IsabelSevgilinle dışarı çıktığın zaman hesabı sen ödemek zorunda değilsin:)İşte işin özü burda yatıyor yani bir kız her halükarda aşkı yaşayabilir ama erkek parası yoksa yaşayamaz hayat erkeklere çok acımasız bütün erkekler eşit ama bazı erkekler nedense daha bi eşit bütün güzel kızları alırlar arabaları paraları zengin babaları vardır demogoji yapmıyorum acı bir gerçek bu ki kızlarda onlardan hoşlanır hoşlanmak zorundadır çünkü öbür mahallenin erkeklerinden onlara bi hayır gelemeyeceğini onlarda bilirSon Düzenleme: s_V_s ~ 27 Mayıs 2009 14:03
Kız olmanın nesi güzel?
yaww beyler öyle güzel cevaplar vermişsiniz ki..? noluyorsunuzyoksa..aman allahım, buda mı başınıza gelecekti
Bütün zorluğuna rağmen, kendini farkına vardığın an !! yaşamın en güzel ve en tehlikeli eğlencesidir kadın olmak :))
Ama dünyanın en güzel şeyinden mahrumsunuz
"Bir kadını sevmek"
oda bizim ayrıcalığımız........
savasmeralİşte işin özü burda yatıyor yani bir kız her halükarda aşkı yaşayabilir ama erkek parası yoksa yaşayamaz hayat erkeklere çok acımasız bütün erkekler eşit ama bazı erkekler nedense daha bi eşit bütün güzel kızları alırlar arabaları paraları zengin babaları vardır demogoji yapmıyorum acı bir gerçek bu ki kızlarda onlardan hoşlanır hoşlanmak zorundadır çünkü öbür mahallenin erkeklerinden onlara bi hayır gelemeyeceğini onlarda bilirBirazda bizim açımızdan düşünün beyler tabikide iyi kazanan en azından eli ekmek tutan erkeklere bakacağız diğer kızları bilmem ama ben biraz eski kafalıyım bu konuda bir evi erkek geçindirmeli olurda çıktığın çocukla ilerde ciddi düşünürsen boş beleş adamla ne yapabilirsin ki?
(Siz evlenin bende bekarlığın sultanlık olup olmadığını denerim
Yok bunun gençlikle alakası yok kendimi bildim bileli evlenmeyi düşünmedim neden bilmem ama bana sabit bir yerde yaşamak emeklilik beklemek ters geliyor gerekirse çekip gidebilmeliyim yaptığım işlerden benim yüzümden kimse zarar görmemeli.
Çevremdeki herkes aynı şeyi söyledi ama günün birinde bunun bir laf olmadığı herkes anlayacak.
Sana şimdiden müzmin bekar diyelim mi o zaman
savasmeralAma dünyanın en güzel şeyinden mahrumsunuzaynısının tersi sizin içinde geçerli!!!"Bir kadını sevmek"
"Bir erkeği sevmek"
kadınlar terkedilmenin acısını en fazla 1 gün daha sonra başka baharlara yol açarlar.
erkekte böyle değildir eğer sevdiyse bir kere girdimi gönlüne bir daha nafile çıkamaz aklından.
erkek bayan için herşeyi yapar bütün tabularını yıkar
ama bayana bir istek sadece bir kaç istekte bulunsada kız bildiğini okur.
misal kıskançlık özellikle giyim kuşam meselesi.
bayanlar bu yüzden erkeğin ne durumlara düşeceğine hiç aldırış etmezler ve erkek kızın yanında yürürken kskançlık kırizinden deliye döner hele birde kız mini giydiyse bunu erkekler çok iyi bilirler başıma gelmedi ama gelmesinide istemem.
savasmeralAma dünyanın en güzel şeyinden mahrumsunuzhıııı çok sevdim bu cümleyi ;) akıllı ve gurur okyaşıcı."Bir kadını sevmek"
Origin_Angelhıııı çok sevdim bu cümleyi ;) akıllı ve gurur okyaşıcı.Teşekkür ederim
MeisterKatılım için teşekküher mesajdan sonra bunu yazmak zorundamısın.Kadın olmak zordur işte. Güzel tarafları vardır ama kötü tarafları daha agır basar.
H@ckerCesurher mesajdan sonra bunu yazmak zorundamısın.DEĞİLİM!!!Kadın olmak zordur işte. Güzel tarafları vardır ama kötü tarafları daha agır basar.
Katılım için teşekkürler yazmam mı???
kız olmak budevirde çok zor en sevmediğim yanıda gece dışarıya çıkamıyor oyüzden kız olmanın hiç bi yanı güzel değil
akşamüstübence kız olmanın hiç bi yanı güzel dğbence kızlararasında.com a gir kız olmanın güzel yanlarını görürsün
akşamüstühaklısın benim bilmediğim bir sürü güzel yanlarımız varmışEee Bu da bizim farkımız!!!
1)Alışverişin tadını çıkarmayı bilmek genetik yeteneğimiz
2)Her istediğimizi erkeklere yaptırırız.
3)Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır.
4)bizim için bibbir çeşit kıyafet varken sizin için sınırlı hep aynı
5)duygularımızı belli etmekten korkmayız doya doya gülebilir hıçkıra hıçkıra ağlayabiliriz.
6)Kız olmak güzel çünkü herşey senden yana
istediğimiz zaman ağlayabiliyoruz erkeklerden daha zekiyiz herzaman bakımlı ve güzeliz en güzelide anneyiz
7)bi gulusumuz erkekleri mest etmeye yetiyor!...
9)istediğimiz zaman ağlayabiliyoruz erkeklerden daha zekiyiz herzaman bakımlı ve güzeliz en güzelide anneyiz
bi gulusumuz erkekleri mest etmeye yetiyor!...
10) Bİzde dünyanın en güzel şeyi var ( Yani bi kalbimiz var) kızların olduğu ortamlarda genelde küfür edilmez.bu da daha nezih ve seviyeli bir ortam olmuş olur.
11) kendimizi erkeklere hayran bırakabiliriz bütün dikkatleri üstümüze çekebiliriz bunu da giydiğimiz şık kıyafetlere borçluyuz ama erkekler bunu yapamaz çünkü onların kıyafetleri pantolon,tişört ve gömlekten ibaret =)
.12)bir kızı bin kişi ister bir kişi alır=’)))
13) Dünyamız daha renli; saçlarımızı istediğimiz şekle sokabiliriz, tırnaklarımızı uzatıp istediğimiz renge boyayabiliriz, içimizde bi canlı büyütebiliriz, bu da bize koşulsuz sevginin gerçekte ne olduğunu öğretir..
14) Psikologluk doğal yeteneğimiz, konuşarak hem stres atar hem attırırız.
15) anlatılmaz yasanır..yasamayanda bilemez..en güzel duygular en büyük masumiyetler ve bütün güzelliklerin toplandığı tek varlık biz kızlarız..
16)bir ortamda eğer bayan güzelse erkeklerin torpil yapması sonucu daha kolay iş bulması bu açıdan hayatı kolay olması
17) Kendimize değer verdiğimizi herkese hissettiriyoruz...
18) kız olmak güzel, çünkü daha bakımlıyız istersek 15 dk da makyajla kendimizi değiştirebiliriz mükemmel yapabiliriz...
19). Sesiz ve de sakin oldugumuz halde en popiler tipleriz!....Ve bunun icin ayri bi caba harcamiyoruz!....
20) Yemeğe çıktığımızda fiyat listesi olmayan menü bize veriliyor! :)
21) makyajla güzelliğimize güzellik katabiliyoruz ama erkeler makyaj yapamıyo... yazıkk
22)DÜNYA SENİN İÇİN DÖNÜYORRR;) AYRICA TÜM MUCİZELERİN SAHİBİ BİZİZ ANNE OLMAK GİBİİ;)
23) ’’KIZ GİBİ ERKEK’’deyimi erkeği küçük düşürür fakat ’’ERKEK GİBİ KIZ’’deyimi kıza gösterilen saygıdandırr..
24) Birini opunce sakalimiz batmiyor!...
25) -kız olmanın en güzel yanı ise (ERKEK OLMAMAKTIR)
26) -gelinlik her zaman için damatlıktan pahalıdır ve ikisini de damat öder
27)sesimiz çok güzeldir
28) Her sabah traş olmak zorunda değiliz...
alıntıdır
gunbatımıkız olmak budevirde çok zor en sevmediğim yanıda gece dışarıya çıkamıyor oyüzden kız olmanın hiç bi yanı güzel değBu sefer de hangi kız o dışarıya çıkamayan. Ünide birçok kız arkadaşım vardı dışarı çıkan gece.O dışarı çıkamama ya korkudandır yada aile baskısıdır.
Benim ailem baskı yapardı çıkma diye(Kız değilim baştan söliyimde ) Ama aile baskısı. Ne zaman onlardan ayrıldım o zaman baskı kalktı yinede telefonu unuttum mu ve onlar aramışsa o zaman laf yerdik.
Öbür türlü baskı veren veya tutan yoktur zorla.
Öperseniz beyefendi DEGILSINIZDIR,
Öpmezseniz adam DEGILSINIZ.
İLtifat edersiniz ´YALAN´ der,
Etmezseniz bırakır GIDER.
Her isteğine evet derseniz KAREKTERSIZ oLursunuz,
Karşı çıkarsanız ANLAYISSIZ.
Çok yanına giderseniz ´SIKILDIM´ der,
Az giderseniz küser.
İyi giyinirseniz ´ÇAPKINSIN´ der,
Dikkat etmezseniz zevksizLikLe suçLar.
Kıskanırsınız ´HUYUN KÖTÜ´ der,
Kıskanmazsınız ´SEVMİYORSUN´ der.
Siz bir dakika geç kaLın kıyamet kopar,
Kendisi bir saat gecikirse ´BUNDA NE VAR???´.
ArkadaşınızLa buLuşursunuz adı ihmaL oLur,
O buLuşur ´BİZİM KIZLAR´ oLur.
Siz başka kadına bakacak oLsanız gözLeriniz oyuLur,
Başka bir adam ona baktığında adı ´HAYRANLIK´ oLur.
Konuştuğunuz anda dinLemenizi ister,
DinLediğiniz anda ´NEDEN KONUŞMUYORSUN?´ der.
Kısacası...
Sade ama çok karışık.
Zayıf gibi ama çok güçLü.
AkıL karıştıran ama hayranLık uyandıran
İnsanı çıLdırtan ama mükemmeL!
Çok güzeLse nadiren sadıktır,
Çok sadıksa da nadiren güzeL...
Hayat yaşandığı kadar vardır. Gerisi ya
hafızaLardaki hatıra yada
hayaLLerdeki ümittir. Hüsran ise, bir tek yerde
kabuLLenebiLiyorum,
Yaşamak mümkünken yaşamamış oLmakta
bazı kendini bilmez erkekler var ya insanı dışarıya isteğini kırıyor aile ister istemez serserilerden korumak için göndermiyor gerçi çıksamda bana birşey yapamaz ama neyse
StaNOnEÖperseniz beyefendi DEGILSINIZDIR,harika açıklanmış bence bu cvp üstüne başka bişey demeye gerek yok
Öpmezseniz adam DEGILSINIZ.
İLtifat edersiniz ´YALAN´ der,
Etmezseniz bırakır GIDER.
Her isteğine evet derseniz KAREKTERSIZ oLursunuz,
Karşı çıkarsanız ANLAYISSIZ.
Çok yanına giderseniz ´SIKILDIM´ der,
Az giderseniz küser.
İyi giyinirseniz ´ÇAPKINSIN´ der,
Dikkat etmezseniz zevksizLikLe suçLar.
Kıskanırsınız ´HUYUN KÖTÜ´ der,
Kıskanmazsınız ´SEVMİYORSUN´ der.
Siz bir dakika geç kaLın kıyamet kopar,
Kendisi bir saat gecikirse ´BUNDA NE VAR???´.
ArkadaşınızLa buLuşursunuz adı ihmaL oLur,
O buLuşur ´BİZİM KIZLAR´ oLur.
Siz başka kadına bakacak oLsanız gözLeriniz oyuLur,
Başka bir adam ona baktığında adı ´HAYRANLIK´ oLur.
Konuştuğunuz anda dinLemenizi ister,
DinLediğiniz anda ´NEDEN KONUŞMUYORSUN?´ der.
Kısacası...
Sade ama çok karışık.
Zayıf gibi ama çok güçLü.
AkıL karıştıran ama hayranLık uyandıran
İnsanı çıLdırtan ama mükemmeL!
Çok güzeLse nadiren sadıktır,
Çok sadıksa da nadiren güzeL...
Hayat yaşandığı kadar vardır. Gerisi ya
hafızaLardaki hatıra yada
hayaLLerdeki ümittir. Hüsran ise, bir tek yerde
kabuLLenebiLiyorum,
Yaşamak mümkünken yaşamamış
Kız olmanın güzel yanlarını kızlar, erkek olmanın güzel tarafını erkekler bilmez.
İnsan doğası gereği daima sahip olamadıklarını daha güzel bulur.
Kız olmak erkek olmaya göre gayet kolaydır hele bir de kız güzelse. Hayatta istediği her şeyi çok emek harcamadan elde edebilir.
fernanditoKız olmak erkek olmaya göre gayet kolaydır hele bir de kız güzelse. Hayatta istediği her şeyi çok emek harcamadan elde edebilir.Eğer bir erkekte yakışıklı ve karizmatik değilse(benim gibi) emek harcasa dahi işi çok zordur.