bu kadar kısa zamanda da yapılması harika. herkes yeni yeni duyuyor 3d tvleri. neyin zararlı neyin zararsız olduğu kullanıldıkça anlaşılıyor. lg bunu kısa sürede başarmış . tebrikler gercektende
Lcd mönitörüm var 3d görüntü verirmi?
kısa sürede başarmış olması değilde;
kısa sürede göze zarar vermicek ,uygun fiyatta ,bulantı ,baş dönmesi gibi sorunlarıda ortadan kaldıracak 3D tv FPR teknolojisini başarmıştır.gerçekten tebrikler !
ben artık lg den daha ilerisinide bekliyorum.bu kadar kısa zamanda bu kadar yol katettiler. kısa zamanda bir süpriz daha yaparlar
büyük bir ihtimalle önce aynısına yakın bir yenilik yapmaya calışıcaklardır diye düşünüyorum.lg bir adım önde
o biraz zor işte yapılabilir ama hemen olmaz bi kaç yılı bulur ,ekran panelini gözlük sisteminde yaptıkları gibi yaparlar herhalde ama bu seferde 3D TV lerdeki parlaklık kötü olabilir yani başarılı olmaları için üstüne çok yoğunlaşıp hatasız bir tv yapmaları gerekir.
evet doğru gözlüksüz 3d tv çıkartılar herhalde.daha ilerisi ne olabilirki?
şuan biz bilemeyiz ama çıkartırlar daha yeni teknolojiler 3D TV ler tutuldu çünkü,bunu dahada çok geliştirmeye bakarlar.
hemen yenilik bulduklarına göre değişiklik yapmaları uzun sürmez.
aynen öyle,yapılması gereken belli nasıl olsa bunu biraz daha biçimlendirirler kendi düşüncelrini katar daha değişik bir sunumla yine piyasaya çıkarırlar diye düşünüyorum..
3d cinemalardan şimdiden iii bir gelir sağlamışlardır zaten :):) kim evinde sinema izlemek istemezki.
ama ben şunada adım gibi eminim sinemalarda 3D film izleyen birisi ,SG gözlükleri kullandıktan sonra bir daha gidiceğini hiç düşünmüyorum.
sg gözlükle fpr gözlüğü denedim arasındaki farkı gördüm ama bir film boyunca izlemedim. o kadar kötümü sg gözlükler
sağlık için çok kötü 3D tv SG gözlükleri taktığınızda bulantı,baş dönmesi yapıyor.Sanırım şarjlı bir gözlük olduğu için beyine gönderdiği electromanyetik dalgalardan dolayı oluyor,ayrıca dediğim gibi göze takılan bir cisim olarak gereğinden fazla ağır ve şuan bütün markalar 3D LED TV lerin yanında bunlardan veriyor,sadece LG de FPR gözlük var.
3d tv izleyeceğim diyede o sıkıntıyı çekmem
insanlar o sıkıntıyı çekmesin diye FPR gözlük teknolojisi LG tarafından üretilmiş zaten .!
diğer markalarda çıkartmaya calısır yakında fpr gözlüklere benzer gözlükler
benzer değil aynısını bile çıkartabilirler; gidip LG'den FPR gözlük alırlar içeriğini inceler ve araştırırlar aynısından kendileride üretirler.
bundan daha iii bir teknoloji çıkartsınlarda insanlar onuda keşfetsin
Eminim şimdiden FPR teknolosini ve bu teknolojinin kazandırdığı sınırsız bakış açısı, cam gibi görüntü kalitesi ve parlaklığı elde etmek için uğraşıyorlardır.Onlar bu teknolojiyi elde edene kadar LG gözlüksüz 3D'leri görücüye çıkartır bence :)
doğru 1 adım önde lg onlar bu teknoloojiyi yakalayana kadar lg bir yenilik daha yapar
merak ettiğim birşey var yanlız usb'den video izlenebiliyor mu ?
Birde oyun oynanabiliyor mu ?