Bende o adama odaklandım :D
Ben doğduğum sene çıkmış W95 :D
Hepinize benden çikolata
Az konu deişcek amaYaw Valla adama bakınca duygulandım ha...
Bir zamanlar W7,W8,Vista yokmuş :)
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]Belkide bizden 10 yıl sonra bizim resimlermize bakarak aynen duygulanırlar.
Kim bilir 10 sene sonra ne çıkacak windows 16 belkide 20 artık küçümserler win7 yi küçümseyecek
kesko abi faceye gel yav?
Yaw Valla adama bakınca duygulandım ha...Aynen öyle olcakBelkide bizden 10 yıl sonra bizim resimlermize bakarak aynen duygulanırlar.
Kim bilir 10 sene sonra ne çıkacak windows 16 belkide 20 artık küçümserler win7 yi küçü
Yenisi eskisini yok edecek.
Ama hatırlayanlarda hatıra olarak kalacak
abi o zaman hiç uğraşmadan direkt şunu alayımbu iyi buda mutlu kullanıcı yorumları:
http://www.vatanbilgisayar.com/B ... ils.aspx?I_ID=50922Genel Değerlendirme
Ortalama Puan
3,7
Bu ürüne toplam 3 yorum yapıldı
Yorum yapan 3 kişiden 3 kişi sevdiklerine bu ürünü önerdi.
Ürün Yorumları
Eklenme Tarihi 13.03.2012
MUSTAFA GÜLER BURSA
CPU Fiyatına Kasa
Arkadaşlar bu ürünü 13 Mart tarihinde %25 indirim ile aldım ürünün en güzel yönü HDD Ekran Kartı vb Gibi araçları vidalama ile uğraşmıyorsunuz. %86 lık bir verimliliği var fakat bunun yanında 120 mm 2x fan almanızı da tavsiye ederim ön 120 mm fan yetersiz kalacaktır o.c ile kullananlara ve yaz aylarında eğer işlemci ve ekran kartınız yeni nesil ise PSU nun hava çıkısı gayet iyi ve fan yerleşkelerine göre hava sirkülasyonu iyi hazırlanmış... düşük bütçelilere yada parasının kıymetini bilenlere tavsiye edebileceğim fiyatına göre en iyi üründür
Artıları: CPU fiyatına Kasa ve %85 Verimlilik yani 500-550 wat arasındaki değerler doğru
Eksileri : 4 fan desteklemesine rağmen tek fan ile geliyor olması ön pw & res.ledler çok belirgin değil
Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Evet
Bu yoruma katılıyor musunuz ?
Eklenme Tarihi 15.02.2012
HÜSEYIN YARAT ADANA
XIGMATEK 600w
arkadaşlar geçenlerde aldım kasa fena değil i7 k ile overclock ta yaptım güç gayet yeterli fakat açma kapama ve reset led leri hiç görünmüyor
Artıları: geniş hacim orta düzeyde sağlamlık
Eksileri : reset ve power düğmelerindeki led,ler görünmüyor
(2kişiden 2 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 15.08.2011
ALİ RIZA ATASEVER İSTANBUL
Detaylı Bilgi Yok
Bu fiyata bu ürün başka yerde bulunmaz. Ama benim merak ettiğim güç kaynağı nasıl birşey. Çünkü bu fiyata sadece güç kaynağı satılıyor. Ben almayı düşünüyorum. Ama en azından 6 Pin PCI-Express VGA çıkışı varmı onu bilsek iyi olurdu.
Artıları: Fiyatı - 600 W PSU
Eksileri : yok
(2kişiden 1 kişi yoruma katıldı )
Hem (Bu lafı kullanmayı sevmiyorum ama) sen daha çömezsin bizden kapacağın bişiyler varken bizi şikayet ediyon adama bak yaw :D Bansa ban korkmuyorum şutlarlarsa şutlasınlar. Şöyle ikidebirde konuya bodoslama dalmayın lütfen rca ediyorumÇömez olan ben miyim? 2010 yılından beri takip ediyorum forumu.mesaj sayım seni aldatmasın sadece gerekli şeylerde yorum yapıyorum.bilmem anlatabildim mi?Hem burda photoshop bilgimizide konuş
Çömez olan ben miyim? 2010 yılından beri takip ediyorum forumu.mesaj sayım seni aldatmasın sadece gerekli şeylerde yorum yapıyorum.bilmem anlatabildim mi?Yalan Vallaha yalan külliyen yalan her iddiasına girerim ki sen bu forumu takip etmiyosun dur bakıyom mesajlarına nekadar bilgilisin bay çömez aceba birilerine sistem mi topladın
Gerçektende çok gerekli konular anlatamam
vay be "Acvented system care anti virüs" bir tek bu yorumun iyidi ama Acvanted system cere öyle arkaplanda çalışıp süreekli windowsu kouyan bi program deiil çok dehlikelidir genel amacı taramadır ve güvenli modda deilken sistem taranırsa büyük kayıplarda alınabilir. Şans eseri hiç bir şey olmadanda sıyrılabilir :D
Bu doğru ben bu foruma sonradan geldim ama çok çabuk öğrenirim lütfen sininle tartışmak istemiyorum git kendine bi mod bul çağır dövdüttür bizi
Ben o olayı anlamıyorum işte. Bence üyeliği mesaj saysınına göre değil üyelik tarihine göre yeni üye falan yapsınlar.
Ben o olayı anlamıyorum işte. Bence üyeliği mesaj saysınına göre değil üyelik tarihine göre yeni üye falan yapsınlar.Kardeş ben zaten mesaj sayısına bakmadım adının eüstünde kocaman Yeni Üye yazıyordu
Ama bence mesaj sayısına göre yapmaları daha iyi yoksa atıyorum 1 hafta forumda yat OH!!! üyü oldun çıktın :D
Bu gün gıcıklığına gittim marketten bir kutu çikolata aldım.
Kasiyer gız garip garip baktı ve sormadan edemedi. Aabi bu kadar çikolatayı naapacaksın dedi.
Ben de dedim ki evde yamyamlar var onlara vereceğim.
Hadi git de Cuma günü gel canım hadi şimdi yanımda bozuk yokErgen olduğun profil resmindende yazılarındanda belli.suç bende senle tartışmaya girdim.yok Chip salaklaşıyor :D :D :mesaj sayını nasıl arttırdığında belli.2 hafta forumda takılıp önüme gelen konuya gerekli gereksiz mesaj yazsam benim mesaj sayısıda tavan yapmıştı.sakın alınma bütün mesajların gereksiz demiyorum aralarında vardır belki gerekli olanı.Gerçektende çok gerekli konular anlatamamhayal gücünede hayran kaldım doğrusu :D
vay be "Acvented system care anti virüs" bir tek bu yorumun iyidi ama Acvanted system cere öyle arkaplanda çalışıp süreekli windowsu kouyan bi program deiil çok dehlikelidir genel amacı taramadır ve güvenli modda deilken sistem taranırsa büyük kayıplarda alınabilir. Şans eseri hiç bir şey olmadanda sıyrılabilir :