sarı pspstyaforumda kız varYa ARTIK kuşak çatışması denilen halt yüzünden tam tersi oluyor diye biliyorum ama ŞU YEŞİLÇAM veya HOLYWOOD filmlerin romantik kısmında kaldıysanız bilemem.(Artık oralarda kızlarda erkeklerden daha kötü)
bence erkek olarak doğmamış olmamız. narin nezaket sahibi oluşumuz.merhamet ve vefa konusunda koşsalar yetişemezler bize.ve onlar asla anne olamazlar ,dünyanın karşılıksız en temiz sevgisini asla tadamayacaklar!ve recep ivedik'e benziyo çoğ
Kız olmanın nesi güzel?
bununla ilgili bi site vardı kızlar erkekle iddiaya giriyordu sözde 50 bin neden varmış böyle şeylere hiç gerek yok aslında erkekler için erkek olmak iyi bayanlar için bayan olmak yani böyle şeylerde genelde torpil oluyor ne demek istediğimi tam anlatamadım ama anlayanlar olabilir
canın sıkıldıgın zaman sacını kestirir,istedigin zaman sacının rengini değiştirebilirsin :D ( inan cok işe yarıyo ahaha :D )
voiicecanın sıkıldıgın zaman sacını kestirir,istedigin zaman sacının rengini değiştirebilirsin :D ( inan cok işe yarıyo ahaha :D )bunu erkeklerde yapıyor ben mesela canım sıkıldıkça imaj değiştiririm (boyama hariç):)
MeisterBana yardım edermisiniz... Kız olmanın güzel yanlarını yazın...Lütfen...Sorundaki amacı anlamadım. Memnun değil misin kız olmaktan, yoksa son zamanlarda çok mu kötü gidiyor hayatın?
JADEXyalnız arkadaş erkek kız değil sanırım konu dalgınlığına geldi senin.amaç şMeisterkız olmanın ne kadar kolay olduğunu ve neler yapabileceğini savundum 50.000slogana da az kaldı yardımlarınız için teşekküanlatmaya çalıştığım şey "iyi manken olur" du
JADEXyalnız arkadaş erkek kız değil sanırım konu dalgınlığına geldi senin.Cık. Sen dalgınsın. Bak Mustafa Can da alıntı yapmış. 50000 nedene az kaldı diyor kız. Ondan yardım istemiş.Yalnız şuna koptum.
Haydi kızlar sizlerde berkecan ın etek giyip gezmesini iztiyorsanız kız olmanın güzel yanlarını yorum kısmına yazın.Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 10 Nisan 2009 23:03
Ben şöyle anladım(belki ben yanlış anlamışımdır):
Şimdi bu kız berkecan'a etek giydirtmek için 50000 adet kız olmanın güzel yanlarını bir araya getirmeye çalışıyor. İddiaya girmişler. Berkecan kız olmanın nesi iyi demiş(kız grubuna). Kızlardan biri de(aynı zamanda bu konuyu buraya açan kız sanırım) 50000 tane bile sayarız demiş. Berkecan'da siz 50000 maddeyi tamamlayın, ben de etek giyip gezeceğim demiş.
Geheimnisahmeyt05 ve Jadex bu konuya bayağı bi takmış durumda bnce meister gelip olayın aslını açıklasın...bence de fena halde takmışlar benim bu sorunun cevabıyla erkek ya da kız olduğumun ne alakası var ki
Meisterbence de fena halde takmışlar benim bu sorunun cevabıyla erkek ya da kız olduğumun ne alakası var kiEvet sonuçta her türlü saçma bir konu ve yeterince çocukça evet.. =)
JADEXHaaa...! bişe anladımsa ne olayımKonu çocukça ve saçma bence..
kız olmanın nesi güzel gelin biz erkek olanın neyi güzel onu tartışalım dicem ama chipe sığdıramayızz :))
samet713kız olmanın nesi güzel gelin biz erkek olanın neyi güzel onu tartışalım dicem ama chipe sığdıramayızz :))e tamam da ben böyle bi konu açtım ve yazılıyor bazı yorumlar saçmada olsa kimse zorla gel oku da bişey yaz demiyor... Bu arada bütün yardımlarınız için teşekkür ederimGerçekten çok yadım ettiniz..Amacımıza ulaştık 50.000 tane slogan yazdık yani Berkecan o eteği giyecek.. Asıl önemlisi rekora doğru koşuyorBütün iyi ve kötü yorumlarınız için teşekkürler....
(samet713) e artık sende erkeklerle ilgili açarsın ona yorum yaparlar...
http://kizlararasinda.com/ diye bi site var. sanirim bu son zamanlarda cikan televizyonda bi reklam var... o mu_?
3000N100http://kizlararasinda.com/ diye bi site var. sanirim bu son zamanlarda cikan televizyonda bi reklam var... o mu_?ewet
Meistere tamam da ben böyle bi konu açtım ve yazılıyor bazı yorumlar saçmada olsa kimse zorla gel oku da bişey yaz demiyor... Bu arada bütün yardımlarınız için teşekkür ederimGerçekten çok yadım ettiniz..Amacımıza ulaştık 50.000 tane slogan yazdık yani Berkecan o eteği giyecek.. Asıl önemlisi rekora doğru koşuyorBütün iyi ve kötü yorumlarınız için teşekkürler....hiç sorun deyil açarım ..işim bitsin :)
(samet713) e artık sende erkeklerle ilgili açarsın ona yorum yaparlar...
kızlararasında.com dan berkcanın eteğine bakabilirsiniz...