Mr.DeathEğer bir erkekte yakışıklı ve karizmatik değilse(benim gibi) emek harcasa dahi işi çok zordur.herşey diLe bakar, karizma we yakışıkLıLık iLk anda çabuk etkiLenme durumunda boy qösterir.
qerisi we zincirLerin kırıLma noktası yine diLde bitmektedirSon Düzenleme: StanOne ~ 04 Haziran 2009 18:02
Kız olmanın nesi güzel?
Eğer görünüş olarak çok çekici değilseniz arkadaşlar o zaman bu açığınızı başka bir şeyle kapatmanız gerekiyor.Ya çok konuşkan olacaksınız insanları laflarla bağlıyacaksınız ya da sizde olan özellikler başkalarında kolay kolay olmayacak CV'i türü bir özegeçmişten bahsediyorum
İyi de uzaktan bakınca insanlara iyi izlenim vermeyen yüze sahip olan biriyle de ne evlenen olur ne de iş veren...
Mr.DeathEğer bir erkekte yakışıklı ve karizmatik değilse(benim gibi) emek harcasa dahi işi çok zordur.Yakışıklıyım diye böyle kendini övenler genelde tam tersi oluyorlar:)tabiki de erkek de karizma, tip varsa bir de kendini geliştirmiş sempatik biriyse işi çok çok kolaylaşır, yani iki tarafta da olumlu özellik arttıkça iş kolaylaşıyor.
PcMaKeR(Kız değilim baştan söliyimde )IsabelEğer görünüş olarak çok çekici değilseniz arkadaşlar o zaman bu açığınızı başka bir şeyle kapatmanız gerekiyor.Ya çok konuşkan olacaksınız insanları laflarla bağlıyacaksınız ya da sizde olan özellikler başkalarında kolay kolay olmayacak CV'i türü bir özegeçmiştenPcMaker kız değilim derken ne demek istedin onu tam anlayamadımbide şu dış görünüş meselesi var dış görünüş en önemli şeydir malesef dil'miş vay efendim sempatiymiş bunlar züğürt tesellisinden başka bir şey değildir...
Recep abinin dediği gibi Ruh güzelliği tabiki önemlidir gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz kadın olsun erkek olsun karşı cinsten ilk önce dış görüntüsü boyu posuyla elektrik alıyor eğer onu gerçek anlamda beğenmiyor ve arzulamıyorsa gerisi hikaye kimse kendini kandırmasın dünyanın en tatlı adamı olsan boş...
Ha bu demek değildirki aşk olmaz olur amma ve lakin sevgilim bana aşık deyipte salmamak lazım kadın ve erkeğin kendine her daim bakması lazım biz erkekler hep kadınlardan şikayetciyiz evlendikten sonra salıyolar kendilerine bakmıyolar diye ya biz çevreme baktığımda elle tutulur erkek sayısı çok az hatunlara acıyor ve hak veriyorum göbekli kel ve fodul bi milletiz
çok güzel hatun var ama onlara yetecek kapasitede erkek sayısı az bu yüzden acımasız bi rekabet var kızlar arasında buda bazen saçmalamalarına neden oluyor abuk sabuk hareketler yapıyolar hoş değil tabi ama naapsınlar memlekette brad pitt vardıda onlarmı aşık olmadı
konu sapmış arkadaşlar nasıl etkilenir olayına girilmiş.
bence insanın karşıdakinin bir birlerini sevip sevmediğidir.
her insanın güzel bir yanı vardır.
istediği kadar güzel olsun,çok tatlı olsun vs.vs. bunların hepsi boş birgün bırakıp gidecekse boşverin sevgiliniz çirkin olsun ama sizi terkedip gitmesin.
Arkadaşlar öyle bi konuşuyosunuzki memlkette sanki dünya kadar angelina jolie war öyle çirkin kızlar görüyorumki biras giyinip makyaj yapınca hawasından geçilmiyor. Türk toplumunda genel olarak erkeklerde kızlarda çok ii diiler yani dört dörtlük insan sayısı çok az yanlış anlamyın genel olarak diorum tabi çok güzel kızlar ve çok yakışıklı erkekler de war. Herkes kendine göre birinden etkileniyor.
Arkadaşlar öyle bi konuşuyosunuzki memlkette sanki dünya kadar angelina jolie war öyle çirkin kızlar görüyorumki biras giyinip makyaj yapınca hawasından geçilmiyor. Türk toplumunda genel olarak erkeklerde kızlarda çok ii diiler yani dört dörtlük insan sayısı çok az yanlış anlamyın genel olarak diorum tabi çok güzel kızlar ve çok yakışıklı erkekler de war. Herkes kendine göre birinden etkileniyor.hint mitolojisine göre Tanrı dünyayı yartmış güzel oldu demiş
Tanrı erkekleri yaratmış güzel oldu demiş
Hayvanları yaratmış güzel oldu demiş
Kızları yaratmış makyaj yapar demiş:D