Bana yardım edermisiniz... Kız olmanın güzel yanlarını yazın...Lütfen...
Kız olmanın nesi güzel?
Bunu bence en yakınındaki kızlara sor burdan cvp çıkmaz kimse merak etmiyor böyle bişiyi sanırım...:D:D:D
yellowstoneBunu bence en yakınındaki kızlara sor burdan cvp çıkmaz kimse merak etmiyor böyle bişiyi sanırım...:D:D:yine de teşkür bişeyler çıkar belki
istedikleri gibi terör estirip sonradan reglim özür dilerim diyip, façayı kurtarabilmelerinin yüksek olması
her sabah sakal traşı olmak zorunda olmayışları
birbirlerine beklenmedik eşşek şakaları yapma adetleri olmaması
bir ortamda eğer bayan güzelse erkeklerin torpil yapması sonucu daha kolay iş bulması bu açıdan hayatı kolay olması
Razorbackbir ortamda eğer bayan güzelse erkeklerin torpil yapması sonucu daha kolay iş bulması bu açıdan hayatı kolay olmasıBu erkek olup, hemcinslerinin bu zaafına üzülmekle ilgili :)
forumda kız olmadığı için bu soruyu cevaplamak bize düşmez kanımca taraflı bir ortamda bulunuyoruz.
MeisterBana yardım edermisiniz... Kız olmanın güzel yanlarını yazın...Lütfen...Ailen kız olduğun için çeşitli kısıtlamalar uyguluyor olmalı sana. Baskılardan bıktığından "keşke erkek olarak dünyaya gelseydim" düşüncesindesin. Erkeklerin toplumdaki serbestliği seni bir hayli cezbetmiş. Erkeklerin egemenliği altında yaşamak hoşuna gitmiyor.
Ama böyle görünmesine karşın aslında kadınların söz sahibi olduğu bir dünyada yaşanıyor. Bir kadın istemezse erkek yanına bile yaklaşamaz. Erkeğin beğendiği bir kıza yaklaşması, konuşması toplumumuzda zor. Kadın hoşlanmamışsa erkek ne etse nafile. Türkiye'de kadın olmak büyük şanstır. Avrupada kadının toplumdaki statüsü farklı olduğundan olması gerektiği kadar önemlidir. Bizdeki kadınlara bakış açısındaki farktan dolayı mücevher gibi görülmektedir. Güzel bir kızsan iş bulma, kariyer yapma, gençken istediğin birini kolayca elde etme, ileride de zengin bir erkekle izdivaç, insanların sana güzel olduğun için hayranlıkla bakmaları gibi birçok avantajlara sahip olursun.
Onlar hakkında söylenenlerden ikisi;
Kadın insanın gölgesi gibidir; kovalarsanız kaçar, kaçarsanız kovalar.
-CHAMFORT-Bir kadin kisik sesle konusuyorsa birsey
istiyor demektir.Sesini yükseltiyorsa bilin ki istedigini elde
edememistir...
-Anonim-
kız olmusun bıde sordugun soruya bak be kardeşim..
AdRaMiTiTabi kız olmak farklı bıseyEvlenmediğin Sürece Baban'ın haklarından yararlanan taraf olursun ( Daha ne olsun ) Tabi bekarsan
Cıkma Teklifi alan olursun cogu zaman =)
( Şimdi diceksin bunun nesi güzel Sen o stres ve karşındaki kıza açılırkene o psikolojik yükü ahh bi bilsenİş,Aş derdin olmaz ( Zengin birini bulursun hayatını yaşarsın )
İsteyen değil,İstenen olursun ( Evlenme için )
Sınavlarda Erkekler'den kopya'da önceliğin olur..
Daha yazardım'da Sayfalar yetmez yeter şimdilik bu kadar..
- "Damsız girilmez" cümlesi senin için bişey ifade etmez.
- Bakarsan bağ olur bakmazan dağ olur
- damlaya damlaya göl olur
- Chip foruma girip böle garip başlıklar açabilirsin
daha sayimmi büssürü şey işte
hocam bu konunun chıpte ne işi var yaf bi sürü "arkadaşlık" sitesi var orda sorsan bu soruları burada sadece teknik ve programlama konuları paylaşılsa eminim sanal daha iyi olur
hocam bi de teknik açıdan ele almak istemiş arkadaş konuyu :)
JADEXsen neden soruyorsun ki bunları okulda dönem ödevimi verdiler sana?Boşverrr önemlide ondan:)
JADEXsırf meraktan soruyorum,kardeş sen bu konuyu neden açtın foruma kızlarla muhabbet ederken arada konu çıksın diye mi?Hayır bi mesele varda...Berkecan'a etek giydircez...
MeisterHayır bi mesele varda...Berkecan'a etek giydircez...Haa iddia var ortada. Hemen o zaman kız olmanın ne kadar berbat birşey oldugunu söyleyeyim. Berkecana yorumumu okut...Türkiyede bayan olmak gerçekten çok zordur. Eğer doğuda yaşıyorsan daha da bir zordur. Hep baskı hep baskı. Kendi kafalarına göre birşey yapamazlar. Yok biraz batıda yaşıyorsan sokaga çıktıgın zaman erkekler seni süzerler ve bir insan için çok kötü birşeydir. Ben özgürüm biraz da açık giyerim dersen işte o zaman trafik kazalarına bile sebep olursun. Ayrıca öyle bir durumda tecavüze ugrama gibi bir olay da var ki. Ülkemizin ayıpsanacak bir gerçegidir bu.
Onun dışında her ay regl sorunu var ve çok can sıkıcı bir durum olsa gerek.
Hele bir hamilelik var ki onu anca yaşayan kadınlar bilirler. Farzet ki çalışıyorsun ve evlisin. Hadi işyerindeki yorgunlugu ve sarkan gerzekleri geçtik. Eve gelince bir de evin iş yükü biner ki.iyi ki erkek gelmişim diye düşünüyorum. Tabi güzel tarafları da var diger arkadaşlar bahsetmişler fakat bu kötü tarafları daha agır basıyor bence.
ve toplumumuzda kadınlar malesef 2. sınıf insan muamelesi görüyorlar.
Bir diger örnek bir erkegin kız arkadaşının olması normal karşılanırken bir kızın ki o kadar olagan karşılanmıyor.Bazen hayat şartları o kadar kötü oluyor ki geneleve de düşen kadınlar. Fakat erkeklerin böyle bir sorunları yok.
Küçükken aile içi şiddete ya da tacize ugrayanda hep kadınlar...
ve namus meselesi yüzünden ölenler de kadınlar...
Bana göre kız olmak zor...
Berkecana selam söyle etegi de sen giyersin heraldeSon Düzenleme: H@ckerCesur ~ 08 Nisan 2009 09:36
kız olsam yapamazdım, liseden beri tek yaşıyorum, kendim çalışıyorum okuyorum özgürlüğün tadı başka kimse karışmıyor.kız olsam bunları yapamazdım.
tabi her cinsin kendine göre güzellikleri var kullanmasını ve yaşamasını bilmek lazım. berkecana da "ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün" de acele etmesin etek giymede =)
H@ckerCesurHaa iddia var ortada. Hemen o zaman kız olmanın ne kadar berbat birşey oldugunu söyleyeyim. Berkecana yorumumu okut...ortada idda var ve yakında berkecan o eteği giyecek...:)Türkiyede bayan olmak gerçekten çok zordur. Eğer doğuda yaşıyorsan daha da bir zordur. Hep baskı hep baskı. Kendi kafalarına göre birşey yapamazlar. Yok biraz batıda yaşıyorsan sokaga çıktıgın zaman erkekler seni süzerler ve bir insan için çok kötü birşeydir. Ben özgürüm biraz da açık giyerim dersen işte o zaman trafik kazalarına bile sebep olursun. Ayrıca öyle bir durumda tecavüze ugrama gibi bir olay da var ki. Ülkemizin ayıpsanacak bir gerçegidir bu.
Onun dışında her ay regl sorunu var ve çok can sıkıcı bir durum olsa gerek.
Hele bir hamilelik var ki onu anca yaşayan kadınlar bilirler. Farzet ki çalışıyorsun ve evlisin. Hadi işyerindeki yorgunlugu ve sarkan gerzekleri geçtik. Eve gelince bir de evin iş yükü biner ki.iyi ki erkek gelmişim diye düşünüyorum. Tabi güzel tarafları da var diger arkadaşlar bahsetmişler fakat bu kötü tarafları daha agır basıyor bence.
ve toplumumuzda kadınlar malesef 2. sınıf insan muamelesi görüyorlar.
Bir diger örnek bir erkegin kız arkadaşının olması normal karşılanırken bir kızın ki o kadar olagan karşılanmıyor.Bazen hayat şartları o kadar kötü oluyor ki geneleve de düşen kadınlar. Fakat erkeklerin böyle bir sorunları yok.
Küçükken aile içi şiddete ya da tacize ugrayanda hep kadınlar...
ve namus meselesi yüzünden ölenler de kadınlar...
Bana göre kız olmak zor...
Berkecana selam söyle etegi de sen giyersin
yoksa sen de mi kız olmanın zor oldugunu savundun...
H@ckerCesuryoksa sen de mi kız olmanın zor oldugunu savundun...kız olmanın ne kadar kolay olduğunu ve neler yapabileceğini savundum 50.000slogana da az kaldı yardımlarınız için teşekkür
dextercanforumda kız olmadığı için bu soruyu cevaplamak bize düşmez kanımca taraflı bir ortamda bulunuyoruz.forumda kız yokmu. :Silginç...
karşı cinsi göstermeyen gözlük mü taktın :S
Ben bu hafta sadece GS-FB maçına iddia oynacağım başka iddia yok.
Ama çok saçma bir iddia ama biz berkecan'ı savunalım.
Kızlar oje sürer ve gözlerinin etrafı sipsiyah olur yani yüzünü yıkayamazsın.
Kızlar bilgisayar başında fazla oturmak istemez çünkü yüzüm kırışacak kansser olacam derler.
Sonra chip dergisini alır ama sadece DVD'sini açar ve incelemelerin sonuç bölümünü okurlar.
Sonra street fighter'daki chun-lee'i örnek alırlar( Haduken'ı yiyer her zaman anlayacağın)
Sonra şu 50 cal dahada az diye onu yer bunu yemez.
Tr'de trafikte söverler.
Kaza olursa karşıdakı erkeğe öpmek bile zorunda kalabilirler.
Kızlar erkek yanında olursa ayıplanır, Erkek kızın yanındaysa KRAL ilan edilir.
VB.VB.VB.VB.VB.VB.VB.
Avantajları var ama kısacası özetlersek. Türkiye de kız olmak zordur. Bu gerçegi hiçbir yorum degiştiremez (nokta)