H@ckerCesur kimdir ? hacker nicki nerden geliyor ?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
H@ckerCesur
05-04-2009, 15:46   |  #76  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj

Ben kadınların dogudaki gerçegini dile getirdim. Ve bunu kınadıgımı belirttim. Kimden ne için özür dileyecegimi anlamadım. Sen konuyu kendi anladıgın gibi anlamışsın sadece Jadex.

Ayrıca gereksiz bir konunun bu kadar hit alması da gerçekten alkışlanacak bir durum.
Ne kadar gereksiz varmış meger diyesi geliyor insanın (!) inan varya sadece bu konum için degil. Açtıgım tüm konularım böyle hit alıyor benim. Gülümseme
sende benim sayemde isim yapıyorsun işte. Aha bir de bayan oldugunu ögrendi artık millet senin. Sonra Jadex geldi Jadex gitti. Yorumlarının tutkunları filan çıkacak. Özel mesajlar yagmur gibi gelecek. Ne oldu ben zamanında H@ckerCesur la atıştım diyeceksin. Kendine rant saglıyorsun bence.

denemeee
05-04-2009, 15:55   |  #77  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
274 mesaj

beyler hepınız tam bır komedısınız koptum ya Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

ayrıca 9 karısı olduquda doqrudur . Peygamberımız {s.a.v] kadınları korumak ıcın evlenmıstır.hıc bır baska dusunce aklınız ucundan bıle gecmesı yanlıstır!

silici06
05-04-2009, 15:58   |  #78  
Yıllanmış Üye
702 mesaj
H@ckerCesur
Ayrıca gereksiz bir konunun bu kadar hit alması da gerçekten alkışlanacak bir durum.
Ne kadar gereksiz varmış meger diyesi geliyor insanın (!)
ya birader artık yeter sus ya
sen yazdıkça millete cevap hakkı doğuyor işte bunu anlamayacak ne var.
kaç kere bu konuya birdaha yazmayacam dedin yine yazıyorsun artık kapat konuyu uzatma bi sus artık yawZonk

CU_GS7
05-04-2009, 16:00   |  #79  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
ozan1213
beyler hepınız tam bır komedısınız koptum ya Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
ayrıca 9 karısı olduquda doqrudur . Peygamberımız {s.a.v] kadınları korumak ıcın evlenmıstır.hıc bır baska dusunce aklınız ucundan bıle gecmesı yanlıstır!
Bence de Nisa suresi ayet 34'e kopmakta haklısın..

H@ckerCesur
05-04-2009, 16:00   |  #80  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj
JADEX
dini konular tartışılamıyacak kadar kutsal değerlerdir onun içinde bu tartışmaya dahil edilmemesi daha iyi
Ben de o yüzden kapatalım diyorum zaten. Ama senle uzun uzun konuşmak isterdim. Çünkü nasıl bir ruh halinde oldugunu gerçekten çözemedim. pmlerimi de engellemişsin. Sanki kötü birşey yazıyorum. Korkma H@cklemem seni... Göz kırpma

Selçuk İslamoğlu
05-04-2009, 16:07   |  #81  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Ah ah, nereden nereye... Değil mi?

Ben senden daha uzun mesafeyi pisletebilirim muhabbeti baymadı mı kimseyi?