:
ilk, orta ve lise egitimlerimi başarılı bir şekilde gaziantepte bitirdim. Takdir, teşekkürsüz dönemim olmadı. Yani çok derste çalışmazdım ama başarılıydım. Bilgisayarla 95 yılında Windows 95 ile babamın işi geregi tanıştım. İş kapanınca da bilgisayar eve gelmişti. İlgiliydik kullanmayı ögrendik. 1999 yılında ilk formatımı attım. Windows 98 kullanıyorduk o zamanlar. İlk web sitem de 2000 yılında olmuştu sitemynetden Gülümseme Lise biter bitmez hiç düşünmeden tereddüt dahi etmeden ilk senemde bilgisayar programlama bölümüne gittim. (2004) Üniversitede en iyi bilen bendim o zamanlar.

Eğitim Sistemi:
Bilgisayar bölüm hocamız iktisatcı, grafik hocamız ise ziraat fakültesi mezunuydu. Derste hatalarını düzeltmekten bir hal oluyordum. Fakat tek kaldıgım eve internet baglatınca (ttnet yeni yeni yaygınlaşıyordu o zamanlar. Kotalı internet 3 gb idi. Gülümseme) ben de derslere internet üzerinden kendimi geliştirerek hazırlanıyordum. Tüm bölüm derslerim AA idi.
Aynı dönemde hackerlige heves ettik. Ve ünlü timlere katılarak hackerlik yaptım. Yani bir heves bir zevkti benim için. Çünkü üniversite de çok boş vaktim vardı. Derslerim iyiydi ve anlıyordum bu işlerden. Sonradan boş iş oldugunu anlayınca bıraktım.

Hacker nicki nereden geliyor...
Yine üniversite zamanıydı 2004 te programlamayı yeni yeni ögreniyoruz. Tabi bilgisayar labaratuvarında tek server var ve tüm okul o labaratuvardan bilgisayar kullanıyordu. Herkese bir hesap verilmişti. Ana makine üzerinden oturum açılıyordu yani. Bilgisayarlar çok eskiydi windows 98 yüklüydü hepsinde fakat ana makine güzeldi. Windows 2003 server yüklüydü ve uzak masaüstü ile tüm okul server üzerine baglanıyordu. Bir arkadaşla iddaalaştık dedi ulan şu adamın msn şifresini nasıl kırarım bir kırsam diyordu. Ben de bundan basit ne var diyordum istesem tüm okulun msnsini kırarım diyordum. Neyse kırarsın kıramazsın diye iddaalaşınca akşam evde basit bir keylogger yazdım. Ertesi gün serverin admin passını kırdım. Tüm hesaplara keyloggeri koyunca 1 hafta sonunda tüm okulun msn şifresi elimdeydi. Hatta hocaların not verdikleri sistem şifreleri bile elimdeydi. İddiayı kazanmıştım ve bu okula yayıldı. Kimsenin msnsine birşey yapmadıgım için olay çıkmadı ve hacker geldi hacker gitti diye çagırmaya başladılar. Bizim de hoşumuza gitti tabi ve ismimin önüne hacker lafını koyarak forumlarda kullanmaya başladım.
Bu arada gerçek ismim Cesur Göz kırpma

Zorluklar:
Fakat bu nickimden dolayı hangi forumda biraz paylaşımlar yapsam. Forumu sevsem hemen çekemeyenler ya da benle tartışma çıkarmak isteyenler. Nickimden dolayı güvenmeyenlerle karşılaştım. Bu da açıkçası beni üzüyor ve sinirlenip biraz agır cevaplar yazınca da hemen banlanıyorum. En son kendi forumumu kurmuştum. Üye sayımda binleri aşmıştı. Fakat işler yogunlaşınca ugraşamadım ve kapattım. Şuan gaziantep te ismime ait bir bilgisayarcı dükkanı işletiyorum. Ve bu forumdayım sürekli. Ve bu forumu gerçekten seviyorum. Amacım güvenlik konusunda bilinçli olmanızdır.

İmzamda önemli konularıma ulaşabilirsiniz.

işte beyler H@ckerCesur budur...

Saygılar...

Son Düzenleme: H@ckerCesur ~ 03 Nisan 2009 10:19
H@ckerCesur
03-04-2009, 17:05   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj

Aynen öyle dostum. Büyük dostluklar kavga ile başlarmış Gülümseme

Batıkan Doğan
03-04-2009, 17:13   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj

Bence siz ikiniz çok güzel anlaşırsınız.

denemeee
03-04-2009, 17:23   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
274 mesaj

""gaziantepte oradamısın hala cevap vermedın dunde sorumustum"" bende ımmortal hacker bır cok sıtede ust duzeylerde gorev aldım 2000 de bılgısayarla tanıstım tabı ozaman derginin biriyle beles ınternet almıstım ole devam ettık ınternette ozan1213 arastırırsan qecmısımı okursunuz Göz kırpma

H@ckerCesur
03-04-2009, 19:35   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
ozan1213
""gaziantepte oradamısın hala cevap vermedın dunde sorumustum"" bende ımmortal hacker bır cok sıtede ust duzeylerde gorev aldım 2000 de bılgısayarla tanıstım tabı ozaman derginin biriyle beles ınternet almıstım ole devam ettık ınternette ozan1213 arastırırsan qecmısımı okursunuz Göz kırpma
dün de cevap verdim bugünde veriyorum evet antepliyim. Antepte yaşıyorum. İstersen dünkü sordugun konuyu açıp bakabilirsin.

Son Düzenleme: H@ckerCesur ~ 03 Nisan 2009 19:37
man on the moon
03-04-2009, 19:42   |  #6  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
2,151 mesaj

H@ckerCesur sen çok yaşa.
Cesur Bilgisayar.
Buluşma noktanız

Son Düzenleme: man on the moon ~ 03 Nisan 2009 19:48
Mustafa Can
03-04-2009, 20:15   |  #7  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
2,248 mesaj
H@ckerCesur
Merhabalar. Bu konuda kendimden bahsetmek istiyorum. Amacım isim yapmak filan kesinlikle degildir. Zaten öyle bir niyetim olsa bu yazıyı 262. mesajda yazmazdım.

Her neyse öncelikte tüm önyargılarınızı kaldırarak okursanız. Nickime bakarak soguk ya da olumsuz tavırlar sergilemekten kaçınırsanız sevinirim.

Özgeçmiş:
ilk, orta ve lise egitimlerimi başarılı bir şekilde gaziantepte bitirdim. Takdir, teşekkürsüz dönemim olmadı. Yani çok derste çalışmazdım ama başarılıydım. Bilgisayarla 95 yılında Windows 95 ile babamın işi geregi tanıştım. İş kapanınca da bilgisayar eve gelmişti. İlgiliydik kullanmayı ögrendik. 1999 yılında ilk formatımı attım. Windows 98 kullanıyorduk o zamanlar. İlk web sitem de 2000 yılında olmuştu sitemynetden Gülümseme Lise biter bitmez hiç düşünmeden tereddüt dahi etmeden ilk senemde bilgisayar programlama bölümüne gittim. (2004) Üniversitede en iyi bilen bendim o zamanlar.

Eğitim Sistemi:
Bilgisayar bölüm hocamız iktisatcı, grafik hocamız ise ziraat fakültesi mezunuydu. Derste hatalarını düzeltmekten bir hal oluyordum. Fakat tek kaldıgım eve internet baglatınca (ttnet yeni yeni yaygınlaşıyordu o zamanlar. Kotalı internet 3 gb idi. Gülümseme) ben de derslere internet üzerinden kendimi geliştirerek hazırlanıyordum. Tüm bölüm derslerim AA idi.
Aynı dönemde hackerlige heves ettik. Ve ünlü timlere katılarak hackerlik yaptım. Yani bir heves bir zevkti benim için. Çünkü üniversite de çok boş vaktim vardı. Derslerim iyiydi ve anlıyordum bu işlerden. Sonradan boş iş oldugunu anlayınca bıraktım.

Yine üniversite zamanıydı 2004 te programlamayı yeni yeni ögreniyoruz. Tabi bilgisayar labaratuvarında tek server var ve tüm okul o labaratuvardan bilgisayar kullanıyordu. Herkese bir hesap verilmişti. Ana makine üzerinden oturum açılıyordu yani. Bilgisayarlar çok eskiydi windows 98 yüklüydü hepsinde fakat ana makine güzeldi. Windows 2003 server yüklüydü ve uzak masaüstü ile tüm okul server üzerine baglanıyordu. Bir arkadaşla iddaalaştık dedi ulan şu adamın msn şifresini nasıl kırarım bir kırsam diyordu. Ben de bundan basit ne var diyordum istesem tüm okulun msnsini kırarım diyordum. Neyse kırarsın kıramazsın diye iddaalaşınca akşam evde basit bir keylogger yazdım. Ertesi gün serverin admin passını kırdım. Tüm hesaplara keyloggeri koyunca 1 hafta sonunda tüm okulun msn şifresi elimdeydi. Hatta hocaların not verdikleri sistem şifreleri bile elimdeydi. İddiayı kazanmıştım ve bu okula yayıldı. Kimsenin msnsine birşey yapmadıgım için olay çıkmadı ve hacker geldi hacker gitti diye çagırmaya başladılar. Bizim de hoşumuza gitti tabi ve ismimin önüne hacker lafını koyarak forumlarda kullanmaya başladım.

Zorluklar:
Fakat bu nickimden dolayı hangi forumda biraz paylaşımlar yapsam. Forumu sevsem hemen çekemeyenler ya da benle tartışma çıkarmak isteyenler. Nickimden dolayı güvenmeyenlerle karşılaştım. Bu da açıkçası beni üzüyor ve sinirlenip biraz agır cevaplar yazınca da hemen banlanıyorum. En son kendi forumumu kurmuştum. Üye sayımda binleri aşmıştı. Fakat işler yogunlaşınca ugraşamadım ve kapattım. Şuan gaziantep te ismime ait bir bilgisayarcı dükkanı işletiyorum. Ve bu forumdayım sürekli. Ve bu forumu gerçekten seviyorum. Amacım güvenlik konusunda bilinçli olmanızdır.

Saygılar...

teşekürler AlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkış
keşke bizim sistemde de öle olsa server yok bütün bilgisayarlar ayrı bi de deepfreeze yüklü Şaşkın kırarımda bide intel desktop boarsa mı yoksa guards mı öle bişey var biosa bağlı onu bitürlü dize getiremedim GülüşIslıkIslıkIslık

arda001
03-04-2009, 20:41   |  #8  
Yıllanmış Üye
190 mesaj

kendinizi deşifre etmeyin ilerde iyi veya kötü anlamda lazım olur mesajları silin cia den veya kötü olarak yüksek bütçeli mafyadan teklif gelir izleri silerseniz yakalanmanız zor olur..hemen aklıma geldi paylaşayım dedim.

denemeee
03-04-2009, 21:27   |  #9  
Yıllanmış Üye
274 mesaj

senın calıstıqın yer nerede yazın qelıp senın calıstıqın yerı basıcamda Kahkaha kavaklıktayız bızde ama annennemqıl orada cwplerını beklıyom

Kapalı Hesap (76993)
03-04-2009, 22:14   |  #10  
Kapalı Hesap
1,382 mesaj

Çok içten bir yazı olmuş okuldaki '' Hacker '' lakabı da tam uymuş Gülümseme , paylaştığınız için teşekkürler.

Sevdimsadece
04-04-2009, 07:42   |  #11  
Yıllanmış Üye
172 mesaj

4 yıl oku hackerimde kafa bu kadar basıyor işte :D ne yapacaksın yahu 4 sene bitirdin 4 senen gitti sen hiç ileriyi düşünmüyormusun yarın çolugun çoçuguna okulda baban ne iş yapıyor dediklerinde hackermi diyecek bide ismimden dolayı güvenmiyorlar diyorsun neyine güvenecem hacker nickli milyonlarca kişi var bu türk net aleminde

şaçma şapan bir konu özgeçmişini okudum proförüm demeyi unutmuşsun ekle çünkü öyle bir anlatmışsınki senin gibi o bölümü okuyan çok ender insan var gibi tek tük :D bulunmaz hint kumaşı gibi

çok merak ettim asıl ne işle ugraşıyorsun hani okulu bitirip geziyorsun ay pardon hackerlikmi yapıyorsun yoksa bir yerde çalışma hayatına başladınmı

bu özgeçmişte birde özendigin kişiler eksik :D mikiyemi özendin (Kevin Mitnick)
özendiysen söyleyim o adam tam bir aşalık allahtan tek istegim birgün onun yaptıgı gibi telefon hatlarını bir hacker bozuntusu bozar aha o anda bu aşalık adamın en sevdigi kalp kirizi geçirir sonra arar acili aha telefon uçmuş :D ozaman hatırlar ne bok yedigini zamanında

H@ckerCesur
04-04-2009, 09:38   |  #12  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
arda001
kendinizi deşifre etmeyin ilerde iyi veya kötü anlamda lazım olur mesajları silin cia den veya kötü olarak yüksek bütçeli mafyadan teklif gelir izleri silerseniz yakalanmanız zor olur..hemen aklıma geldi paylaşayım dedim.
kimseden korkum yok. Yaptıgım şey basit birşeydi zaten. Öyle kredi kartı dolandırıcılıgı işine filan hiç girmedim. Sadece birkaç zararlı site çökertmiştik. Onun dışında hacker işini çoktan bıraktım. Yani şuan nickim hacercesur ise bu beyaz şapkalı demektir. Kısacası "security administrator."

H@ckerCesur
04-04-2009, 09:48   |  #13  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
Sevdimsadece
4 yıl oku hackerimde kafa bu kadar basıyor işte :D ne yapacaksın yahu 4 sene bitirdin 4 senen gitti sen hiç ileriyi düşünmüyormusun yarın çolugun çoçuguna okulda baban ne iş yapıyor dediklerinde hackermi diyecek bide ismimden dolayı güvenmiyorlar diyorsun neyine güvenecem hacker nickli milyonlarca kişi var bu türk net aleminde

şaçma şapan bir konu özgeçmişini okudum proförüm demeyi unutmuşsun ekle çünkü öyle bir anlatmışsınki senin gibi o bölümü okuyan çok ender insan var gibi tek tük :D bulunmaz hint kumaşı gibi

çok merak ettim asıl ne işle ugraşıyorsun hani okulu bitirip geziyorsun ay pardon hackerlikmi yapıyorsun yoksa bir yerde çalışma hayatına başladınmı

bu özgeçmişte birde özendigin kişiler eksik :D mikiyemi özendin (Kevin Mitnick)
özendiysen söyleyim o adam tam bir aşalık allahtan tek istegim birgün onun yaptıgı gibi telefon hatlarını bir hacker bozuntusu bozar aha o anda bu aşalık adamın en sevdigi kalp kirizi geçirir sonra arar acili aha telefon uçmuş :D ozaman hatırlar ne bok yedigini zamanı

Mesajımda hacker olayını bıraktıgım yazıyordu. Şuan ise Gaziantepte kendi bilgisayarcı dükkanım var. Cesur Bilgisayar diye. Kendi işimi yapıyorum. Ve piyasadaki en iyi bilgisayarcıyım diyerek rahatlıkla grur duyabilirim. 8 bilgisayar gezip sorununu çözemeyen insanların 3 bilgisayarcı gezip sorununu çözemeyen insanların sorunlarını format dahi atmadan çözebiliyorum.
Hatta sorun ne olursa olsun. Virüs, sistem çökmesi, yazılım hataları vs. Format atmadan sorunları çözerim.
Ama çogu bilgisayarcı(!) msnye girmese format atıyor...

çocugum baban ne iş yapıyor dediklerinde grurla CESUR BİLGİSAYARIN SAHİBİ diyebilir. Göz kırpma Çünkü şu ana kadar benim hiçbir müşterim benim hakkımda olumsuz bir durumla gelmediler bana. Onlarca bilgisayar sattım. Bir tane sorunla gelmediler bana. Ben işimi müşteriye göre yapıyorum. Kafama göre degil. Birebir iletişim kurarak.
Tatlı dil güler yüz ve uygun fiyat benim prensibimdir.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir...

Gaziantep te Karataş ugur center iş merkezinin içinde dükkanım var merak eden bir arkadaş vardı. Her zaman basmaya gelmesini beklerim Göz kırpma

panda34
04-04-2009, 10:29   |  #14  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
ozan1213
Maşallah , ben 1993'te bilgisayarla , 1998'de internetle tanıştım Beğendim

denemeee
04-04-2009, 10:34   |  #15  
Yıllanmış Üye
274 mesaj
mengu88
Maşallah , ben 1993'te bilgisayarla , 1998'de internetle tanıştım Beğendim
ama aramıztakı tek fark yas farkı 15 yasındayım Göz kırpma bence sız en az 18 yasındasınız

Sevdimsadece
04-04-2009, 14:06   |  #16  
Yıllanmış Üye
172 mesaj

ya boş boş bir konu olmuş hacker kardeşim basmaya gelmeye niyetim yok :D boş yere zaman kaybetmeyim ama inan özgeçmişin öyle bir olmuşki hık dedim kaldım   banene hemde sana kimse güvenmiyrosa ozaman sende düzgün bir isim bul mesela benim lakabım aşıktır (genelde arkadaşlarımın aşk konularını saatlerce dinledigim  ve genelde kırgınlıkları giderdigim içim aşk adamı yada aşık diyorlar olmadı sevdim diye çagırıyorlar) parentez içindede dedegim gibi sevilen bir insanım arkadaşlarımda beni sever bir sorunları oldumu hemen gelirler iki gün görmesinler ararlar sıkıldımmı başımda beklerler böyle arkadaşlıklarımız vardır kırarız dökeriz egleniriz yaşım 22 oldu ve gayet memnunun  çünkü hep destek olan insanlarlayım köstek olan çıkmıyor

dedigim şu git kendine şöyle düzgün bir isim bul olmadı herkes seni ne ile çagırıyorsa onla üye ol özgeçmişini yazarak çözüm bulunmaz

panda34
04-04-2009, 14:23   |  #17  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
ozan1213
ama aramıztakı tek fark yas farkı 15 yasındayım Göz kırpma bence sız en az 18 yasındasını
21 Göz kırpma

denemeee
04-04-2009, 14:47   |  #18  
Yıllanmış Üye
274 mesaj
mengu88
21 Göz kırpma
yani siz hesaplayın sımdı Göz kırpma

silici06
04-04-2009, 15:30   |  #19  
Yıllanmış Üye
702 mesaj
H@ckerCesur

Özgeçmiş:

Eğitim Sistemi:

Zorluklar:

Saygılar...

bunları konu olarak açacağına profiline yazman gerekirdi ayrıca şunu unutma bir kere hacker adam ben hackerim diye kendi demez. ikincisi hiçbir gerçek hacker,nick alırken nickinin içinde hacker kelimesini kullanmaz.
zaten nicklerde en nefret ettiğim durumlar; hayatında hiç cd player mikser turntable vs kullanmamış adamların dj bilmemne diye nick alması, nerde abaza kro vs varsa kral bilmemne yada bilmemne kral diye nick alması, nerde bir keylogger ile şifre alanların da hemen kendine hacker bilmemne diye nick alması, çirkin kızların kendini güzel kız gibi gösterecek şekilde nickler alması vs vs vs

Son Düzenleme: silici06 ~ 04 Nisan 2009 15:45
H@ckerCesur
04-04-2009, 16:34   |  #20  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj

konuyu gereksiz bulanlar yazmasınlar... Göz kırpma
zaten konu dışı bölümüne açtım.

H@ckerCesur
04-04-2009, 16:52   |  #21  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj

inan o kadar çok gereksiz konu var ki aklın şaşar. Silsen site hızlanır. database rahatlar. Ayrıca madem gereksiz. Neden yüzlerce insan konuya giriyor. Ve onlarca mesaj geliyor Gülümseme
haftada bir kitap okurum. İşim geregi günde onlarca insanla konuşurum. İnsan pisikolojisini de bilirim az çok. Ve gereksiz diyenlerin aşagılık kompleksi var... Siz kabul etmeseniz de bu gerçegi degiştirmez. Göz kırpma

Burası özgür bir forumdur. Bir konuyu gereksiz buluyorsan girmezsin cevap yazmazsın olur biter... Geek

Son Düzenleme: H@ckerCesur ~ 04 Nisan 2009 16:56
silici06
04-04-2009, 17:07   |  #22  
Yıllanmış Üye
702 mesaj
H@ckerCesur
inan o kadar çok gereksiz konu var ki aklın şaşar. Silsen site hızlanır. database rahatlar. Ayrıca madem gereksiz. Neden yüzlerce insan konuya giriyor. Ve onlarca mesaj geliyor Gülümseme
haftada bir kitap okurum. İşim geregi günde onlarca insanla konuşurum. İnsan pisikolojisini de bilirim az çok. Ve gereksiz diyenlerin aşagılık kompleksi var... Siz kabul etmeseniz de bu gerçegi degiştirmez. Göz kırpma

Burası özgür bir forumdur. Bir konuyu gereksiz buluyorsan girmezsin cevap yazmazsın olur biter... Geek

aşşağılık kompleksi asıl sende var durduk yere niye kendini anlatmaya ihtiyaç hissediyorsun acabaSinsi

hiç sevmem senin gibi kendini övenleriZonk

H@ckerCesur
04-04-2009, 17:11   |  #23  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj

Gereksiz bulan arkadaşları bir kenara atarak. (Onları takmıyorum.) Diger arkadaşlar için ve konuyu gereksiz bulanların inadına H@ckerCesur'u tanıtmaya devam edecem. Bundan sonraki gelecek olumsuz yorumlara aldırış dahi etmeden. H@ckerCesur'un ayrıca ne kadar iradeli birisi oldugunu gösterecem sizlere. Şayet gereksiz bir konuysa zaten site yöneticileri sileceklerdir. Fakat 2 gündür silinmedigine göre demek ki gereksiz degilmiş...

evet H@ckerCesur bir dönemler 145 kilo geliyordu...

Ve H@ckerCesur kendi iradesiyle 100 kiloya kadar düştü.

Son Düzenleme: H@ckerCesur ~ 04 Nisan 2009 17:13
silici06
04-04-2009, 17:23   |  #24  
Yıllanmış Üye
702 mesaj
H@ckerCesur
Gereksiz bulan arkadaşları bir kenara atarak. (Onları takmıyorum.) Diger arkadaşlar için ve konuyu gereksiz bulanların inadına H@ckerCesur'u tanıtmaya devam edecem. Bundan sonraki gelecek olumsuz yorumlara aldırış dahi etmeden. H@ckerCesur'un ayrıca ne kadar iradeli birisi oldugunu gösterecem sizlere. Şayet gereksiz bir konuysa zaten site yöneticileri sileceklerdir. Fakat 2 gündür silinmedigine göre demek ki gereksiz degilmiş...

evet H@ckerCesur bir dönemler 145 kilo geliyordu...

Ve H@ckerCesur kendi iradesiyle 100 kiloya kadar düştü.

tipe bak allahım yaa resim de koydu Kahkaha

kardeş asıl aşağılık komleksi olan sensin iyice belli oldu kaynağı da geçmişte 145 kilo gelmendenmiş bence o nedenle geçmişine ait bastırılmış duygular nedeniyle böyle konular açman normal diye düşünüyorum şu anKahkaha kendini tatmin ediyorsun

ayrıca bizim dediklerimizi çekememezlik olarak algıladın ya daha birşey demiyorum sana ukala herif sen bizi nerden tanıyorsunda kendinle kıyaslayıp kendini bu kadar üstün görebiliyorsun Sinirli psikolojik deli

H@ckerCesur
04-04-2009, 17:30   |  #25  
OP Yıllanmış Üye
1,881 mesaj

Bende hiçbir zaman kilo yüzünden veya başka birşey yüzünden aşagılık kompleksi olmadı dostum. Benim kilo verme nedenim sadece saglıgım içindi... En kilolu zamanlarımda bile kendimle barışıktım. Göz kırpma

Ayrıca çok iyi bilgisayar bilgim var.
Çok güzel kendime ait bir işim var.
Gitar bağlama gibi enstürmanları çalabiliyorum yetenek var.
Sesim güzel. Radyolarda canlı yayınlara çıkmışlıgım var.
Güzel yemek yaparım parmaklarını yersin.
Bunları ben söylemiyorum çevremdeki insanlar söylüyorlar.
Neden aşagılık kompleksim olsun ki. ?

Birşeyler paylaşmak suç mu ? Ben her zaman gerçekçiyimdir. Anlattıgım şeylerin dogrulugunu resimlerle desteklerim. Lütfen benim konuma başka mesaj yazma olur mu ? sizle ugraşacak zamanım yok. Bu mesajı yazarken bile 3 müşteriyle ilgilendim. Göz kırpma

Son Düzenleme: H@ckerCesur ~ 05 Nisan 2009 12:16